Makkelijk bestellen

Makkelijk om te bestellen bij Woonveilig. Alle lange tijd goede ervaringen!

Een zeer goed alarmsysteem

Ik heb al meer dan 10 jaar een alarm systeem van woonveilig met binnen camera en ben er zeer tevreden over. ik ga deze nu uitbreiden met 2 buitencamera's om meer afschrikt buiten te hebben.

Werkt meteen en makkelijk te installeren

Ik heb op zeer korte tijd de gehele installatie werkend gekregen. Dezelfde avond viel de stroom uit door een netwerkstoring. En tot mijn verbazing kreeg ik een telefoontje van de alarminstallatie met de melding dat de stroom uitgevallen was. Installatie werkt naar volle tevredenheid.

Al 13 jaar tevreden

Voor het nieuwe huis 13 jaar geleden dit alarmsysteem aangeschaft. Heeft altijd prima zijn werk gedaan dus zeer tevreden. Systeem inmiddels verouderd en begon dus wat storingen te geven. Mooi aanbod van Woonveilig gekregen om te upgraden naar nieuwe versie en hier ook dankbaar gebruik van gemaakt. Hoop nu weer de nodige jaren met een veilig gevoel vooruit te kunnen.

Perfect. Goede service

AL jaren klant bij Woonveilig. Perfect produkt. Aardige behulpzame mensen. 100% aan te bevelen.

Geweldige service

Na jaren installeerde ik mijn alarmsysteem weer maar wilde een camera niet automatisch opnemen. Ze hebben echt alles gedaan om hem werkend te krijgen maar hij bleek echt te oud. Met goed gevoel een nieuwe besteld.

Snelle keus en handig in gebruik

Eenvoudig te bestellen, en, heel vriendelijke mensen bij d3 Klantenservice!

Goed werken beveiligingsinstallatie

Al een aantal jaren gebruikte wij de gate1 beveiligingsinstallatie. Helaas is deze defect en wordt deze voor een nieuwe gate4 installatie vervangen, dit gebeurt tegen een gereduceerd tarief, klasse.

Geweldig systeem dat eenvoudig te bedienen is

Het systeem is modulair opgebouwd en vergt weinig kennis van elektrotechniek om te installeren. De bediening is eenvoudig en je weet altijd wat de status is, waar je ook bent. De koppeling met externe systemen, in mijn geval Homey Domotica, werkt prima. Op deze manier krijgen we een melding als het alarm niet aan staat als we allemaal vertrokken zijn van huis. We zijn zéér tevreden over het systeem en hebben ondertussen 3 nieuwe klanten gebracht!

vlotte manier van bestellen

Heel weinig moeite met bestellen

meer dan goed genoeg

ik gebruik het al 10 jaar , en nu heb ik de nieuwe set weer.

Goed en een eenvoudig alarmsysteem

Het alarm systeem doet wat het hoord te doen is vrij eenvoudig te installeren en klantenservice is goed bereikbaar en erg behulpzaam

Uitstekend systeem! Werkt zoals gewenst

Woon Veilig biedt vele beveiligingsmogelijkheden. Snelle en betrouwbare leveringen. Over het algemeen zelf simpel te installeren maar heb je wel eens een vraag dan geeft Woon Veilig na een eenvoudig telefoontje de juiste oplossing.

Perfecte en snelle service

Bestellen gaat super makkelijk en snel. Ook werken de verschillende systemen gemakkelijk en goed.

Goede adviezen

Prima alarmsysteem

Ben zeer tevreden over het alarmsysteem van Woonveilig. Goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudige bediening

Heerlijk overzichtelijke website en transparante voorwaarden.

Woonveilig heeft vergeleken met andere aanbieders heldere voorwaarden en zeer aantrekkelijke prijzen.

Super snelle levering en hulp per telefoon

Het leveren van spullen gaat heel snel en als we bellen met een vraag worden we heel vriendelijk en snel geholpen. Dat is erg fijn.

Prima site

Goed beveiliging systeem.

Prima ondersteuning ontvangen.

Goed werkend alarmsysteem voor een redelijke prijs.

super

top goede service

Het systeem werkt, helaas persoonlijk contact of advies is zeer moeizaam. Een 3 kwartier wachttijd en dan ook nog verkeerd te worden geïnformeerd stelt me teleur.

Direct, overzichtelijk en zorgt voor een veilige nachtrust

Zeer handige en overzichtelijke site. Heeft een overvloed aan mogelijkheden. Indien iets niet duidelijk is een snel contact met zeer goede hulp en uitleg. Ze hebben alle tijd en een prettige benadering. Kortom top.

Geweldige beveiligingsinstallatie

Dank u dat mijn review van mei is gekozen voor het beste review van de maand. Gelukkig heeft mijn beveiligingssysteem zijn werk heel goed gedaan en onoverkomelijke gevolgen voorkomen door tijdig de koolmonoxide te detecteren en ons hiervoor te waarschuwen, wij zijn nog steeds blij dat wij dit hebben aangeschaft.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL