Makkelijk en goed systeem

Erg goed systeem ik heb hem thuis en op de zaak

Al 10 jaar probleemloos beveilingt

10 jaar in gebruik. Zeer makkelijke installatie Geen valse meldingen Goede service Makkelijke bediening en instellingen

goede website

Enige lastige is het zoeken van de juiste batterijen

Na 10 jaar klant , nog steeds positief

Tien jaar geleden zijn wij begonnen met woonveilig, door de goede ervaringen hebben wij het systeem nu geüpgraded en hebben een aantal accessoires toegevoegd zoals de slimme stekker en rookmelder.

Makkelijke montage

Makkelijk aansluiten en instellen Werkt perfect ,Ga nog verder uitbreiden zo dat alles beveiligt is

Goed systeem

Heel tevreden al tien jaar lang

Precies wat je zoekt

Precies wat je zoekt als je je woning wilt beveiligen.

Eenvoudig en veilig

Ik gebruik al vele jaren het Woonveilig alarmsysteem en het bevalt mij meer dan uitstekend. Inmiddels de nieuwste versie besteld, zodat wij ook de komende jaren weer op en top beveiligd zijn!

Nog niet binnen, maar goede hoop.

Goede service, klantenservice helaas slecht te bereiken. alsof er geen klantenservice is.

duidelijk!!!

Het verhaal om de oude beveiligingsinstallatie te gaan vervangen is natuurlijk omdat de vergaande verbeteringen beter tot hun recht zullen komen. Eigenlijk jammer om een goed werkende installatie te moeten ontmantelen want deze werkt nog prima. Na ontvangst van de nieuwe installatie en de toch nog wel meerdere toebehoren, zoals deurkontakten en bewegingsmelders hoop ik dat een en ander snel en goed te installeren is.

Geweldige webshop en klantenservice

Duidelijke en overzichtelijke pagina’s, duidelijke en uitgebreide beschrijvingen van de apparatuur en mogelijkheden, het navigeren en bestellen gaat ook makkelijk. Heb tweemaal contact gehad met de klantendienst voor verder informatie en werd daar vaktechnisch en vriendelijk te woord gestaan.

Prima geholpen

Wel even in de wacht gestaan maar daarna snel en goed geholpen.

Al ruim 10 jaar een goede ervaring.

Wij hebben het woonveilig systeem meer dan 10 jaar met volle tevredenheid in gebruik. Iedereen in huis weet er eenvoudig mee om tegaan. Zelfs de buren om de planten teverzorgen als we met vakantie zijn. Kortom een aanrader en makkelijk naar jouw wensen aan te passen.

Eenvoudige installatie en werkt super

makkelijk te bestellen

Helaas krijg je geen duidelijk beeld van de review, liever zag ik een review na de installatie want ik koop een product wat goed moet zijn en niet hoe makkelijk het artikel te bestellen is.

Goed en veilig systeem

Goede prijs vergelijk verhouding

Gaat snel

Alles verloopt vlotjes zonder problemen.

Goed bereikbaar, altijd snel reactie op mail, vragen altijd vakkundig beantwoord.

Goede service, prima producten, realistische prijs

Goede kwaliteit en service

Ik heb goede ervaring met Woonveilig, snelle levering en als het instaleren niet zelf lukt helpen ze je via de telefoon, ze helpen je net zolang het is gelukt!

Simpele, probleemloze installatie met goede service!

Zie boven. Bij contact adequate, professionele begeleiding.

Gewoon goed

Goede beveiliging tegen een normale prijs.

GEWELDIG !

Geweldige service om op voorhand al een upgrade voor te stellen. Na ruim 10 jaar Woonveilig beveiligd te zijn is het nu tijd voor de nodige upgrade. Dank voor deze service ! Gr. Eduard van den Wijngaard / Molenschot

Al vele jaren klant. Prima systeem, tijd voor een upgrade met rookmelders

Duidelijke beschrijving van product en eenvoudige bestelmogelijkheid. Goede prijs/kwaliteit

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL