Het is goedkoop en werkt echt perfect. Veel beter en goedkoper als al de andere alarmsystemen. Geen duur abonnement en het systeem is zeek makkelijk te installeren en uit te breiden. Top product voor weinig geld!!

Zeer snelle levering!

Mooie producten, en snel in huis!

matig

WV assistentie adviseerde mij 2 bedieningspanelen aan te schaffen. Dit wordt bij bestelling geweigerd. Er kan maar 1 paneel worden besteld.

Uitstekende klantenservice

Wij zijn nieuw als klant, hebben het alarmsysteem overgenomen van de vorige bewoners. Even zoekende naar hoe alles werkt, maar uitstekend geholpen door de klantenservice.

Bestelling ging prima

Heb een alarminstallatie besteld met extra accessoires. Deze bestelling ging prima en kreeg al gauw een bericht dat mijn bestelling was ingepakt en klaar was voor verzending aan Post NL. Tot zover dus helemaal tevreden. Nu nog even afwachten op het pakket.

Positief

Ik heb een positieve en een goed aanvaring ben woonveilig!

snel en goed

snel en goed

invoeren adresgegevens steeds geweigerd

steeds foutmeldingen bij invoer adresgegevens. Woonplaats Etten-Leur schrijf je normaal met streepje, dit werd geweigerd. Moest blijkbaar als een woord geschreven worden. Duurde lang eer ik erachter kwam dat dat het probleem was

Geweldig!

Geweldig geholpen vandaag door Woonveilig! Huiscentrale was kapot en er wordt voor een zeer coulant bedrag een nieuwe aangeboden. Zeer klantverwachting overtreffend, top!

Woonveilig is betrouwbaar

Zo’n 9 jaar geleden een Woonveilig systeem gekocht en werkt zoals het moet. We hebben er nu voor gekozen om deze te vervangen met het laatste type. Wij hebben hier vertrouwen in!

Eenvoudige betrouwbare transactie

Als je het een keer gedaan hebt is het eenvoudig, en dat is het

Geen extra info mogelijk

Bestellen is zo gebeurt, maar “ direct” chatten is echt niet mogelijk. Mijn bestelling word steeds verstoord door een chat dwars door mijn bestelformulier. Stickers met huisveilig logo bestellen tot nog toe niet gelukt. Echter wel ‘n mail gehad dat deze gestuurd zou worden. Al 2 maanden geleden besteld

Duidelijke site

Duidelijke informatie over het product. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Goede en duidelijk uitleg

De shop is heel duidelijk en de klantenservice is ook heel deskundig en duidelijk

Een beetje lastig om de batterijen te vinden

Geen reaktie op chat, maar geen probleem, heb alles gevonden!

goed materiaal, veilig gevoel

Aan de telefoon word je altijd goed geholpen wanneer je een vraag hebt. Altijd is er een passende oplossing. Het systseem is niet duur maar werkt goed. Ik zou het zeker aanbevelen.

vlot door de site geholpen

Gewoon goed

Goede website en snelle levering.

Top ik en mijn gezin voelen zich veilig thuis

Ik vind het ook een geruste gedachten dat woonVeilig over de veiligheid en ons huis beschermt . Ik ga ook met een veilig gevoel slapen . Ik heb ook nooit het gevoel van als hij het maar doet of dat hij voor niets af gaat omdat er wat Tech niet in orden is . Wij als gezin zijn er erg blij mee . Mvg Paul Docter

Goede kwaliteit! Duidelijke website! Goede service!

Ik had wat vragen over de te bestellen producten en meteen antwoord gekregen via chat! Top!

makkelijk en snel besteld

Online besteld. ging erg makkelijk. website is duidelijk en overzichtelijk.

Prima werkend systeem met uitstekende helpdesk

Na zeven jaren prima functioneren hield de huiscentrale er mee op. Na telefonisch contact nieuwe huiscentrale besteld, die we de volgende dag al ontvingen. Woonveilig zet na telefoontje de instellingen over en helpt bij het aanmelden van de accessoires op de nieuwe centrale. Kortom een goed werkend systeem met een prima bereikbare en behulpzame helpdesk.

Makkelijk geregeld

Mijn centraal werkt niet meer. Kon geen vebinding met de internet maken. Na paar e-mails om wat te testen, bleek dat de centraal was inderdaad stuk. Ontvang snel een persoonlijke kortingscode om een nieuwe centraal te kopen. Goede service.

De tijd zal het leren!

Relevante en uitgebreide info maakt pakketkeuze makkelijk!

Bijzonder goed

Alle contacten en de apparaten geven een rustig gevoel door woonveilig.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL