goede ervaring

na chatt contact bleek stekker stuk, dus moet ik een ander bestellen vriendelijke hulp

Voldoende

Bestellen is eenvoudig en levering gaat meestal wel goed. Jammer dat het chatten ( direct antwoord ) niet werkt. Wilde vragen of ik nog aan “ woon veilig stickers “ kan bestellen. Jammer genoeg dus niet mogelijk.

Batterijen

Wat een waardeloos alarmsysteem. De bewegingsmelders reageren helemaal niet als je de woonkamer inloopt terwijl het alarm aan staat. Na 2,5 jaar zijn alle batterijen om de beurt leeg. Er zitten natuurlijk geen normaal verkrijgbare batterijen in, dus die kun je alleen in de webshop aanschaffen voor een godsvermogen en óók nog verzendkosten betalen natuurlijk. Nooit meer dit systeem!

Ben er erg blij mee

Heb de installatie al enkele jaren, erg goed, en gebruikers vriendelijk.

Werkt perfect en niet te duur

Voorheen klant geweest bij een ander beveiliging leverancier echter verdienmodel bij de voorgaande is vergaand van optimaal. Nu perfect beveiligd voor een aannemelijke prijs. Installeren is een fluitje van een cent en werkt perfect. Veel eerder deze overstap moeten nemen. Raad 't iedereen aan.

Duidelijke bestelling, hoge verzendkosten

Werkt allemaal perfect

Meldingen komen goed en direct binnen

Nooit problemen met bestellen en behulpzaam bij storing

Een geweldig systeem dat mij een goed gevoel geeft

Het geeft mij een heel veilig gevoel

Dik tevreden

Goede sevice en supersnel geholpen

Ik krijg goed advies in welk product ik moet aanschaffen en het kopen gaat heel makkelijk.

Eenvoudige prima beveiliging

Ik heb het alarm nu 5 jaar en het werkt uitstekend. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding

prima beveiliging in huis

alleen jammer dat ik 9,95 verzendkosten moet betalen om een uitbreiding van mijn beveiligingssysteem.

Makkelijk te bestellen

Wij wilde al langer een alarmsysteem hebben voor ons huis. Onze buren hebben dezelfde hangen en zijn er enthousiast hierover. Ook erg fijn is de duidelijke uitleg op de site.

Woonveilig,betrouwbaar en slim veilig systeem

Woonveilig,betrouwbaar en slim systeem!

Al meer dan 7 jaar beveiligd door Woonveilig

Woonveilig pakket aangeschaft in 2014 na oplevering van ons huis. Nu uitbreiding met extra sensoren en buitencamera. Handige bediening met de app en veilig gevoel. Gisteren is bij drie huizen in de straat ingebroken maar die van ons is overgeslagen. En dat willen we graag zo houden.

Snel veilig en betrouwbaar

Al jaren in mijn beide woningen woonveilig als bewaking (Camera) en beveiliging en aansturing middels de slimme stekker. Werk naar tevredenheid en bij vragen is men altijd bereid je uitgebreid te woord te staan. Al met al weinig problemen en veel gemak.

WoonVeilig doet wat het belooft, veilig wonen

Acht jaar geleden hebben wij de put gedempt. Het kalf was inmiddels verdronken. Na een inbraak hebben wij besloten als nog het huis te beveiligen. Na wat sites bezocht te hebben, is de keus toen gevallen op de producten van WoonVeilig, incl. de online-alarmcentralen. Begonnen met de basisset en naderhand verder uitgebreid. Nooit spijt van gehad. De producten doen probleemloos hun werk en bij vragen is de klantenservice altijd bereid om oplossingen te vinden. Zoals nu toen de centrale het begaf en bleek dat deze niet meer was te herstellen. Met korting een nieuwe, modernere centrale ontvangen. Top!!

Al bijna 10 jaar klant zeer tevreden met de diensten.

Perfecte service

Duidelijke taal. Kort en krachtig. Zeer Capabele werknemers en geven goeie advies!

Werkt smetteloos.

Werkt perfect nooit geen problemen gehad.

Goed service en snel geregeld

De producten zijn snel en makkelijk te monteren. Voor een goede prijs.

Binnen luttele minuten heb je een bestelling geplaatst

De website is zeer praktisch ingesteld. Je hoeft niet lang te zoeken.

Goed maar kan beter

Ik bestelde rookmelders via de WoonVeilig webshop. In het bestelproces kreeg ik de waarschuwing dat ze mogelijk niet compatible zijn met mijn systeem. De link met extra info vertelt vervolgens iets over huiscentrales, maar niet met welke huiscentrale de rookmelders wel of niet compatibel zijn. Voor de rest prima.

Lekker makkelijk

Duidelijke en makkelijke manier van bestellen. Top.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL