De tijd zal het leren!

Relevante en uitgebreide info maakt pakketkeuze makkelijk!

Bijzonder goed

Alle contacten en de apparaten geven een rustig gevoel door woonveilig.

Onhandige melding over huiscentrale

Bij het bestellen van producten komt de melding dat je huiscentrale mogelijk niet compatibel is ook al heb je de juiste centrale ingegeven en is die wel compatibel. Bij de producten staat ook nergens met welke centrales die wel of niet compatibel zijn. Onhandig. Als ik chat met deze vraag schiet de beantwoorden in het defensief door verklaringen te geven waarom de melding komt en dat de webshob niet kan weten welke centrale ik heb terwijl je dat nu juist in moet geven. Beter zou zijn als hij probeert dit aan te kaarten bij de webshobbouwer.

Betrouwbaar

Snelle en goede service, Producten worden altijd snel geleverd. Cameras zijn van zeer goede kwaliteit met mooi scherp beeld. makkelijk in gebruik. en ook makkelijk zelf te instaleren. Voldoende bevestigingsmaterialen. Voor deze prijsklasse een zeer goed systeem.

Gebruiksvriendelijke site

Van zoeken naar bestellen op de site is erg makkelijk en veel uitleg

duidelijke webshop

Makkelijk te bestellen

Werkt naar behoren

Het systeem werkt zo als het moet. Niet te ingewikkeld.

werkt goed en betrouwbaar

slimme alarmsysteem en betouwbaar echt een aanrader!!!

Super klantenservice!

Snel iemand aan de lijn, erg geduldig en vriendelijk geholpen.

Toch best makkelijk

In het begin kon ik het nummer van de huiscentrale niet vinden. Via de chat met Robin werd ik goed geholpen. Het bestellen van een batterij is eenvoudig en betalen ook.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zowel telefonisch als per chat goed bereikbaar. Ze zijn altijd erg behulpzaam en klantgericht. Spullen zijn ook top. Erg blij dat we jaren geleden met ze in zee zijn gegaan. Nooit spijt van gehad.

Goede en duidelijke service

Goede en duidelijke service

Goeie service en kwaliteit

Goed bedrijf met goede producten

Werkt perfect heeft mijn woning gered!!!

Wij hebben dit systeem al sinds 2016, werkt altijd goed. Afgelopen woensdag zijn voor de deur onze elektrische fietsen spontaan in brand gevlogen (nieuw probleem tegenwoordig volgens de brandweer). Door de rookontwikkeling die door het ventilatie rooster naar binnen kwam ging er direct een brandalarm af. De buren waren er snel bij en hebben de hulpdiensten gebeld. Door de woonveilig brandmelding zag ik door de camera de ernst van de situatie en was ik zelf ook nog zeer snel ter plaatse. Korte samenvatting; de brandweer gaf aan dat we zeer veel geluk hebben gehad.... kwamen ze 5 minuten later zou onze woning zijn afgebrand! Door deze ervaring en als je zag hoe snel de brand ging, hebben we meteen extra rookmelders besteld.

Batterijen moeten apart in shop

Ik moet weten welk systeem ik heb om de batterij te kunnen kopen welke ik in mijn hand heb. Lastig. Gewoon batterijen in aparte optie.

Altijd een oogje in het zeil

Al 8 jaar dit systeem, helaas kortsluiting in de verdeelkast, dus nu een nieuw systeem moeten bestellen. Gauw alles weer aansluiten zodat ik op afstand kan ervaren dat mijn huis er rustig bij ligt.

Snel geregeld!

Belachelijk hoge verzendkosten

Hele hoge verzendkosten

snel en zorgvuldig geregeld

zeer vlotte en correcte afhandeling, mooie keuze ook voor andere mensen

Top product werkt prima

Top product werkt uitstekend

Sinds 3 jaar , goede ervaring en goede service

Goede ervaring en service!

Goed en eenvoudig

Doordat het niet ingewikkeld is om te installeren en alles naadloos met elkaar werkt raad ik het zeker aan. We hebben het nu bijna 4 jaar in huis en heb nog geen batterij hoeven te vervangen.

Zo blij met mijn alarm

Blij mee

Prima systeem

Geen klachten, makkelijk in te stellen en te installeren. Prima app ook.

Super! Zeer tevreden.

Een systeem dat ervoor zorgt dat ik met een goed gevoel op vakantie ga en goed slaap. Makkelijk uit te breiden en naar wens aan te passen. Goed geïnformeerd bij stroom- of internetstoringen. Op afstand in te stellen en aan te passen. Zeer tevreden! Nu ervoor gekozen om het systeem uit te breiden met een camera.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL