Superbeveiligingssyteem voor een betaalbare prijs !

Heb al jarenlang het woonveiligsysteem en ben zeer tevreden. Service is ook altijd uitstekend ! Adapter was defect en kreeg kosteloos een nieuwe opgestuurd. Top !

Perfect ik slaap weer gerust

Er was bij mij ingebroken en dat is een meer dan traumatische ervaring dan ik ooit voor mogelijk had gehouden ... Nu met WoonVeilig slaap ik weer met gewoon 2 ogen dicht!!

Vandaag aantal producten besteld om mijn alarmsysteem weer verder uit te breiden. Al jaren in bezit van Woonveilig producten en recent mijn systeem een upgrade gegeven. Apparatuur geeft nooit storingen en als je een (technische) vraag hebt is mijn ervaring dat men je altijd zeer goed helpt. Ik beveel Woonveilig zeker aan!

snel, eenvoudig en goed advies

Het advies voor de aankoop is zeer compleet. Ik had hier helemaal geen verstand van, maar kon moeiteloos de juiste bestelling plaatsen!

Paniekknop: Een veilig gevoel!!

Onlangs is mijn vader jammer genoeg overleden. Mijn moeder woont nu alleen in het huis. Mijn ouders hadden al een Woonveilig alarmsysteem maar omdat mijn moeder nu alleen woont én omdat er onlangs in de straat is ingebroken, hebben wij het bestaande alarmsysteem uitgebreid met een aantal deur/raamcontacten. Ook heeft mijn moeder nu een paniekknop die zij heel gemakkelijk kan dragen als een ketting en waardoor zij met één druk op de knop mij en haar buren kan waarschuwen indien er iets aan de hand is. Hierbij kan ook worden gedacht aan een val of iets dergelijks. De paniekknop geven mij en mijn moeder een ontzettend veilig gevoel!!

Perfect en probleemloos systeem.

Ik heb dit systeem nu geruime tijd en het funtioneert volledig naar verwachting. Verder is de service en onderstuening ook prima , hulp bij plaatsen en of herinstalleren bij nieuwe onderdelen. even bellen en je wordt direct geholpen. Bij alarm vals of niet wordt er onmiddellijk gereageerd. Een aanrader dus.!!!

geweldig

Wij zijn al langer bekend met Woonveilig. Het is prima zakendoen met deze partij. De service is goed, afspraken worden nagekomen. Een echte aanrader.

Eenvoudig, snel en duidelijk website

Snel en overzichtelijke website

solide en stabiel alarmsysteem

uiterst betrouwbaar alarmsysteem met goede service en voldoende vernieuwing in assortiment.

100% veilig!

Goede info door het service team. Nieuwe bestelling gedaan.... morgen in huis... verwacht ik ;-)

Still going strong!

Na 10 jaar trouwe dienst update, met goeie korting, naar nieuw systeem welk tzt aan Google home gekoppeld wordt! Oke Google we zijn weg!.

Prima omgeving en tot nu toe vrij veilig

Bij aankoop staat bij de adresgegevens: "adres" dit moet zijn: Postcode

Pro-actief en zeer klantvriendelijk

In bezit van 7 jaar oude alarminstallatie van WoonVeilig. Mail van WoonVeilig: aanbieding voor een update: met korting een nieuwe huiscentrale aanschaffen incl. extra ontvanger, waardoor de bestaande accessoires niet vervangen hoeven te worden : -) Goede actie. Zeer klantgericht. Ook eerdere ervaringen met klantenservice zeer positief (oplossingsgericht, meedenkend).

Woonveilig is die naam ronduit waard

Na meer dan 10 jaar naar tevredenheid woonveilig te gebruiken heb ik nu de nieuwe huiscentrale aangeschaft om weer jarenlang veilig te wonen

Makkelijk en overzichtelijke bestel site , altijd met goede afbeeldingen Ben al jaren klant , nooit gezeur en alles werkt altijd

Top geregeld!

Goede site, voldoende uitleg. Geen poespas en komt eerlijk en value for money over.

goed alarm systeem en goede ondersteuning

Na de snelle levering van het woon veilig alarmsysteem ben ik aan de slag gegaan met het zelf te installeren. Dit ging vrij makkelijk en als iets niet lukte heb ik met woon veilig gebeld en kreeg ik klant vriendelijke ondersteuning. Het systeem werkt goed en bij een een storing of melding krijg je direct een melding via sms en of mail. Samengevat ben ik zeer tevreden over de snelle levering, de klantvriendelijke ondersteuning van woon veilig en het beveiliging systeem.

Nu al goed!

Na uitvoerig de website en recensies te hebben bestudeerd bleven er nog een paar technische vragen over. Ondanks de corona crisis kreeg ik toch redelijk vlot een medewerker aan de telefoon welke me exact kon vertellen hoe en wat er mogelijk is met de installatie. Vervolgens direct online besteld! Nu al een tevreden klant. To be continued

Mooi systeem; zelf goed te installeren

Eerst basissysteem gekocht; geïnstalleerd en daarna de rest gekocht met 10% korting. Totaal meer dan 10 ascessoires en alles doet het.

prima kwaliteit

Recent de Woonveilig installatie uitgebreid met 2 buitencamera’s. Vlijmscherpe beelden! Net de Gate 2 centrale besteld ter vervanging van de verouderde wv 1716. Kan ik de volgende 15 jaar weer Veilig Wonen!

gevoel van veiligheid is groot en inspanning klein

Wij gaan met een prettiger gevoel op vakantie sinds het alarmsysteem functioneert. De intelligente stekkers voor bediening van lampen op afstand en het aflezen van camera beelden m.b.v. de app zijn eenvoudig. Top systeem!

Goede service, betrouwbaar alarmsysteem.

De service en contact met WoonVeilig zijn prima. Het alarmsysteem werkt perfect,

website niet helder, telefonische klantenservice uitstekend

Wilde in het weekend buitenalarm bestellen. Kreeg toen een waarschuwing dat het niet zeker was dat dat alarm te combineren was met mijn centrale, met een link naar verschillende types centrale. Maar daar stond niet bij of mijn centrale te combineren was met het buitenalarm. Ook bij de productomschrijving/technische gegevens van het buitenalarm stond niets over met welke centrale hij kon worden gecombineerd. Vanmorgen klantenservice gebeld, die kon gelukkig wel meteen antwoord geven. Aanbeveling: voeg bij productomschrijving regel toe: "Te combineren met centrale XXXX".

makkelijke bediening en op afstand via smartphone te bedienen

Goed overzichtelijk makkelijk te bestellen

Nog niet geïnstalleerd maar ziet er netjes uit

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL