Kwalitatief goed en zeer adequate reactie bij elke verandering in het systeem!

Ik voel me veilig met dit alarm systeem en jullie aanbod voor een sirene buitenshuis te hangen maakt mijn gerustheid volledig compleet. Dank...

Makkelijk, duidelijk en toegankelijk

Een nieuw alarm systeem vraagt om vertrouwen. De opzet van de webshop van woonveilig is overzichtelijk en de uitleg is duidelijk. Het attent maken op de juiste centrale bij de aankoop van extra accessoires geeft een goed gevoel.

Doet wat nodig is

Snel, accuraat en volledig

Perfect geholpen

Kon iets niet vinden, kreeg keurig antwoord met de juiste link daardoor was het bestellen een fluitje van een cent

Makkelijk te installeren; werkt perfect, zeker ook in combinatie met centrale controle op werking.

Reageert supersnel op “verstoringen” en geeft via telefoon en sms berichten door. Video-opnamen terugkijken Is makkelijk. In- en uitzetten via knop, code en via app. Prima!

Zeer tevreden met WoonVeilig.

Ik maak al vanaf 2010 gebruik van WoonVeilig naar volle tevredenheid.

Duidelijk en eenvoudig via de site geregeld

Alles staat duidelijk en overzichtelijk op de site omschreven, bestellen is daardoor eenvoudig en makkelijk. Het is nu wachten tot de bestelling geleverd wordt om daarna de installatie uit te kunnen voeren. Overigens bij WoonVeilig terecht gekomen na een aanbeveling van m'n broer.

Gewoon goed, zoals je verwacht.

Gdwoon goed, zoals je verwacht.

Betrouwbaar alarm systeem

Makkelijk zelf te monteren. Werkt perfect.

Super duidelijke uitleg

Geen opdringerige verkoper. Goede voorlichting.

Gisteravond besteld, meteen bericht dat het bestelde was ingepakt. De volgende dag al ontvangen.

Goedkoop en zeer makkelijk te instaleren

Heb laatst het complete alarmsysteem gekocht. Het bevalt mij zeer goed. Is makkelijk te instaleren zonder poespas. prijs valt mij ook alles mee. Alles via de telefoon en ipad werk ook perfect.

Eenvoudig te bestellen, makkelijk te installeren, betrouwbaar systeem

Op de website is alle informatie te vinden die ik nodig heb om iets te bestellen. Het is er makkelijk een compleet systeem of onderdelen ervan te installeren. het systeem is erg betrouwbaar. Als er storingen zijn komt dat door de internet provider. De klantenservice is telefonisch goed bereikbaar en erg behulpzaam en ter zaken deskundig.

De bestelling wordt zeer snel verzonden en er wordt telefonisch heel fijn advies gegeven.

Bijzonder gebruiksvriendelijk te installeren en te gebruiken.

Bijzonder mooi en professioneel materiaal dat prettig installeert.

Prima geregeld!

Bestelling inderdaad binnen 24 uur ontvangen. Prima geregeld.

makkelijke en snelle web shop

zonder veel moeite dus moeiteloos bestelling kunnen plaatsen

Uitstekend!

Overzichtelijk en gemakkelijk zoeken en bestellen.

Topbedrijf!

Fijne site en prima items.

makkelijk en betrouwbaar

makkelijk e betellen en installeren zelfs voor een digibeet als ik

Helder en duidelijk; prima spullen voor precies dat wat je nodig hebt.

De shop is heel duidelijk en overzichtelijk. Je vindt dus snel wat je nodig hebt. De hele apparatuur-lijn is goed bedacht voor dat wat je precies nodig hebt. De telefonische ondersteuning is uitstekend (vriendelijk en technisch zeer up to date). Kleine kanttekening: de begeleidende teksten op de site zijn op nogal wat plaatsen net niet voldoende duidelijk. Je moet soms puzzelen om te snappen wat een nu echt bedoeld wordt. Daar valt wel iets te verbeteren.

installatie eenvoudig

De installatie is niet heel moeilijk. Nu lees ik dat sommigen in een halfuur klaar zijn....dat is me niet gelukt maar in 2 uur is het gedaan. De eerste keer kreeg ik een alarm omdat een bewegingsmelder van de muur afviel...nu dat was beweging genoeg voor een melding. Het werkt wel! Wat ik nog niet geprobeerd heb is het systeem dat het alarm automatisch aangaat als je met je mobiele telefoon het pand verlaat, maar dat lijkt me erg handig! Ik heb ervaringen met alarmsystemen die iedereen heel zenuwachtig maakten bij melding, dat is bij dit systeem niet het geval. Lijkt zeer betrouwbaar. Dus ik zou zeggen doen! De vraag is of de camera een goede keus is. Ik begrijp dat je dan altijd vastzit aan een abonnement. Daar heb ik niet voor gekozen

Eenvoudig uitzoeken en bestellen!

Ons huidig alarmsysteem was aan vervanging toe. Omdat we wisten wat we wilden hebben we via de site van Woonveilig een basispakket met binnencamera en toebehoren besteld. Het was een fluitje van een cent.

Uitstekend.

Prima betrouwbaar alarm systeem. Goed te monteren en ook de installatie is goed en makkelijk zelf te doen.

Goede site

Vandaag batterijen besteld voor diverse onderdelen. Op de site wordt duidelijk aangegeven welke batterij voor welk onderdeel nodig is. Zo klaar dus.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL