na veel marktonderzoek gedaan te hebben, gekozen voor woonveiling, geen spijt binnen 1 dag in huis, simpele installatie, en werkt inderdaad binnen 30 min, nu 2 weken in huis en werkt perfect, ook de binnencamera geïnstalleerd werkt perfect via wifi, gevoeligheid en gezichtsvelden goed in te stellen, ga er nog een bij bestellen voor achter. een aanrader

Prima product en scherpe prijs!

Uitstekende keuze raam-/deurcontact

goed systeem, goed in te stellen en simpel te installeren

Prima, daarom voor een volgend huis weer zo'n alarm gekocht

super

zeer goed alarmsysteem. werkt altijd en de service is optimaal

Uitstekende mid-range SaaS optie

Van alle alarmsystemen is dit duidelijk de beste mid-range optie. Helemaal up-to-date (internet based) voor een scherpe prijs en makkelijk uitbreidbaar (zowel qua hardware als diensten/meldkamer)

De back-office heeft elk voorkomend probleem weten op te lossen.

Ik heb mijn buren op Zwartvenseweg 49 en 53 in Tilburg ook warm kunnen maken voor WoonVeilig en ook mijn dochter en zoon. Uw systeem op de nrs. 49 en 53 onderhoud ik voor hen. Mijn ervaring is dus gebaseerd op 5 adressen. Chapeau.

Uitstekend!

Ik heb al een goede ervaring met woonveilig via de tennisvereniging Topspinners, nu ook prive

Vergissing gemaakt snel en goed verholpen

Gebeld met woon veilig keurig en snel geholpen

Geinstalleerd en werkt uitstekend. Klantenservice geeft duidelijke antwoorden

heel snel en makkelijk

de bestelling ging heel snel en makkelijk ook voor oudere mensen

Goede service!

N.a.v. communicatieproblemen per E-mail heeft een medewerker van de afdeling Klantenservice het probleem opgelost en kon derhalve een bestelling van een nieuwe huiscentrale gedaan worden. Dank voor de prima service!

Snel, simpel en veilig!

Veilig gevoel.

Super Service

Net contact gehad met klantenservice en ben daar super geholpen. Had bestaande centrale kapot en zijn met een goede oplossing gekomen en akkoord gegaan. Super Service

Geweldige oplossing voor selfservice-beveiliging

Heb mij huis zelf beveiligd met contacten, sensoren en brandmelders van Woonveilig. Zeer eenvoudig en snel geregeld. Werkt altijd.

Kan iets beter

Een nieuwe huiscentrale besteld, de oude heeft het opgegeven. Degene waar ik contact mee had aan de telefoon, wist direct wat het was. Een bekende storing, denk ik dan. Hier had ik wel een waarschuwing voor willen hebben, want dit gebeurd altijd als Murphy in de buurt is! Maar wat ik jammer vind, is dat er dan geen beschrijving van het aanmelden bij zit. Ja ik weet, internet is groot en geduldig, maar een papiertje houdt wat handiger vast. Ook heb ik er nieuwe stickers bij besteld. Een seintje dat er bij de nieuwe huiscentrale ook zo'n pakketje met stickers in de doos zit, had een leuk gebaar geweest. Nu betaal ik extra voor iets wat ik ergens bij krijg. Gemiste kan en kan dus wel iets beter......

goed geholpen door de klantenservice top

Als alleenstaande vrouw ben ik goed geholpen door de klantenservice.Alles heel duidelijk en zeer vriendelijk

Waardeloos bestelsysteem

Telkens fout melding bij bestelling van een simpele batterij Adres is niet in te voeren, zeer gebruiksonvriendelijk, en na vele pogingen eindelijk gelukt, ook de klantenservice is moeilijk te benaderen

SUPER SERVICE!!!!

De klantenservice is ter zake kundig en zeer vriendelijk.

Al 15 jaar een veilig gevoel in het huidige huis, nu weer 15 jaar de veiligheid op het nieuwe adres!

We hebben het gebruiksgemak en de service altijd goed ervaren.

Jammer dat ik verplicht wordt een review te geven

goed systeem

geen foutmeldingen

Na 2 slechte leveringen alles naar tevredenheid opgelost.

2x defecte binnencamera gehad en snel opgelost.

Betaling ging nogal lastig

Kreeg alleen ABN logo in beeld maar wilde via een andere bank betalen. na 10 minuten van alles te proberen kreeg ik uiteindelijk een keuze menu zoals ik dat gewend ben en kon mijn eigen bank selecteren. bestellen en kiezen welk product ging super eenvoudig!!

Fantastisch beveligingssysteem

Systeem is zeer eenvoudig aan te sluiten en makkelijk in gebruik.

Het ideale alarmsysteem

Duidelijke website met goede omschrijving. Installatie verloopt gemakkelijk

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL