Makkelijk te installeren en handig in gebruik.

De woonveilig spullen zijn erg eenvoudig te installeren en erg fijn om te beheren in de app. Wij hebben meerdere installaties en ook dat werkt erg goed. Echt een aanrader!!!

Al meer dan 10 jaar ervaring met woonveilig, in een woord TOP!

Bestellen gaat eenvoudig en snel.

simpel en doeltreffend systeem

makkelijk te instaleren, eenvoudig te bedienen, eenvoudig items toe te voegen. Goede helpdesk.

Fantastisch beveiligingssysteem, eenvoudig en simpel in gebruik.

Perfect beveiligingssysteem.

Geweldig aanbod gekregen om mijn oude acmera te vervangen

Ik ben1 van de eerste kalnten geweest van Woonveilig. Het is een zeer stabiel systeem en concept. Mijn camera’s waren verouderd en daardoor heb ik als bestaande klant een zeer goed vervangingsaanbod ontvangen van Woonveilig. Kan ik er weer een tijd tegen en blijf ik tevreden. Top gedaan Woonveilig. Ik beveel jullie van harte aan! Groeten, Aad uit Maasdam.

Kon beter uiteindelijk wel gelukt.

Een nieuwe huiscentrale aangeschaft ik heb al jaren een woonveilig abonnement en oude centrale ging kapot (hoe is dit mogelijk). Het aanmelden en weer opnieuw instellen ging niet helemaal naar wens, met enige moeite is het uiteindelijk gelukt mede door de klantenservice. De bestelling van verschillende batterijen ging vlot. Toch heb ik vertrouwen in Woonveilig als het werkt dan werkt het goed.

Goede producten en zéér gebruikersvriendelijk.

Tot dusverre alleen maar goede ervaringen met WoonVeilig gehad.

Snel, goed, betrouwbaar

Zoals altijd een goed product, snel geleverd, netjes verpakt en simpel aan te sluiten. Kortom een top product!

Prima systeem!

Dit perfecte systeem werkt hier al jaren zonder problemen en is gemaakt voor de toekomst.

Super service, super product

Vlot geholpen, de service is uitstekend.

snel en fijn geholpen door de klantenservice

mijn vragen over het systeem en accessoires zijn snel beantwoord, tevens fijn geholpen met het activeren van mijn account

prima alles werkt en goedeservice

Alles is eenvoudig aan te sluiten en werkt goed met elkaar ook met andere zaken zoals Phillips Hue e.d.

heel tevreden

heel tevreden

Al jaren een veilig gevoel

Ik gebruik Woonveilig nu al 8 jaar naar volle tevredenheid. Na de verhuizing nu 5 jaar terug ook direct weer opnieuw geïnstalleerd. Geen valse meldingen zoals met een vorig systeem. Eenvoudig in gebruik. Kan dit systeem iedereen aanbevelen.

Makkelijk in gebruik en erg compleet

Makkelijk te installeren, super handig in gebruik met de app en goed aan te vullen met extra producten. Niet duur en kwalitatief toch heel goed.

Prima service en een snelle levering

Zeer aan te bevelen bij derden

Super simpel bestellen

Woonveilig is een zeer gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien beveiligingssysteem voor de particuliere woning. In 1 woord TOP.

Goede ervaring

Super geadviseerd aan de telefoon!

Supertip over jaarlijkse test van aardlekschakelaars. Brand door kortsluiting zou niet moeten kunnen.

Alles wordt top geregeld

Makkelijk besteld

Nu maar hopen dat de rookmelder(s) nooit afgaan

Fantastisch systeem

Zeer tevreden.

Uitstekend alarmsysteem

Wij hebben dit alarmsysteem al vele jaren in gebruik tot volle tevredenheid. Alles werkt nauwkeurig en perfect. De batterijen in de diverse onderdelen gaan extreem lang mee. Via de app wordt de status van de batterijen getoond. Ook de camera voor binnen werkt goed, zeker als hij bedraad op het netwerk is aangesloten. Nu kunnen we het systeem voor een goede prijs uitbreiden met twee slimme roommelders. Al met al een dikke 10!!

Het installeren is kinderlijk eenvoudig en de bedrijfszekerheid is top!

Ik heb dit alarmsysteem inmiddels ook bij mijn (alleenstaande) moeder geplaatst en dat geeft haar en wij kinderen een heel veilig gevoel en vooral in combinatie met de halsketting met 'paniekknop', die zijn dienst inmiddels heeft bewezen. Mvgr. R. K.

Batterijen besteld voor alle onderdelen van mijn beveiligingssysteem en keurig verpakten snel bezorgd

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL