Zeer Goed

Tijdens bestellen van batterijen hulp gekregen via chat van een zekere Mark. Mij was niet duidelijk welke ik moest bestellen. Dat was snel achterhaald door Mark en zodoende snel afgehandeld. Mark was vriendelijk en behulpzaam.

Goed, betrouwbaar, en simpel te bedienen alarmsysteem

Makkelijk en snel te installeren zonder boormachine, enkel 1 schroevendraaier nodig of indien u geen schroeven wilt gebruiken o te bevestigen kunnen alle componenten ook met klittenband bevestigd worden. Het activeren van het alarm en het koppelen van de componenten is ook super makkelijk, indien u er niet uitkomt en toch hulp nodig heeft dan staat de Woonveilig klantenservice u vriendelijk te woord en is het snel opgelost voor zover mijn ervaringen. Het alarm werkt altijd goed, nooit een defect of storing gehad en dat geeft een vertrouwd en ook een veilig gevoel !

Perfecte kwaliteit voor een uitstekende prijs !

Wat een fantastisch alarmsysteem en een mooie aanbieding met Philips Hue en alles werkt perfect en dat voor € 299,- Uit te breiden met extra opties. De app is ook erg handig. Nu een week in gebruik maar ben er zeer tevreden over, heb ook al meerdere collega's enthousiast gemaakt en zij gaan zeer waarschijnlijk ook één aanschaffen. Een dikke 10 voor woonveilig!!!

prima website

Al sinds het begin van Woonveilig een erg tevreden klant

Uitstekend systeem. Goede stabiliteit. Betrouwbare meldingen. Prima klantenservice en ondersteuning.

Ik zag de reclame en heb gelijk gebruik gemaakt. Mijn ervaring is dat dit een geweldige actie was en ik ben tevreden.

Absoluut betrouwbaar systeem.

Met Woonveilig hebben we een zeker gevoel als we niet thuis zijn. Met systeem en camera beveiliging kunnen we met een gerust hart weggaan. Altijd zicht op wat er rond de woning gebeurt.

Simpel goed alarmsysteem

Lang wezen zoeken om een alarm systeem te installeren in huis. Belangrijkste was dat het zowel detectoren als camera's heeft. Lang gezocht en veel systemen afgewogen. Uiteindelijk voor WoonVeilig gekozen. Rede een totaal pakket dat gemakkelijk later kan worden uitgebreid. Ook qua kosten valt dit mee ten opzichte van de concurentie. Het installeren is eenvoudig al is een lange internet kabel wel handig om de camera's te installeren. Deze vergen wat meer werk dan alle andere sensoren.

Heel goed, bijna perfect

Fijn systeem werkt heel goed, klantenservice is goed! De koppeling me hue is een leuke extra en veel mogelijkheden. Een tip, als ik bij bijvoorbeeld Philips Hue thuis kom gaan mijn lampen automatisch aan. Zou dat met het alarm niet ook kunnen?

Top product na 5 Jaar nog steeds zeer tevreden over

Wij hebben al enkele jaren ervaring met woonveilig, zijn hier zeer tevreden over. Eenvoudige installatie, werkt prima en zeer veel accesoire mogelijkheden!

Foutloos, probleemloos en betrouwbaar

Reeds 10 jaar zonder enige manco een zeer tevreden gebruiker van het WoonVeilig systeem. Slechts 2x de helpdesk moeten bellen en ook daarin blinkt WoonVeilig echt uit. In kosten en betrouwbaarheid alsook de klantenservice echt een zeer verdiende dikke 10!!!!!

Was al klant van Woonveilig, nu nieuwste systeem besteld. Goede service.

Ik heb net de bestelling gedaan!

Snelle bestelling prima

duidelijke beschrijving

Top beveiliging!

Enkele jaren klant van WoonVeilig. Wat mij aanspreekt zijn de vrije keuzes die je kan maken in de installatie en alarm opvolging. Ik heb een compleet pakket en voel mij daar echt veilig mee, zeker met de buiten camera! Echt ik raad het iedere woning aan!

Ik ben te vrede met de websitebezoek.

Shop artikel onduidelijk

Op de site werd niet goed aangegeven of het product ook bij de mijn huiscentrale werkt

Absoluut Top!

Ook voor onze tweede woning dit systeem besteld

eindelijk een "winkel" waar ik zonder gedoe "doorheen liep".

Snel, simpel en gewoon recht door zee... Waren alle webwinkels maar zo....

Prima systeem!

Systeem al een tijd in gebruik en werkt prima, nu ook de binnencamera besteld.

Top apparaat en hele eenvoudige installatie

Gebruikers vriendelijk en zeer mooi systeem.

super klantvriendelijke klantenservice

Heb inmiddels al 6 jaar het woonveiligpakket. Diverse malen na een storing of interne verhuizing telefonisch contact gehad. Zeer kundige mensen, klantvriendelijk, geduldig en niet stoppen tot het probleem is ontdekt en verholpen. Nu na 6 jaar contact gezocht omdat de batterij van de deurmelder binnen 2 maanden op was. Slijtage, maar deurcontact is nog verkrijgbaar. Een zeer goede keuze!

Lastig batterijen bestellen

Vanwege de grote diversiteit aan batterijen (AA, AAA, CR2, FDK CR2450, CR2450N, 123) voor veel dezelfde accessoires is het een hele puzzel.

fijne site, overzichtelijk

Ervaring met bestellen is positief, site is goed verzorgt en begrijpelijk opgebouwd. Handleidingen vooraf beschikbaar maakt het eenvoudig systeem en methodiek van installatie vooraf te begrijpen. Zou het wel handig vinden als de maten l/b/h van de onderdelen ook beschikbaar zouden zijn.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL