Uitstekende kwaliteitsproducten snel geleverd

Bestellingen via de webshop van woonveilig worden altijd vlot geleverd. Bijkomstige prettige ervaring is de duidelijke communicatie tijdens het leveringsproces.

dat we inmiddels de 5de installatie plaatsen in onze buurt zegt genoeg

We plaatsen inmiddels in relatief korte tijd de 5de installatie in onze buurt. We zijn zeer tevreden. Het functioneert perfect. De inbraakwaarschuwing onderling via de app is ook een geruststellende mogelijkheid. Zo vergroot je de beveiliging van de buurt meer en meer. Perfect. Ook qua prijs springt deze installatie er positief uit.

Goed spul

Heb deze twee jaar in gebruik en tot nu toe geen spijt van gehad. Ik heb vandaag weer 2 magneet contact besteld voor een raam en een deur. Klanten service is ook top!

Super service!!

Na 5 jaar het systeem niet meer gebruikt, kwam er achter dat mijn modem verouderd is. de klantenservice heeft op afstand in de centrale gegevens aangepast het het systeem werkt weer super. hartelijk dank, top product.

Super makkelijk en duidelijk

Super makkelijk te bestellen. Site is erg gebruiksvriendelijk en zal ik iedereen aanraden. Top

Goed werkend alarmsysteem

Makkelijk te installeren alarmsysteem en ook gebruiks vriendelijk.

Heel blij mee!

Het gevoel dat ik met dit systeem mijn huis veilig kan verlaten en s’avonds met een gerust hart kan slapen is me de investering meer dan waard!

Woonveilig, de naam zegt voor mij genoeg

Sinds een paar maanden een Woonveilig alarm geïnstalleerd in mij huis nadat er veel ingebroken werd in de straten om ons heen. De installatie was een fluitje van een cent en eigenlijk hoef je de slimme accessoires niet vast te schroeven want bij alles zitten stevige plakstrip. Ik ben van nature iemand die altijd voor de meest zekere montage kiest dus heb ik alles toch maar met schroefjes vastgezet. De deurcontacten, bewegingsmelders, rookmelders en sinds deze week ook een koolmonoxidemelders aansluiten is een kwestie van nog geen 2 minuten werk want de alarmkast herkent exact wat er aangesloten wordt. Eigenlijk zou elk mens handig of niet dit alarm aan kunnen sluiten en ik raad het iedereen dan ook aan om dit alarmsysteem aan te schaffen. Voor nog geen 9 euro per maand is je huis veiliger dan ooit. Valt de stroom of internet even uit, je krijgt er direct een telefoontje en smsje over. En dat geeft me een goed gevoel als ik slaap of van huis ben.

duidelijk info

Makkelijk te vinden wat er in de het pakket zit, met duidelijk omschrijving.

Prima en wederom weer snel en goed geolpen!

++ Prima systeem -- te duur camera abonnement

Makkelijk te installeren, eenvoudige bediening, Comfortopties zoals bediening lichtpunten reuze handig. Wij gebruiken een afzonderlijke indoor IP-camera van een ander merk, zonder abonnement. Alleen nodig om alarmmelding te controleren op vals alarm. Daar is geen abonnement voor nodig.

Prima product

Eenvoudig aan te leggen

Goed en gemakkelijk

Wij hebben thuis nu twee jaar het alarm van Woonveilig inclusief het abonnement. Het systeem werkt altijd, we hebben nooit storingen en de batterijen gaan lang mee. Het geeft een veilig gevoel dat mensen niet zomaar onze woning in kunnen.

Zeer fijn systeem met alle opties die ik wil

Een heel fijn systeem, snel geïnstalleerd en operationeel. Met diverse accessoires kunnen uitbreiden voor een echt gerust en veilig gevoel in huis en als we weg zijn.

snel, correct, prima klantenservice

contact met klantenondersteuning zeer prettig en deskundig

geweldig

Sinds maandje in bezit van woonveilig systeem, tot nu toe zeer tevreden.

top services en goede internetsite

de internetsite is overzichtelijk met goede uitleg. Ik had toch nog een vraag en werd perfect geholpen door woonveilig

Correcte afhandeling door klantenservice n.a.v. vertraging in aflevering

Pakken het probleem direct serieus op en beloven geen zaken die ze niet na kunnen komen!

Aankoop duidelijk, goed te woord gestaan telefonisch door de verkoopafdeling!

Top systeem

Prettige site. Veel informatie en gemakkelijk besteltraject.

Een prettige site met veel informatie. Handleidingen al bij voorbaat te downloaden, zodat je je van tevoren kunt inlezen. Het bestelproces is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Laat de spullen maar komen....

Top systeem

Top werking voor niet al te veel geld. Heb het nu een jaar en zou het aanbevelen mocht je op zoek zijn naar een beveiligingsysteem. Makkelijk in te stellen en uit te breiden.

Al heel lang WoonVeilig in bezit, werkt altijd prima, ben er zeer tevreden mee, voor een redelijke prijs en makkelijke bediening, raad het iedereen aan

Super tevreden al jaren

Wij zijn tevreden

kinderlijk eenvoudig

woonveiling is kinderlijk eenvoudig te installeren en te gebruiken. Uit te breiden met verschillende accessoires. Alles werkt feilloos, geen valse alarmeringen.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL