Kevin heeft mij vriendelijk een goed geholpen

Kevin heeft mij vriendelijk een goed geholpen

gemakelijk te bestellen

als ik iets wil bestellen krijgt ik alle informatie van de product.

Goed en niet zo duur

Veel alarmsystemen bekeken op internet en bedragen en abonnementen waar een paard de hik van krijgt, maar op advies van een familielid toch voor Woonveilig gekozen omdat ze zegt dat het gewoon goed is en niet zo duur!!

Prima te woord gestaan door een medewerker van de klanten service

Netjes te woord gestaan door een medewerker van de klanten service

Probleemloze perfecte alarminstallatie sinds jaren

Woonveilig staat voor mij voor robuustheid, kwaliteit en service.

Rookmelder besteld welke vlug bezorgt werd.

Ben zeer tevreden over woonveilig in het algemeen, reeds jaren in gebruik. Nu een rookmelder besteld om in mijn garage te plaatsen dit i.v.m. dat ik hier mijn fietsaccu's oplaad. De levering was zeer vlot en het installeren eenvoudig.

Nooit geen probleem en is er wel een dan is die gauw opgelost

ik heb het al een aantal jaren en ben er nog steeds blij mee dat ik het heb gedaan Woonveilig dank u

Perfect systeem

Al jaren in het bezit van een Woonveilig alarmsysteem. Werkt perfect en service is uitstekend. Accessoires of batterijen binnen 1 a 2 dagen in huis.

Onmiddellijk antwoord op een vraag met betrekking tot de shop.

Eenvoudig aan te sluiten, makkelijk in gebruik

Sinds dit weekend het alarm in gebruik. Jammer dat het toetsenpaneel niet verlicht is. In het donker moeilijk te zien. Daarnaast is het jammer dat er op de website niet duidelijk onderscheid word gemaakt in de HD Buitencamera en de Beveiligingscamera. Daardoor 1 camera verkeerd besteld, maar daar hebben we al een oplossing voor gevonden. Maar wel super tevreden over het alarm en de berichtgeving vanuit Woonveilig bij een alarmmelding. Zelfs met de honden in huis, werkt het alarm prima.

Compleet en makkelijk in gebruik

Ik heb woonveilig pakket al 1 jaar. Er tevreden over gebruikersgemak en service.

Prima site en tevreden met systeem

Nix aan toe te voegen. Zijn zeer tevreden en easy site om spulletjes bij te bestellen

Betrouwbaar en eenvoudig te bedienen systeem

Tot op heden nog nooit een probleem gehad met het systeem. Het is eenvoudig te bedienen en uit te breidden. Ben gelukkig met het systeem, vooral omdat hij ook via de app te bedienen is.

Boven verwachting goed!

Ben na ruim 1,5 jaar nog steeds dik tevreden over zowel de producten als de klantenservice! Als je vroeg belt ben je meestal binnen een minuut aan de beurt. Later op de dag kan het weleens langer duren. Verder krijg je goed advies en nemen ze de tijd als je problemen hebt met de installatie oid. Het alarmsysteem is degelijk en betrouwbaar! Camera’s zijn overigens super! Ook ‘s nachts! Mede daardoor kon ik de dief van de inhoud van m’n brievenbus identificeren en zo onze postpakketjes terughalen. Ik ben 100% tevreden. In 1 woord top! Ga zo door!!

Snelle en correcte levering van het geen je besteld.

Al lang gebruik ik het alarmsysteem en er zijn nog nooit problemen opgetreden. Je ontvangt duidelijke e-mails als er een batterij vervangen moet worden en als er geen internet ontvangst is. Ook een zeer duidelijk signaal als je bij binnenkomst je vergeet het alarm uit te zetten.

We voelen ons veilig

Een goed en betrouwbaar systeem. Raad het iedereen aan

Gewoon goed

Kan niet duidelijker zijn

Duidelijke site, eenvoudig bestelproces

De site geeft duidelijke informatie over de manier van beveiligen en de producten. Eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden. Alle handleidingen zijn te downloaden, zodat je van tevoren kunt zien hoe de installatie moet gebeuren.

Werkt perfect

Ik voel me nu veel veiliger. Het systeem werkt erg goed. En het is handig via de app te bedienen. Er is overal aan gedacht. Echt een aanrader!

Ik heb geweldige ervaring met WoonVeilig.

Jaren lang had ik in mijn vorige woning WoonVeilig alarmsysteem en service. Ik was altijd tevreden over hun het systeem en hun diensten. Daarom had ik geen enkele twijfel dat ik ook in mijn nieuwe woning WoonVeilig systeem en service wilde hebben.

Zeer helder site

Een heel helder site en met doeltreffend advies, alles voor het hele huis in één keer kunnen aankopen. Met de juiste producten en accessoires voor een goede prijs.

Uitstekend bedrijf

Betrouwbaar bedrijf Goede hulplijn

Prima alarm voor een schappelijke prijs

Werkt snel en nauwkeurig.

Duidelijke website met mooie producten

Snel verstuurd..

Prima bedrijf

Komt afspraken na, reageert ook wanneer iets niet voldoet.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL