Gebruik het al meer dan 8 jaar

Het werkt betrouwbaar en eenvoudig!

Snel en gemakkelijk

Door een paar simpele kliks heb je het product besteld.

Ging voorspoedig, maar zag even niet direct dat er verschillende batterijen waren.

Heel duidelijk en eenvoudig in gebruik

Goede en duidelijke site. Eenvoudig en gebruikersvriendelijk in gebruik

Veilig gevoel

Je moet niet vergeten als het alarm er op staat ook deze uit te zetten als je binnen komt, het werkt op de HUE lampen - ideaal en geeft een vertrouwd gevoel.

Werkt prima, eenvoudig aan te sluiten.

Prima werkend alarm systeem, alle onderdelen welke in de doos zitten zijn allemaal al ingeregeld, super handig. Had er een extra deurcontact bij besteld en ook deze was m.b.v. de beschrijving snel in te stellen. Dus systeem is goed en makkelijk uit te breiden, ben er blij mee.

Heel goed zelf te installeren

Mooi aanbod met de Hue erbij. Goed zelf te doen maar wel even goed informatie lezen en proberen. Uitgebreide mogelijkheden en betaalbaar!

Bij problemen altijd de beste oplossing

Mijn ervaring met Woonveilig is dat ik mijn set 11 jaar in bezit heb en geen problemen heb ondervonden. Nu na 11 jaar lijkt de centrale huiscentrale defect na stroomstoring. Gebeld met de service dienst en met elkaar overlegt na wat technische handelingen als reset en dergelijke de aanbieding om voor slechts 125 euro een nieuwe centrale aan te schaffen. Als ik dat dan doorreken over 11 jaar gebruik van het eerste set tov de nieuwe aanschaf is dit natuurlijk onvoorstelbaar weinig geld waar ik toch een veilig gevoel van hebt gehad de laatste 11 jaar. Dus ik ben zeer tevreden.

Erg goed

Betrouwbaar systeem

Goede service !!!!

Aanvraag voor nieuw systeem gedaan. Alles is goed uitgelegd net zoals alle mogelijkheden. Toppers !!!

Goede informatie en gemakkelijke bestellingsprocedure

Web site is goed toegankelijk, verstrekte informatie voldoende en het bestellen gaat vrij eenvoudig. Alleen de tekst voor 23:45 besteld, dezelfde dag verzonden, is enigszins misleidend. Na 2 dagen heb ik nog steeds geen bericht gekregen wanneer de bestelling echt bezorgd gaat worden.

Years of comfort and security

I have been a WoonVeilig customer for years and the service provides a safe and secure feeling for my family. I am thankful that they took the time create a system that is well thought out and easy to install.

Super service

Super service

Top alarmsysteem en makkelijk uitbreidbaar

Al jaren enthousiaste klant van Woonveilig!

Prima RUST

Na een inbraak envelop nachten slecht , met een oog en twee oren proberen te slapen , heb ik dankzij dit beveiligingssysteem weer rust. En dat voelt heeeel goed.

Goede en duidelijke informatie

Gemak!!

Makkelijk bijbestellen! Goede telefonische ondersteuning.

Een gezellig telefoongesprek

Nadat mijn Gate-01 er gisteren spontaan mee op hield, kan na 7 jaar, dacht ik in eerste instantie dat het probleem verholpen kon worden met een nieuwe adapter. De medewerker van WoonVeilig verzekerde mij dat deze leuke geluidjes hoorde bij het overlijden van ons kastje. Een nieuw systeem moet gekocht worden, gelukkig kunnen de onderdelen die we hebben wel aangesloten worden. Maar omdat ik graag een nieuw kastje wil bestellen krijg ik veel uitleg en wat een bofkont ben ik want ik mag alles opnieuw installeren. Het was een erg gezellig gesprek in ieder geval.

Super systeem en zeer betaalbaar

Inmiddels in mijn nieuwe huis toe aan een alarmsysteem. in mijn vorige huis had ik eerst een commerciele aanbieder met eigen meldkamer en na stijgende maandkosten (250% in 8 jaar), overgestapt naar woonveilig. Qua functionaliteit ben ik nauwelijks achteruit gegaan, zelfs op vooruit gegaan omdat ik nu zelf kan inloggen op mijn systeem. Alles werkt perfect, makkelijk aan te sluiten iedereen kan er gebruik van maken. top product!

Slechte bereikbaarheid

Na enkele jaren gebruik te hebben gemaakt van één van hun eerste systemen is afgelopen week helaas onze centrale overleden. Op mail word niet gereageerd en telefonisch zijn ze onbereikbaar, dit was in het verleden wel anders.

Duidelijk en overzichtelijke website en webshop, met technische toelichting

Ik wilde een alarmsysteem bestellen en kwam via radioreclames bij woonveilig terecht. De website was overzichtelijk, duidelijk en volledig qua informatie. Na mij ingelezen te hebben, was het voor mij duidelijk wat ik wilde bestellen. De bestelling en betaling verliep zonder problemen. Het was gemakkelijk en snel geregeld. Een goede service dus!

Top systeem

Werkt altijd prima. Geeft tijdig via de app de status van de onderdelen aan.

perfect materiaal

goede materialen, duidelijke instructie, eenvoudige montage, kortop top!

Woonveilig top

Ik heb een rookmelder er bij gekocht .

Super goede producten

19 Kleine Landtong