Makkelijk bestellen en zeer goed bedrijf

Makkelijk te installeren, klanten dienst is zeer prettig. Zij geven goed advies en komen de afspraken na

goede uitleg voor een top product

Prima web site met duidelijke uitleg en zeer uitgebreide mogelijkheden

Eenvoudige aanschaf en goed advies!

Na een mail gestuurd te hebben met een plattegrond van het huis kwam er in een paar dagen een gedegen advies over de aanschaf van het systeem, het aantal melders en camera's. Heel soepel.

Goed en duidelijk advies van klantenservice

ook problemen bij het invoeren van mijn gegevens werden serieus opgepakt

Onbereikbaar - verkeerde batterij

Ik bestelde volgens mij de juiste batterij - maar krijg de verkeerde. Mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, na 10 minuten in de wacht gestaan opgehangen. Mmmm... dat kan heel wat beter. I.v.m. vertrek buitenland maar weer een batterij besteld - nu ontvang ik hopelijk de juiste.

Systeem werkt maar gedeeltelijk. Klantenservice onbereikbaar.

De bewegingsmelder woonkamer werkt niet. Bij afd. onderhoud wordt aangegeven “alles in orde” terwijl de melder nog in de doos zat en plastic strip nog niet uitgetrokken was. Ook nu na montage is “alles in orde”. Klantenservice na 1 uur in de wacht nog steeds telefonisch onbereikbaar.. Op mijn e-mail bericht krijg ik nog geen reactie. Systeem is niet duur, maar …..

Uitermate vriendelijke verkoopafdeling.

Rustig de tijd gekregen om al mijn vragen te beantwoorden en veel kennis van zaken.

Zoals altijd blij met Woonveilig

Dit is de derde woning waar we gebruik maken van Woonveilig en we kunnen het iedereen aanbevelen. Goede service, makkelijk zelf te installeren en het doet gewoon wat het moet doen zonder ingewikkelde handelingen. Kortom, een aanrader!

perfecte service

na ruim 7.5 jaar begeeft onze huiscentrale het nooit eerder problemen gehad of valse meldingen een telefoontje na de klantenservice, direct geholpen met een zeer passende oplossing een nieuwe centrale kunnen bestellen ,met een leuke korting. bedankt voor deze prima service hier kunnen veel, bedrijven nog iets van leren. gr Robert

Prima weinig woorden om vuil aan te maken 5 sterren geef ik niet dat zou inhouden dat er niets meer te verbeteren valt

Tegen betaalbare prijs een alarmsysteem. Al jaren tevreden hierover!

Zeer fijn, dat ik het systeem zelf uit kan breiden. Goede service, uitstekende kwaliteit.

Telefonisch niet bereikbaar, online alle ok

Telefonisch Woonveilig meerdere malen niet bereikbaar. Gewoon niet goed. Wel een snelle en adequate reactie via mail. Korting vermeld in mail blijkbaar alleen geldig voor een alarmsysteem maar niet voor een bundel of een losse accessoire. Dat is een beetje misleidend. Staat ook niet in de tekst.

Lastig zoeken

Op zoek naar een rookmelder, die op mijn systeem past. Was even zoeken, want de website is niet erg intuitief. Rookmelder eindelijk gevonden, maar nergens staat of het op mijn systeem werkt. Bellen naar klantenservice. Ruim 50(!) minuten in de wacht. Wel een hele vriendelijke mijheer die kon vertellen dat het werkt op mijn systeem. Al met al matig dus, als het ruim een uur kost om een simpel item als een rookmelder te kunnen bestellen. Een kleine voldoende en een aanrader is dit systeem nog steeds, ondanks de onhebbelijkheden.

Naar een ongelukje dat mij woonveilig module kapot was gaven ze mij de juiste oplossing dat ik geen kompleet systeem hoefte te kopen dus toekomst gericht betrouwbaar product

Handig, betaalbaar, betrouwbaar niet schijnheilig: Woonveilig!

Een prima systeem om je woning handig, betaalbaar en snel te beveiligen. Prima producten, goede webshop. En als je vragen hebt word je snel, vakkundig verder geholpen door de goede FAQ óf door een vriendelijke medewerker aan de telefoon (die je niet laat wachten.....dat maak je vaak anders mee). Een aanrader in vergelijking met andere (veel duurdere systemen).

Fantastich alarmsysteem tegen een lage prijs!

Zojuist even nieuwe batterijen besteld voor enkele bewegingsmelders. Al sinds jaren een zeer tevreden klant en gebruiker van het Woonveilig Alarmsysteem.

Besteld maar geen email ontvangen

Voor bijna 500 euro iets bestellen en dan totaal geen mail krijgen van je bestelling is wel een beetje slordig.

had liever mijn bestelling en een acceptgiro tegelijk gekregen dan achteraf.

had liever mijn bestelling en een acceptgiro tegelijk gekregen dan het achteraf versturen na betaling.

Betaling via Ideal en scannen gaat snel en goed!

Ik heb het systeem besteld , De betaling ging snel en het systeem wordt waarschijnlijk morgen al bezorgd.

Goed functionerend alarm en prettig bedrijf

Goed functionerend alarm en prettig bedrijf. De wachttijden voor de klantenservice aan de telefoon zijn wel heel erg lang.

Alleen de telefonische meldingen kunnen soms irritant veel zijn. Vooral ,s nachts. Verder prima.

Prima en vlot geregeld

Bestellen van nieuwe batterijen ging soepeltjes.

Vriendelijke, duidelijke en snelle service

Na 8 jaar begaf de huiscentrale het, maar via de klantenservice was snel een vervanging geregeld.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL