Gewoon goed !!

Gemakkelijk vervangende onderdelen bestelen.

Snel contact goede uitleg van het probleem

prima, duidelijke website

We zijn via familie geattendeerd op jullie systeem, via de website hebben we prima informatie gekregen, we hebben gechat met een medewerker. Dit ging ook erg soepel en was zeer duidelijk. We zijn overgegaan tot aanschaf van het systeem.

Erg handig bestelmethode en passende producten

Prima, duidelijk.

Alleen maar complimenten voor het systeemgemak

Makkelijke installatie. Duidelijke handleiding. Prima werking en toepassingen via netverbindingen.

Werkt prima

Hadden al WoonVeilig maar achtergelaten voor de nieuwe bewoner. Nu heb ik opnieuw WoonVeilig aangeschaft en ook uitgebreid.

Gemakkelijk en duidelijk bestellen

Gemakkelijk en duidelijk

De perfecte beveiliging voor huis, kantoor of bedrijf. Veel mogenlijkheden voor aanvullende onderdelen van beveiliging. Voor ons een veilig gevoel dat ons huis is beveiligd.

Veilig thuis het fijnste gevoel

Hoe fijn is het toch om je veilig te voelen in je eigen huis. Zoals m’n dochter dus ook heeft!

Bestellen gaat goed

Bestellen gaat op zich goed en materiaal is van een goede kwaliteit. Ik woon echter in een straat en een dorp met tekens die de website niet accepteert. Dat is wel even opletten geblazen.

Altijd super service, zo’n 10 jaar klant

Prima kwaliteit bij ondersteuning etc. Altijd super service, Echt een goede aanrader. Heel tevreden klant al jaren. Ron

duidelijke site, ben benieuwd hoe het gaat werken

De set moet nog komen, maar ik heb goede geluiden van WoonVeilig gehoord.

Storingvrij, gemakkelijk

2 x gebeld met dezelfde vraag.

1 x gebeld, goed advies, zou een mail krijgen, niets ontvangen Weer gebeld toen opgelost.

Heel prettig

Eenvoudig en goed systeem

snelle klantenservice

Tijdens een aanvullende bestelling, toch weer een paar vragen , prima geholpen via de app! Nu wachten op de levering zodat we alles kunnen installeren! De basisinstallatie afgelopen week geinstalleerd en dat werkt allemaal prima.

Goed systeem

Goed advies goed systeem... leuke korting...

Gemakkelijke keuze en bestelprocedure

Alle informatie duidelijk en helder te vinden op de website. Bestelprocedure eenvoudig en snel. Aanvullende vragen snel en vriendelijk beantwoord door klantenservice. Kortom, prima leverancier met uitstekende alarmsystemen en accessoires.

Top systeem

Makkelijk te installeren en werkt goed.

betrouwbaar

In ons huis al jaren ervaring met woonveiling inclusief bewakingscamera. Werkt altijd. Nu we verhuizen naar een appartement nemen we opnieuw een beveiligingssysteem van Woonveilig.

Goede service en snelle reactie op mijn vragen

Snel geholpen bij mijn probleem en concrete opvolging.

Gewoon goed makkelijk te installeren

Ik vindt het systeem makkelijk en goed te installeren. En overzichtelijk en prijsbewust.

Makkelijk winkelen

Voor mijn alarminstallatie moest ik nieuwe batterijen hebben. Het was even zoeken maar met hulp van de chatbox was het snel en goed gelukt.

Gemakkelijk te installeren.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Perfecte service en bereikbaarheid!

Ik ben al jaren klant bij Woonveilig en ben bijzonder tevreden over hun alarmsysteem. Zojuist een probleem telefonisch gemeld, ik werd vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd direct bij de juiste afdeling behandeld en opgelost. Het onderdeel van mijn alarmsysteem dat ik moest vervangen kreeg ik zelfs met een leuke korting! In het verre verleden de zelfde service, vriendelijkheid en bereikbaarheid ervaren.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL