Woonveilig

chapeau

Snel en makkelijk

Bestelling verloopt zeer eenvoudig via de website.

Duidelijke en snelle terugkoppeling en goed voorstel

Mijn verzoek om een upgrade van ons bestaande alarmsysteem werd snel opgepakt. Ik kreeg een duidelijk antwoord met een aantrekkelijk voorstel voor een upgrade.

Goed en degelijk alarmsysteem voor iedereen

Inmiddels maak ik 13 jaar gebruikt van mijn WoonVeilig alarmsysteem en deze is altijd heel betrouwbaar gebleken. De service van WoonVeilig is perfect, op vragen wordt snel antwoord gegeven. Nu gebruik gemaakt van een mooi aanbod WoonVeilig om mijn oude alarmsysteem te upgrade naar een nieuwere versie, voor een blijvend veilig gevoel !

Goede zaak

.....

Al jaren beveiligd door woonveilig super te vreden

Alles blijft perfect werken mijnheer huis beveiligd

Vandaag besteld, morgen in huis en met een beetje moeite overmorgen een beveiligd huis

Niets is onfeilbaar; een veilig (t)huis is onmisbaar!

Over het algemeen goede produkten en goede service

Enkele keren ben ik aan de telefoon ook wel eens minder vriendelijk geholpen, hetgeen indruiste tegen eerdere ervaringen.

Het is een betrouwbaar systeem en betaalbaar

Het doet wat het moet doen. Ik heb het systeem nu al een aantal jaren . Het heeft mij nog nooit in de steek gelaten

Heel degelijk alarmsysteem voor goede prijs

Op advies van vrienden kochten wij een beveiligingssysteem van WoonVeilig. We schaften het basispakket aan, plus nog een extra afstandsbediening en extra deur-/raamcontacten. De volgende dag hadden we de spullen al in huis. Die hebben we een paar weken laten staan, omdat we druk waren en omdat we een beetje opzagen tegen de installatie. Echter, toen we eenmaal begonnen met installeren bleek dit vrij eenvoudig en we hadden het snel voor elkaar. De gebruikershandleiding is duidelijk en alle onderdelen zijn heel netjes gelabeld! Na wat tests (met het alarm uitgezet) hebben we er vertrouwen in, en inmiddels hebben we de routine om bij vertrek en aankomst even op het knopje van de afstandsbediening te drukken, erg simpel en het werkt perfect! Ook de app van WoonVeilig is heel goed. Ook gezien de gunstige prijs kunnen we het alarmsysteem van WoonVeilig zeker aanbevelen!

Supereenvoudig

Ik ben al een aantal jaren gebruiker van een Woonveilig systeem, aanvankelijk in een woonhuis maar ik heb recentelijk het systeem meeverhuisd naar een appartement. Een aantal componenten heb ik aangepast, bijvoorbeeld van bewegingsdetectie naar waterlekkagemelders (aanrader wanneer je bijvoorbeeld de vloerverwarming, de waterontharder, een vaatwasser en de wasmachine wilt beveiligen). Allemaal supereenvoudig te installeren en het werkt perfect! Heel blij mee (ook met de regelmatig terugkerende speciale acties :-)

Na vier jaar nog steeds tevreden klant

Na vier jaar zijn wij nog steeds erg tevreden met ons alarm systeem van woonveilig. Tevens is bij onze vrijstaande woning al 2 maal een inbraak voorkomen, daar de aanwezigheid van de camera's die er op zijn aangesloten. Wij zijn in het bezit van 2 honden, en daar heeft het systeem nog nooit een alarm op gegeven, als het was ingeschakeld en de honden thuis waren. Het is eveneens een geruststellend idee dat de aangesloten rookmelder 24/7 werken, los van het in- of uitgeschakeld zijn van het alarm. Bij een eventueel alarm van deze melders zullen wij altijd automatisch worden geïnformeerd via de telefoon. Al met al, goed en degelijk bewakings systeem.

Altijd goed te bereiken en zeer goede service

Zeer volledig en men doet wat men beloofd.

Makkelijke aanvulling op prettig en veilig systeem

Een aanvulling gedaan op onze bestaande woonveilig-systeem. Makkelijk bestellen via de site. Heel tevreden over het systeem en over de service die woonveilig biedt.

Prima werkend systeem inclusief uitbreidingen

Woonveilig werkt al jaren prima, de uitbreidingen vind ik enorm handig. Het is prettig om te weten of het thuis veilig is als je weg bent.

Vooralsnog geen.

Mooi overzicht en goed spul

Erg goed...

Prachtig allert bedrijf

Ben zeer tevreden

Betaalbare goede beveiliging

Vele jaren heb ik WoonVeilig in gebruik. Betaalbaar en werkt uitstekend.

Al vele jaren gebruik ik het systeem. Uiterst tevreden. Kan een ieder aanraden.

Zeer te vreden!

Makkelijk in de bediening en een goede prijs kwaliteit verhouding, helemaal top.

Wij waren opzoek naar een goed alarmsysteem en kwamen zo terecht bij woonveilig. Snelle service en goed geïnformeerd. Aanrader!

Makkelijk

Kan vinden wat ik nodig heb En gaat mij niet vanalles aansmeren wat ik niet wil weten en of kopen Ze zijn direct

goed en snel

nog steeds zeer tevreden na al die jaren

Top spullen

19 Kleine Landtong