Simpel en snel

Duidelijk website en webshop.

Prima adequate informatie.

Subliem

Prima eenvoudig te installeren alarmsysteem. Lage maandelijkse kosten bij gebruik extra diensetn. Uitstekende helpdesk: snel reageerd, ter zake doend, goedee adviezen, meedenkend en oplossingsgericht.

Top alarmsysteem

Ik heb vandaag een nieuw WoonVeilig alarmsysteem gekocht. Als trouwe klant kreeg ik een prachtige korting. Heel erg bedankt WoonVeilig!

Ronduit geweldige klantenservice

IK heb al sinds 2013 Woonveilig Direct contact en analyse van het probleem Meteen het vervangende deel geregeld met korting

Beter kan het niet

Werkt zoals verwacht

goede service, stabiel systeem

Na 13 jaar een nieuwe centrale moeten aanschaffen. deze met goede korting kunnen krijgen. Stabiel systeem, al 3 keer een inbraak voorkomen. Aan te raden. Duidelijke communicatie en geen gelul, komen na wat ze verkopen.

duidelijke site, geen fratsen

complete informatie, duidelijk en helder weergegeven

Topbedrijf

Doordat we zolang lid zijn hebben we korting gehad op de nieuwe bestelling waar vind je nog zo’n bedrijf top

In één handeling simpelweg te bestellen

Aanklikken klaar

onduidelijk

gisteren kreeg ik mailtje dat dit weekend 10% korting, maar voor deze bestelling heb ik geen korting gekregen

prima service weinig storingen

heb systeem al jaren functioneert goed

Altijd weer Top

Al jaren een tevreden klant. Ook deze bestelling met advies van de klantenservice verliep weer helemaal goed.

Top systeem

Wij hebben sinds 2014 een alarmsysteem van woonveilig. Makkelijk zelf te installeren, prima functionerend, via internet te regelen en betaalbaar. Na 8 jaar is het toe aan vervanging en voor ons is Woonveilig dan de logische keuze.

Snelle bestelling

Goed en veilig en goede controle van mijn alarmsysteem

Uitstekend alarmsysteem

Jarenlang in gebruik. Nu upgrade naar nieuwste Gate-4.

Al meer dan 10 jaar een tevreden gebruiker

Wij zijn 100% tevreden met het gebruik van woonveilig producten en de app. We zijn al meer dan 10 jaar klant met het eerste versie w1716 en vandaag besloten de nieuwe gate 04 te bestellen. Om meerdere assecoires te gaan gebruiken Dat zegt al genoeg hoe tevreden wij zijn. Mijn zoons maken er nu ook zelf gebruik van, ze zijn ermee opgegroeid

Goed product voor een redelijke prijs

Snelle levering produckten en een goede klantenservice.

Goed geregeld

Snelle levering en perfect systeem.

Een Alarm van Woonveilig, een vertrouwd gevoel in een veranderende omgeving

Zeer tevreden over hoe je op je eigen tempo je alarm systeem kunt aanpassen naar de individuele wensen. Nu is er bv de verlichting rookmelders: Simpel, Plug en play en je koppelt het met je alarm. Wil je straks video bewaking: voeg eenvoudig een camera toe. Heb je personen alarm nodig omdat je wat ouder wordt: Bestel de paniekknop en regel het zelf!

Zeer betrouwbaar product, eenvoudig in gebruik

Ik gebruik het systeem sinds 2013 en al die tijd functioneert het naar behoren, erg tevreden. Erg eenvoudig te installeren en in gebruik. Het enige minpuntje is, is dat als er eens een batterij een leeg is, dat dit vaak ‘s gebeurt en je dus gebeld wordt..

In een woord gewoon af niets op aan te merken

in een zin gewoon geweldig

ook net super geholpen door medewerker van de klantenservice

Beste systeem

Woonveilig is handig en niet duur. Je kan de verschillende basisopties door elkaar gebruiken wat maakt dat je, bij een uitbreiding, niet ineens een nieuw basisstation hoeft te kopen. Ik gebruik het al jaren tot grote tevredenheid

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL