Betaling met AMEX was een ramp

Betaling met AMEX was een disaster. U moet er iets aan doen. Het bleef hangen en ik weet nog niet of ik heb betaalt of niet.

Een super alarm instalatie voor weinig geld

4 jaar geleden aangeschaft super tevreden. Ik zal dit product zeker aanbevelen bij andere mensen.

Prima website.

Niet makkelijk te achterhalen of de accessoires bij mijn versie van het systeem passen.

Duidelijke site en extra uitleg per telefoon

Positieve ervaringen van buren

Het werkt en doet wat het beloofd

Inmiddels 3j het alarmsysteem, mooi uitgebreid. Goede klantenservice, product kan ik iedereen beslist aanrader.

Heb hem vroeger gehad daar mee inbraak verkoomen

Zeer goed product had dit systeem eerder daar mee was inbraak verkoomen . Zeer gebruik vriendelijk en kwaliteit zeer hoog .vandaar op nieuw aanschaf

Zeer goed alarm systeem

Geweldig alarmsysteem

We hebben al jaren het systeem van woonveilig en het werkt perfect. Simpel te installeren, een mooie app die nog steeds mooier wordt.

Zeer goede ervaringen

Al enige tijd aangesloten bij Woonveilig en tot volle tevredenheid. Snelle levering van bestellingen, betrouwbare alarminstallatie met vele opties en betaalbaar. Ook goede ervaringen met de klantenservice. Kortom een topbedrijf!

Gewoon Prima

Heb het systeem van woonveilig nu meer als 2 jaar en ben zeer tevreden. De installatie bestaat uit meerdere deur en raammelders, bedienpanelen, rook, CO, infrarood beweging melders, glasbreukmelders plus binnen en buiten sirene. De onderdelen zijn eenvoudig en prima zelf te installeren. De werking van het systeem is probleemloos. Ook het sms-meldsysteem werkt vlekkeloos en snel. Ben meer als tevreden en kan het systeem en het bedrijf zeker aanbevelen.

wordt altijd goed geholpen

Goed bereikbaar

Perfect tevreden

Kan alleen maar zeggen tot op heden alles perfect. Snelle levering. Zeer eenvoudige installatie, een verademing.

Al jarenlang biedt WoonVeilig ons een rustig en zeker veilig wonen.

Het systeem werkt zoals op de site is aangegeven. Het is inderdaad zoals aangegeven eenvoudig te installeren. En kom je er niet direct helemaal uit dan is er altijd een oplossing te vinden in de handleidingen en de veel gestelde vragen. En mocht het echt niet lukken dan wordt het na een simpel telefoontje altijd opgelost. Tijdens het telefoontje, zonder lange wachttijden, word je uiterst vriendelijk en beleefd te woord gestaan door mensen die er echt verstand van hebben. Zij tonen altijd begrip voor de klant en hun geduld is, zo lijkt het, eindeloos. Voor ons is WoonVeilig Top!

woonveilig ,de naam zecht genoeg,we voelen ons veiliger wonen

woonveilig ,geeft ons weer een veiliger gevoel . na een aantal inbraken woonveilig aangeschaft,en inderdaad we voelen ons weer veiliger wonen.het is niet zo dat er niks meer kan gebeuren,maar er is nu wel controle over er is wel eens een storing geweest ,daar heeft de helpdesk ons perfect doorheen geholpen. ze gingen net zolang door en begeleiden ons compleet door alle stappen heen om het te herstellen.

Hulp tot het alarm werkt.

Bij de aanschaf goede online advies. Verder bij het aansluiten geduldige,vriendelijke en vakkundig telefonische hulp.

Gebruiksvriendelijk en zeer effectief!

Alle producten van WoonVeilig zijn zelf zeer gemakkelijk te installeren. Ook het toevoegen van bijvoorbeeld een camera is een eitje. Systeem is door mij door en door getest en het werkt perfect!

Kwaliteit

Juiste prijs-kwaliteit verhouding en zeer eenvoudig te installeren en uit te breiden

Super gemakkelijk te installeren en heel praktisch in gebruik

Ik ben fan. Werkt effectief en met app op telefoon groot bedieningsgemak. Camera naast het beveiligssysteem wel handig als je vergeten was dat de poetsen zou komen en je zelf op vakantie bent. Ff gekeken wat er aan de hand was toen we melding kregen, meteen op afstand het alarm uitgezet en via de speaker van camera poetsen fijne dag gewenst. Heel handig.

Ondanks leveringsproblemen toch Gate-02 geleverd

Het Woonveilig systeem werkt betrouwbaar en zeer nauwkeurig. Ik gebruik het al 5 jaar.

Efficiënte en vlotte service

Bestellingen worden zeer vlot geleverd. Vragen aan de klantenservice worden zowel per telefoon als per mail snel beantwoord en men zoekt net zo lang totdat er een bruikbaar antwoord is. Klant- en service gericht dus.

Gedegen en betrouwbaar alarmsysteem

Ter vervanging van mijn eerdere alarmsysteem die vaak vals alarm gaf ben ik enthousiast van dit systeem met uitstekende backoffice ondersteuning! Tevens is het naar behoefte makkelijk uit te breiden!

Geweldig betaalbaar en heel betrouwbaar product

Al zoveel jaar een heel betrouwbaar systeem gebleken met betaalbare accessoires. Ook de ondersteuning en website zijn top!

Gemakkelijk systeem en goede prijs/kwaliteit

Gebruik het systeem al enige jaren nadat ik voorheen Verisure had. Gebruikers vriendelijk en een goede prijs/kwaliteit verhouding tov wat ik voorheen had.

WERKT PERFECT

Wij gebruiken het als alarm voor ons bedrijf. Ideaal de camera's, het alarm en vooral ook de noodknop mocht er echt wat zijn.

goed werkend alarm systeem voor een vriendelijke prijs.

Heel makkelijk te instaleren , werkt perfect. Je hebt de keuze uit een abonnement waarbij meerdere mensen gewaarschuwd worden, of een koste loze service waarbij maar 1 telefoon gewaarschuwd word. Mocht je alsnog in je vakantie meerdere telefoons willen waarschuwen, kost dit 8 euro per maand, en maandelijks opzegbaar. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk, onze kinderen kunnen het makkelijk aan en uit schakelen, al met al zijn wij dik tevreden. mvg fam v Grinsven

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL