Gestroomlijnd proces om zonder hobbels een veilig wonen oplossing aan te schaffen

Heldere telefonische ondersteuning zonder kleine lettertjes. Ik ben ze in ieder geval (nog) niet tegengkomen.

Service op en top

Ben al jaren klant bij Woonveilig en naar volle tevredenheid. De verhuizing van ons alarmsysteem verliep top en nu dat er een Katie was voor een ander camera systeem hebben ze ons ook weer netjes en correct geholpen. Ben erg blij met Woonveilig en het geeft ons een VEILIG gevoel.

Zeer tevreden en tevens aan familie aangeraden

Ik ben zeer tevreden over mijn woonveilig systeem. En heb het ook deze reden om aan mijn moeder aangeraden. Zijn heeft het nu ook . Ik heb

Het was geen fijne ervaring

€9,95 verzendkosten is belachelijk.

Super makkelijk en goede service

Makkelijk te monteren en zeer goede service.

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en duidelijk met goede beschrijving. Gebeurt wat wordt gezegd.

Perfect systeem voor het totaal veilige gevoel

Na ontvangst van het pakket in een paar uur alles eenvoudig geïnstalleerd. Simpel in de bediening, prima is de signalering en niet te vergeten, een snelle opvolging via telefoon- en sms-oproep! Super tevreden!

Veilig, stabiel, flexibel en vertrouwd op stap

Top!!!

Een perfect systeem

Een nagenoeg storingsvrij betrouwbaar beveiligingssysteem met veel accessoires uit te breiden

zeer overzichtelijke website

Prettige en duidelijke informatie!

betrouwbaar

uitstekend

het ging goed

Bestellen is een fluitje van een cent

Eerst even een plattegrond gemaakt van de woning om te kijken wat er nodig is aan beveiliging. Het bestellen is simpel en overzichtelijk.

super snel!

Ik werd heel snel door het menu geleid en kon meteen mijn bestelling plaatsen. Goed geregeld!

goed duidelijk product

we hebben sinds 1 jaar het alarmsysteem van woonveilig en bevalt prima. Makkelijk in te regelen en veel opties om uit te breiden.

Top systeem

Heb nu ruim 2 jaar het alarmsystem van woonveilig, en tot op heden geen enkele valse melding. Het systeem ondertussen uitgebreid met rookmelders en slimme stekkers. Erg handig zijn de slimme stekkers, je kan ze op allerlei manieren programmeren.

Al meer dan tien jaar veilig

Vanaf 2010 zonder haperingen mijn woonveilig systeem in gebruik. Elk jaar komt er weer wat nieuws bij!

Aanschaf batterijen iets lastiger te vinden

Ik had wat nieuwe batterijen nodig voor mijn systeem. Het was even zoeken op de site. Uiteindelijk is het wel gelukt.

Goed, kwalitatief en gemakkelijk in gebruik

Inmiddels al enkele jaren tevreden klant met mijn alarmsysteem. Elk jaar tijdens een leuke actie breid ik mijn pakket uit met onder andere de rookmelders of extra binnen sirene. Inmiddels 2x gebruik gemaakt van de vertel het verder actie. Zij een leuke korting en ik een kleine attentie in de vorm van een afstandsbediening cadeau. Al met al een goede investering wat een hoop rust geeft bij het verlaten van je huis.

Goede ondersteuning door klantenservice

Snel geholpen door de klantenservice en een goed advies ontvangen

Alles lekker duidelijk

Alle info duidelijk en overzichtelijk Geduldige en prettige telefonische ondersteuning

Informatie is prima, goed geholpen.

Altijd is alles correct bij WOONVEILIG

Xxxxx

werkt zoals het hoort

Woonveilig is simpel aan te leggen. In het begin aardig wat problemen gehad met de draadloze verbindingen. Sinds kort worden ook lege batterijen in de app gesignaaleerd wat een hoop gepiep in huis scheelt.

goed en klant vriendelijk

Had een paar weken geleden camera besteld ,maar was niet wat ik zocht . zonder probleem terug mogen sturen.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL