Top materiaal en werking.

Makkelijk met instalatie. Werkt optimaal. Makkelijk extra materiaal te bestellen.

Fantastisch systeem

Werkt uitstekend en makkelijk zelf te installeren

prima systeem heel gemakkeliijk te instaleren ook

alarmsysteem, deurcontacten, koolmonoxidemelder en rookmelder geinstaleerd. Ging erg gemakkelijk. Top !

Uitstekend.

Prachtig en betrouwbaar alarm systeem, geeft ook tijdig aan wanneer de batterijen moeten worden vervangen en prima instelbaar.

Ik heb goede ervaring met apparaten en diensten van dit bedrijf in mijn vorig huis. Daarom kies ik voor de beveiliging van mijn nieuw huis ook voor dit bedrijf.

Snel besteld, veel bezorgkosten

Voor een nieuwe set batterijen een hoop verzendkosten.

vervelend zoekplaatje

vervelend zoekplaatje : eerst je type bewegingsmelder kiezen MOV10 en dan nog keuze uit twee types batterijen, idem met kast-bewegingsmelder niet over nagedacht Druk batterij type af bij type van melder aan buitenkant melder wel zo gemakkelijk en foutenkans lager.

Goed product maar kan nog slimmer

Goed doordachte inbraakbeveiliging met slimme rookmelders. Koppeling met Philips Hue is eenvoudig. De knipperende verlichting is van toegevoegde waarde bij de inbraakbeveiliging. De rookmelders zijn helaas niet gekoppeld aan het Philips Hue systeem. Een helder verlichte vluchtroute in geval van brand zou een slimme/smart aanvulling zijn.

Veelbelovend systeem

Makkelijk te installeren en het werkt gewoon zoals het hoort. Zeker een aanrader

Eenvoudig en effectief, ideale alarminstallatie

Eenvoudig te installeren en bedienen, goede app die juiste signaleringen geeft. Gevoel van veiligheid als je er niet bent, en ook als je er wel bent met de extra’s als rookmelders ed.

Perfecte helpdesk !

Na technische problemen met mijn 16 jaar oude sensoren kreeg ik goede hulp van de helpdesk en toen bleek dat het verouderde systeem niet meer aangevuld kon worden (door een beter communicatie systeem) kreeg ik een goede aanbieding voor een nieuw systeem.

geweldig

heb al jaren goeie ervaring met woonveilig werkt goed is niet duur en geeft heel veel rust aan ons wetende dat je spullen veilig zijn.

Goed persoonlijk contact

Telefonisch contact met Woonveilig: snel, vriendelijk en adequaat. Ervaring met systeem en installatie elders, naar tevredenheid. Resulteert dus in een nieuwe bestelling.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Woon en veilig alarmsysteem iis makkelijk te installeren zonder bekabeling. Prima alarmsysteem met aanwezigheid van huisdieren. Goede uitleg op de site, duidelijk voor een zeer goede prijs.

Professionele organisatie met een goed systeem en correcte klantenservice

Erg handig in gebruik

Het is een heel fijn alarmsysteem. Het enige is dat als het hoofdstation na een paar jaar kapot gaat (buiten de garantie), je hem nieuw moet kopen en dat is in verhouding erg duur. Het kan ook even een puzzel zijn hoe je het gratis meegeleverde abonnement kunt opzeggen. Verder, dik tevreden! Ik heb het mijn eigen ouders geadviseerd;)

Perfecte, snelle service

Oude (10+) jaar centrale kapot, woonveilig gebeld, nieuwe centrale met kortingscoupon aangeboden en gelijk besteld. Makkelijker kan men het niet maken. Super!

Uitstekende beveiliging!

Het alarmsysteem van WoonVeilig werkt eenvoudig en doeltreffend. Meldingen worden direct doorgegeven en vanaf afstand is alles uitstekend te volgen en aan te passen.

M.b.t. de aankoop goed.

Net aangeschaft dus kan nog geen beoordeling/ervaring opgeven.

mijn ervaringen zijn goed met woonveilig

mijn ervaringen zijn goed met woonveilig

Veilig gevoel

Makkelijk systeem! Fijn gevoel als het aanstaat, thuis.of niet. Super app ! Fantastisch systeem!

heel te vrede

Ik heb deze beveiliging al jaren na volle tevredenheid

Super tevreden over het gehele systeem

Super tevreden over het gehele systeem Makkelijk aan te sluiten maar ook makkelijk in bediening Ook mijn vrouw heeft er totaal geen moeite mee het te bedienen. Ik adviseer het ook aan aan mn vrienden en kennissen. De service is ook prima. Ik heb het al jaren en zou niet anders willen.

Its easy

Mijn schoonzoon heeft het alarm en is zeer tevreden ik ben 91 en vind het fijn om me veilig in mijn huis te voelen.

Prima geslaagd

Duidelijke instructies