Wel lastig het toepassen van welkomskorting

Het is wel gelukt

Echt een super fijn en goed systeem! Heel blij mee!

Alles werk perfect en nooit vals alarm, top systeem kan het iedereen aanraden!

beveiliging van deze tijd

al jaren in gebruik. mogelijkheden tot aanpassingen veranderingen

Steeds een veilig gevoel door optimale opvolging

Met Woonveilig werkt het alarm systeem steeds optimaal door duidelijke en adequate opvolging of het nu gaat op afstand controleren tot het bijhouden van batterij spanningen altijd het gevoel dat alles naar behoren werkt!

Gewoon een top systeem

Werkt uitstekend

Net besteld

Wil mijn huis graag beveiligen inbraak

In 1 woord top!

Helder aanbod, adequaat antwoord van Kevin op een aanvullende vraag en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Wat wil je als consument nog meer.

Fantastisch systeem hoor

Betrouwbaar

Werkt eenvoudig en na alle jaren naar aller tevredenheid

Zeer plezierig systeem, alleen admin kan nog iets beter

Zeer plezierig en betrouwbaar systeem. Makkelijk te installeren met duidelijke instructies. Alleen het bestellen op een bedrijfsnaam met een BTW nummer en zo is een probleem. Jammer! En het doet niets af aan de functionaliteit van het systeem!

Superwoonveilig

Vooral de hulp via de chat van Kevin! Snel geholpen en prima advies. Dankjewel!

Makkelijk bestelsysteem

Zeer tevreden over Woonveilig. Wil mijn systeem nu uitbreiden met camera.

Na de vraag over batterijen te hebben ondekt, was bestellen gemakkelijk

Snelle klantenservice en levering

Korte wachttijd bij de klantenservice en goede deskundige advisering. Goed geadviseerd voor welke ruimte de verschillende type beveiliging het best was. Na ontvangst van het pakketje bleek ik toch het verkeerde combipakket te hebben aangekruisd.... Dat was geen probleem, retouren en een nieuwe besteld.

Tot nu toe beste alarm wat ik heb gehad

Heb nu al wat jaren dit alarm werkt goed en bij problemen wordt ik goed geholpen gaat zo door woonveilig klasse

Goed product, chat voegt niks toe

Goed product

werkt goed

mooie producten , goed beveiligingsysteem

Prima systeem met een goede support afdeling

We hebben inmiddels twee maal een beveiligingssysteem hier gekocht; voldoen prima en zijn gemakkelijk zelf te installeren. Ook als je de helpdesk een keertje nodig hebt wordt je vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

Geleverd met lege batterijen

Onlangs 6 nieuwe rookmelders besteld voor ons bestaande alarmsysteem. Bij installatie bleken tenminste 4 van de 6 rookmelders direct na installatie al een “lege batterij” melding te geven. Een hoop gedoe, mede omdat het de nodige tijd kostte om uit te vinden waarom de melders bleven piepen na installatie. Dit valt me erg tegen van WoonVeilig.

Goede (telefonische)service

Ik heb enkele malen contactgehad met de woonveilig service afdeling en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Houden zo :)

Soepel proces

Bestellen en ondersteuning goed op orde. Installatie daardoor soepel verlopen

Vlot geholpen door een deskundige medewerker

Vlot geholpen door een deskundige medewerker

TOP !!!!!!!!!!

prima geholpen via de chatfunctie!!

Ideale beveiliging!

Gebruiksvriendelijke systeem die eenvoudig is uit te breiden! Heel tevreden mee!

Matig

De batterijen die ik op voorraad had van 1,5 jaar geleden, bleken bij plaatsing niet te werken. Nu maar weer nieuwe besteld ik de hoop dat de ene die op voorraad komt te liggen het tot nog doet.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL