Helder en snel

Duidelijke website voor het bestellen van artikelen, dus eenvoudig en snel

geweldig materiaal en eenvoudig te installeren

Alles werkt top. Het is eenvoudig te installeren en waarnodig goede ondersteuning.

Systeem werkt goed, installatie is simpel

Enige minpuntje is dat het bedieningspaneel geen geluid maakt bij binnenkomst. Daardoor kans op vergeten om systeem uit te schakelen. Geldt vooral als huiscentrale verder weg is.

prettig en goed al jaren.

goed weergave van meldingen.

Fijn systeem

Fijn systeem met weinig valsmeldingen. Geeft een veilig gevoel. Uit huis alarm aan functie werkt ook heel fijn.

storing in de huiscentrale

Prima en snel geholpen. Keurige korting gekregen bij aanschaf nieuwe huiscentrale (accu had het begeven na 22 jaar trouwe dienst).

Snel en prettig

Eenvoudig en voordelig

Mooi systeem met een gunstig abonnement

Prettig geholpen pet telefoon.

Nieuwe centrale nodig na 6 jaar, snel geholpen.

makkelijk alarmsysteem, praktisch in gebruik

Wij gebruiken al jaren de producten van woonveilig en zijn er zeer tevreden over. Alle onderdelen zijn makkelijk aan te sluiten en later ook toe te voegen als men het systeem wil uitbreiden. Het hele systeem werkt makkelijk en geeft een goed gevoel.

Goed alarmsysteem

Het alarmsysteem werkt goed en de app is gebruiksvriendelijk. Wij zijn tevreden en kunnen het aanbevelen.

Super simpel en duidelijk

Al jaren een systeem van WoonVeilig naar volle tevredenheid. Losse onderdelen makkelijk en snel te bestellen

We hebben al een tijdje dit systeem .

We vinden het een prima systeem, contacten functioneren probleem loos. We zijn van het digitale , maar dit is ons goed gelukt. Ook die app werkt prima. We vullen het systeem regelmatig aan, en raden het aan bij vrienden en familie.

veiligheids gevoel op een simpele manier

om je veiligheids gevoel en privacy waarborg te vergroten kun je met dit alarm met een paar simpele acties waar maken

Overdacht goed!

Uitgebreide huiscentrale opgebouwd. Eenvoudige opbouw instructie. Samenhang onderdelen.

Ideale bescherming van je eigendom

Het is gemakkelijk en erg gebruiksvriendelijk en zeer veilig.

Goede, beveiliging, veilig gevoel!

Dit alarmsysteem is betaalbaar, mooi en van goede kwaliteit. Wil het nu uitbreiden met een camera voor het huis. Zien wie er naar de voordeur komt en wie er bij mijn auto komt. Prettig en veilig idee!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Nu een jaartje in bezit van de woonveilig accessoires en zojuist uitgebreid met een buitencamera. De producten hebben binnen een jaar geen vals alarm gegeven en hangen nog steeds. Precies wat het moet doen! Echte aanrader!

Heel makkelijk aankoop proces.

Duidelijke website met goede informatie op meerder niveaus, aangevuld met een snelle chatservice.

Zeer klantvriendelijke site

De site van Woonveilig is zeer klantvriendelijk. Van alle producten wordt op een heel overzichtelijk manier informatie gegeven. Dit maakt het mogelijk om de juiste keuzes te maken, afgestemd op je eigen woonomgeving en wensen.

Super beveiliging.

Ik heb al ruim 9 jaar de beveiliging van woonveilig en ben zeer tevreden. Is al een keer een poging tot inbraak gedaan maar door woonveilig zijn de inbrekers snel vertrokken.

Goede service, mooi product

Erg tevreden over het product

Lekker websitetje hoor

Top website, overzichtelijk en veel belovend. Nu kijken of ze de tevredenheid kunnen waarborgen wat ze al bij veel familieleden hebben gedaan

Met 1 druk op de knop schakelen we een geweldig alarmsysteem in waardoor we met een gerust hart onze mooie spulletjes alleen laten.

Perfect begeleid door medewerker Maarten bij aankoop.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL