eenvoudig en goede uitleg

duidelijke webshop

Eenvoudig en doeltreffend shoppen!

Wel even opletten dat je bij bestaande apparatuur de juiste centrale selecteert, maar verder is het duidelijk en overzichtelijk.

goede site, mooie producten

Een vriend van mij raden het aan, heb hem net besteld! Site en uitleg is al goed.

Easy System, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Zeer eenvoudig te installeren, uitgebreid pakket, leuke acties, betrouwbaar systeem. Ik kan eindelijk weer met een gerust hart op vakantie en slaap een stuk prettiger door dit ideale alarmsysteem.

Bestelling

Bestelling heel simpel

Al jaren zeer tevreden. Nu ook nieuw besteld voor nieuwe woning.

deskundig geholpen en snel

uitstekend

Zeer slechte service

Supersnelle levering maar als het geleverde niet voldoet is de service zeer slecht. Heb al 2x gebeld om een retournummer etc. om het geleverde weer terug te sturen. Antwoorden zijn dan we zijn er mee bezig.......etc. 4 dagen verder en nog steeds geen enkele reactie.

Tevreden klant; goed systeem.

Maakt gebruik van de huidige beschikbare technieken.

Informatie vooraf

Wil mijn garage apart beveiligen, maar dat is niet echt mogelijk. Na ‘n gesprek met een van de medewerkers werd duidelijk wat ik nodig had. Heb dus een keypad een sirene en twee deursensoren besteld.

Geweldige installatie voor een redelijke prijs

Een professionele en klantvriendelijke organisatie. Een beveiligingsinstallatie die meer is of kan zijn dan slechts beveiligen. Zoals verlichting, brandbeveiliging, cameratoezicht en koolmonoxide bewaking etc. Dus een installatie voor alle facetten van het bewaken en beveiligen van het gehele gezin en het huis.

Kapotte centrale

Met het vervangen van mijn modem is de Gate centrale kapot gegaan. Niet meer te resetten dus heb ik een nieuwe moeten kopen. Hij heeft wel 6 jaar goed dienst gedaan das jammer maar helaas..... Verder wel tevreden over de werking van het systeem.

Goed geholpen

Ik had nog wat vragen nav de website. Aardig en professioneel geholpen. Ben benieuwd hoe het product werkt.

Altijd snel bezorgd en bij retour snel geld retour

Al heel lang heb ik de Woonveilig alarm installatie en het systeem heeft nog nooit problemen gehad, ook de batterijen gaan erg lang mee, de draadloze sensors zijn prima. Je kan nu ook het systeem met andere apparaten koppelen met de Olisto app., super handig.

Ben zeer tevreden.

Makkelijke montage en installatie, werkt priema.

Tevreden

Duidelijke website en handleiding. Goed zelf te installeren. Nu 4 weken in gebruik. Tot op heden alles goed en dus tevreden.

Al bijna vanaf het begin van Woonveilig klant. Dus ook bij het updaten van het alarmsysteem; Woonveilig. Telefonische helpdesk uitstekend en meedenkend, echter de duidelijke handleidingen zorgen in principe al voor weinig telefoon of e-mailverkeer met de helpdesk. Jarenlang probleemloos functioneren van de apparatuur. Gewoon in één woord: 'Top'.

Een pretig en zeer goed systeem voor de prijs dat het waard is.

Zeer goed systeem dat naar eigen idee samen gesteld kan worden. Werkt dan ook goed en betrouwbaar. Pretig en éénvoudig te installeren. Zeer gebruikers vriendenlijk en simpel te bedienen. Geeft mijn en gezinsleden een veilig gevoel om thuis te komen en een goede nachtrust. Ook op afstand is mij huis in de gaten te houden met mooie scherpen beelden zowel op de dag als snachts. Kort om een zeer goed product dat zijn toch wel prijzige kan zeker waard is.

Prima Systeem en makkelijke installatie.

Heb het systeem in 1 keer prima en makkelijk kunnen installeren. alle extra's zijn makkelijk te installeren. Jammer dat bij de testfase je niet afzonderlijk een afzonderlijke melder zichtbaar kunt testen. ( bv dat het controle lampje gaat knipperen bij detectie.) dan kun je snel en makkelijk ieder detectie apparaat afzonderlijk testen. Bij alarm melding krijg je niet te zien welk detectie middel alarm slaat. Je krijgt een algemene melding van inbraak.

Al 10 jaar lang plezier gehad van het WoonVeilig alarmsysteem!

Al 10 jaar lang plezier gehad van het WoonVeilig alarmsysteem! Nu een nieuwe centrale besteld omdat de oude (na 10 jaar dus) niet meer functioneert. Al met al zeer tevreden.

Uitstekend.

in 2015 Woonveilig systeem geïnstalleerd en vervangen met de nieuwste centrale in de bundel met uitbreiding. Werkt perfect.

Prima syteeem

Systeem werkt perfect, doet wat het moet doen. Installatie goed zelf te doen. Prima snel reagerende klantenservice

7 jaar al klant bij woonveilig, zeer goed alarm systeem en een hele goede service.

Snelle installatie en prima helpdesk

Het geheel is snel en eenvoudig te installeren met indien nodig correcte ondersteuning van de helpdesk.

Duidelijk

Alleen koń ik de lengte van de stroomkabel nergens aangeven!

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL