Altijd een veilig gevoel!!

Nog steeds blij met mijn alarmsysteem na 6 jaar!

Tevreden

Installatie wel iets langer nodig om te installeren dan 30 minuten, zeker als je alles wilt vastzetten met schroeven, maar goed te doen met uitgebreide handleidingen. Installatie werkt zoals geadverteerd prima en gemakkelijk in gebruik, ga zeker voor de uitbreidingen

Telefonisch goed en klantvriendelijk geholpen.

Ik heb vaker contact met woonveilig en ben altijd goed en klantvriendelijk geholpen, ben erg tervreden

Uitstekend systeem en service

Alarmsysteem dat betaalbaar is en goed werkt! Daarnaast is de klantenservice erg dienstverlenend.

Goed product en ook nog in ontwikkeling

Met als achtergrond 40 jaar ervaring in de beveiliging is dit een mooi produkt, en ze staan open voor verbetering en ontwikkeling En de prijs is redelijk en eenvoudige te monteren Kortom een top produkt

Was even een hobbelige bestelling maar top geregeld

Goede ervaring met woonveilig. Mijn browser deed moeilijk en daardoor miste ik de actie korting. Door de klantenservice perfect opgelost.

Zeer laagdrempelig

Ik heb zojuist het alarmsysteem besteld. Dat ging heel gemakkelijk. Op advies van vrienden heb ik gekozen voor Woonveilig. Ik hoop dat ik hiermee een goede keuze gemaakt heb.

Duidelijke website en snelle reactie op vragen.

Zojuist besteld en dat gaat heel eenvoudig en snel. Overzichtelijke en duidelijke website met ruime uitleg van de mogelijkheden.

duidelijke informatie en een goed pakket

De omschrijving van het systeem is duidelijk en de producten zijn goed omschreven. Voor ons was dit de doorslag om hier te bestellen

duidelijke uitleg,

duidelijke uitleg, goede afbeeldingen en goede beschrijvingen

Helder en eenvoudig

Bestelproces en website zijn duidelijk en eenvoudig. Ook beveiligingsadvies is helder verwoord.

Het systeem werkt al twee jaar op twee verschillende locaties en bevalt uitstekend.

Klantvriendelijk en vorrrct

Snel en behulpzaam bij storingen

Uiterst prettig gevoel

Het hebben van een goed werkend alarmsysteem geeft een prettig en veilig gevoel.

keurig in 1 overzicht

overzichtelijke site met duidelijke uitleg ,ook om producten te bestellen nu afwachten of het bij mij ook zo goed gaat straks?

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar alarmsysteem

Ik gebruik het Woonveilig alarmsysteem al jaren tot volle tevredenheid. Het installeren van de centrale en het aanmelden van de draadloze accessoires is makkelijk. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met diverse accessoires. Bijvoorbeeld een extra bedieningspaneel bij de achterdeur. Je kan het systeem ook bedienen via de app. Deze is eenvoudig in het gebruik en doet wat ie moet doen. Je kunt ook makkelijk gebruikers toevoegen (en weer verwijderen). Handig voor als de buren bijvoorbeeld op het huis passen. In al die jaren nooit een vals alarm gehad. Dat geeft vertrouwen in het systeem. De prijs-kwaliteit is dus wat mij betreft meer dan in orde.

Betrouwbaar en snel en makkelijk

Heb al sinds 2012 deze installatie van Woonveilig en tot nu toe alleen maar positieve ervaring mee gehad

Snel, makkelijk en gebruikersvriendelijk in gebruik en installatie

Na een nare ervaring bij de buren zijn wij zelf maar over gegaan tot het aanschaffen van een beveiligingspakket. Al snel kwamen uit bij Woonveilig, want overal staat deze goed aangeschreven en de reviews zijn alleen maar positief. Het starterspakket bevat eigenlijk alles om de basis goed op orde te hebben en de installatie gaat erg makkelijk en super snel. Uiteraard hebben we zelf goed getest of het ook allemaal werkt en alle sensoren en mega harde alarm werken goed! Woonveilig biedt vele extra hardware aan waar we zeker gebruik van hebben gemaakt zoals de aanschaf van een camera en extra deur/raam contacten. Het op vakantie gaan geeft dan een nog extra veilig gevoel :)

Zoals altijd bij Woonveilig prima verwerking van de bestelling en op tijd geleverd. Klasse!

100%

Door mijn eigen schuld was de korting verlopen . Dankzij de goede hulp van woonveilig toch nog gekregen .

Duidelijke website, uitstekende klantenservice !

De hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten.

Een tevreden klant.

Perfect alarm

Heb het alarm al 10 jaar en werkt prima Nooit een probleem gehad Doet wat hij moet doen

Zojuist enkele items vanuit de webshop besteld om mijn installatie thuis verder uit te breiden. Het is buitengewoon eenvoudig om de items te selecteren en ook (aanvullende) informatie te verkrijgen. Ik heb zojuist ook al een bericht gestuurd naar de klantenservice omdat ik ook bijzonder tevreden was over hun reactie op een eerdere vraag van mijn aan hen gericht. Nogmaals dank en fijn om met jullie zaken te mogen doen.

Woonveilig het beste systeem

Heb al jaren Woonveilig en ben zeer de tevreden

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL