Woonveilig, helemaal top!

Woonveilig zorgt voor veiligheid zonder poes pas! Zeker aan te raden!

Goede service, betaalbare service

Erg makkelijk

Heel makkelijk systeem om zelf te onderhouden, fijne webshop, nooit valse alarmeringen! Ik voel mij heel prettig bij WoonVeilig

Perfect systeem, geen valse alarmen en staan voor je klaar bij vragen.

Heb het systeem al jaren en ook meeverhuist, eenvoudig zelf te installeren en bij vragen is het bedrijf ook bereikbaar.

Goed systeem eenvoudig in gebruik

Goed systeem, goede service en snelle levering

Een prima ondersteund beveiligingssysteem!

Alle geïnstalleerde toebehoren functioneren naar tevredenheid en de telefonische ondersteuning bij vragen en problemen is altijd zeer effectief gebleken.

Wij voelen ons veilig met Woonveilig in huis

Al vele jaren geleden begonnen met het beveiligsysteem van woonveilig en deze ook uitgebreid met buitencamera, rookmelder, koolmonoxidemelder en lekkagemelder.

Snel en soepel geregeld

Batterijen vlot geregeld.

Simpel te bestellen en te installeren

Snel en handig en werkt goed

Duidelijk en overzichtelijke site

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te installeren systeem voor een redelijke prijs

5 jaar in gebruik en werkt probleemloos. Van inbraakbeveiliging tot rookmelders. handig dat het samenwerkt met Hue en Google Nest.

Pakket eenvoudig samen te stellen

De website is toegankelijk en productinformatie is overzichtelijk. Al jaren tevreden klant!

Bestellen gaat perfect.

Moest verschillende apparaten gebruiken om de bestelling afgeronden. Op een IPhone kon ik alleen maar alarm producten bestellen maar wilde ook een camera bestellen en dan was de winkelkarretje weer leeg. Op een Microsoft PC kon ik wel de order volledig plaatsen.

Goed = goed

Mijn huis is technisch veilig met Woonveilig!

Zeer positief. Ook snelle levering van accessoires.

Echte eerlijke kwaliteit

Het werkt perfect, super tevreden

Goed alternatief voor de dure verisure

Je kunt het alarmsysteem uitbreiden naar je eigen belang. Zelfs zonder maandelijkse kosten is dit alarmsysteem prima.

Prima, degelijk alarmsysteem

Al jaren heel tevreden mee

bestelling met kortingscode van klantenservice werkt vlekkeloos

Huiscentrale deed het niet meer. Klantenservice hielp. Bestelling van een nieuwe met kortingscode van klantenservice werkt vlekkeloos.

Werkt al jaren prima

Geeft gevoel van veiligheid en neemt een zorg weg

Top systeem.

Heb al jaren het systeem. Eerst het oude en sinds twee jaar alles vervangen voor een nieuwere serie. Inmiddels heeft de halve straat woonveilig.

Altijd goed

Goed advies, makkelijk bestellen en de apparatuur voldoet aan alle eisen en verwachtingen. Prijs en kwaliteit staat in verhouding. Kortom zeer tevreden met WoonVeilig.

Goede ervaring

Goede ervaring, zeer betrouwbaar.

prima creditcard betaling in 2 stappen....voelt veilig

prima producten van woon veilig. geen storingen in 3 jaar gehad.\

Niet goedkoopste, maar goed en probleemloos

Niet goedkoopste, maar uitgave is maar eenmalig en gebruik WoonVeilig al heel veel jaar, systeem is probleemloos en betrouwbaar. Van afstand te bedienen met app en alle accessoires die je nodig hebt. Had 1 rookmelder van WoonVeilig. Nu gekozen om alle rookmelders van WoonVeilig te nemen zodat je ook bij niet thuis gewaarschuwd wordt in geval van brand.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL