Altijd paraat voor snelle service

betrouwbaar systeem

Woonveilig een Aanrader voor ieder huis !

Reeds 15 jaar trouwe klant en nog steeds ERG tevreden. Heb inmiddels ook bij 3 kennissen hetzelfde systeem ogen installeren. Ik zeg.... Probeer het en je wilt nooit anders meer !

goed geregeld

uitbreiding van mijn alarm makkelijk kunnen vinden en bestellen.

werkt prima

snel geïnstalleerd en gemakkelijk in gebruik. Ideale bediening via de app.

Prima heldere website; goede navigatie en duidelijke omschrijvingen

Kom zeker weer terug!

Goede beveiliging voor een goede prijs

Super tevreden over het alarmsysteem van woonveilig!

Topproduct! heb nu 4 sets gekocht en geplaatst!

Ik heb in de loop der tijd meerdere sets afgenomen voor op kantoor, thuis, de winkel en nu ook voor een cafe. Het is snel te installeren, erg makkelijk ook voor een digi-beet. op een aantal sets heb ik zelfs nog camera's erbij geplaatst, dit is makkelijk te doen maar neem de tijd en lees goed de gebruikers/installatiehandleiding. Alle systemen draaien goed, zelden loos alarm, erg blij mee. ook fijn dat het draadloos is en ik ben met 1 set nu bijna 4jr bezig en nog zijn de batterijen niet op, super!

netjes geholpen

Via een vriend vernomen dat het Woonveilig alarmsysteem topkwaliteit en een goede Kassa beoordeling had. Na oriëntering had ik nog enkele specifieke vragen. Deze werden zeer netjes en adequaat beantwoord wat vertrouwen schept voor de klant.

Eenvoudig en goed alarmsysteem

Eenvoudig te installeren Eenvoudig te bedienenfoon Via PC goed overzicht status alarmsysteem Goede alarmeringen via SMS en telefoon

bij de vorige bestelling ontbrak een batterij

Het batterij probleem is erg goed opgelost door Woonveilig!!!!! Uitstekende service en aan te bevelen!!

Beste op de markt momenteel.

Goed en behulpzaam medewerkers. Met de jaren komen steeds nieuwe updates.

Bestelproces gaat soepel

Net camera besteld. Heb al een tijdje een woonveilig centrale. Geen problemen mee gehad. Nu behoefte aan extra camera. Handleiding is al te vinden op de site. Dan weet je wat je kunt verwachten met montage en aansluiten. Verder afwachten hoe die bevalt en of het werkt conform verwachting.

Goed en simpel

Goed systeem, batterijen van alle onderdelen gaan nu al 2 jaar mee, nog nooit storingen gehad, kortom;het is een degelijk, simpel en goed werkend systeem.

Accessoires van WoonVeilig zijn altijd supersnel in huis!

Top alarmsysteem

Betaalbaar en kwaliteit. Daarnaast goede klantenservice!

Een goed werkend alarmsysteem wanneer je niet bij een fysieke centrale wilt zijn aangesloten.

Al een aantal jaren aangesloten op het systeem en het werkt altijd naar behoren. Zonder enige klacht of hapering. Erg tevreden.

Snel en gemakkelijk

Eerste bestelling was niet goed gegaan, na contact opgenomen te hebben met klantenservice opnieuw bestelling geplaatst. Hopen dat deze morgen binnen is zodat we weer veilig het weekend in kunnen.

Woonveilig is prettig en betrouwbaar

Wij zijn 4 jaar gebruiker van een Woonveilig alarmsysteem. Het is gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en goed geïntegreerd met de app op je telefoon. Een bijzonder pluspunt is de telefonische helpdesk. zeer deskundige mensen die goed meedenken en bij voorkomende problemen met goede oplossingen komen. Wat ik jammer vind is dat er door verzekeraars geen korting op de premie voor de inboedelverzekering wordt gegeven omdat er geen officiële meldkamer aan deze dienst is gekoppeld. Maar verder zeer positief over dit product.

Prima spul prima service

Het duurt lang voor dat je antwoord krijgt op een vraag maar het antwoord of de help is prima

Goed werkt alarm

Werkt perfect

Werkt prima en fantastische service

Heb inmiddels 2 jaar dit systeem. Nooit problemen en een prima service bij vragen.

Duidelijke site en goed alarm systeem voor een mooie prijs.

Mijn bedrijfspand heeft geen goed verbinding. Door dit systeem helemaal niet n odig

prima producten

Betrouwbare producten en een prima klantenservice. Heb sinds enkele jaren de alarminstallatie van Woonveilig en ben tevreden met het systeem. Ondertussen de installatie zonder problemen verder uitgebreid. Woonveilig blijft haar producten verbeteren. Een aanrader.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL