uitmuntend

Heb een goede begeleiding gehad en vooral goed advies.

WoonVeilig werkt gewoon goed

Makkelijk zelf te installeren en via de app in te stellen. Goede accessoires, deze zijn makkelijk te koppelen.

verzendkosten

vind de verzendkosten van €9.95 voor een brievenbus pakketje wel erg veel

Helemaal geweldig

Super !!

Geweldig beveiligingssysteem!

Gebruik dit beveiligingssysteem nu al meer dan 12 jaar. Makkelijk te installeren en te gebruiken. Omdat het samenwerkt met mijn verlichting systeem van Hue, geeft dit een nog betere beveiliging van mijn huis.

Makkelijke bestelling

Heb al een compleet alarmsysteem waar nog de rookmelders aan ontbraken. Die komen er nu ook

Veiligheid op maat met topkwaliteit apparatuur

Na het stoppen van mijn inbraakalarm bedrijf komt mijn zoektocht uit bij Woonveilig. Het basispakket is al heel volledig, en dat kan uitgebreid worden voor je eigen situatie. De apparatuur is heel mooi uitgevoerd en degelijk, de handleidingen zijn super duidelijk en alles kun je zelf doen. We hebben nu voor het eerst een (binnen) camera en ook die werkt perfect. Kortom een super alarmsysteem.

perfect

werkt goed en ziet alles de camera

Snelle bestelling goed materiaal

Makkelijk besteld

Kreeg duidelijke informatie van de klantenservice die geholpen heeft om de passende keuze te maken voor onze woning. Je kan makkelijk terug naar de shop als je iets wilt toevoegen aan je winkelmandje en ook het aantal is in het mandje makkelijk te wijzigen door te refreshen.

Er wordt prima meegedacht

Het systeem deed het niet meer, te oud. Na telefonisch contact werd ons dit duidelijk. We konden met korting een nieuw basissysteem kopen. Als we voldoende accessoires kochten, konden we daarop ook korting krijgen. Het telefonisch contact was heel plezierig, ook de beloofde mail kwam snel.

uiteindelijk gelukt

Wat moeite om te bestellen ivm een browser die eerdere activiteiten registreert en combineert. Daardoor even wat moeten proberen maar uiteindelijk gelukt.

super goed geholpen

Naar aanleiding van een defect aan het basis station. Super goed geholpen en mee gedacht door Woonveilig. Heel blij mee.

Zeer helder en duidelijk.

Het uitzoeken en bestellen gaat zeer eenvoudig. Het is allemaal zeer helder en duidelijk. Nu even wachten op mijn pakket maar ik heb van anderen ook al vernomen dat het allemaal erg eenvoudig werkt en te installeren is.

Helder en klantvriendelijk

Altijd bereid om mee te denken en zeer klantgericht.

Top, top, top !!!

Eenvoudige installatie, makkelijk te bedienen top kwaliteit, al jaren !

Duidelijke en overzichtelijke instructies

Het advies was helder en de instructies zijn duidelijk

Mooi en degelijk beveiligings systeem

Makkelijk te installeren en uit te breiden! En als er problemen zijn is woonveilig snel te bereiken en helpen ze efficiënt

Vriendelijk personeell, als mij zelf iets niet lukt met instaleren wordt ik al jaren door jullie telefonisch geholpen. En dat is altijd goed gegaan. Met Vriendelijke groet, Bianca Huesken

Goed product en concept

Door de beveiligingsinstallatie uitgebreid met rook en koolmonoxide melders ben ik bijtijds gewaarschuwd door een gevaar dat was opgetreden door werkzaamheden mijn dak, mijn koolmonoxide melder sloeg alarm. Bij controle bleek dat de aan en afvoer van de cv installatie los gekoppeld waren. Gelukkig werden we op tijd gewaarschuwd zodat er geen dodelijke gevolgen zijn opgetreden.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden, betaalbaar met de aanbiedingen. Goede kwaliteit. Duidelijke app

prima beveilingssteem

Betrouwbaar en makkelijk in het gebruik.

Top alarmsysteem

Top alarmsysteem, snel te monteren. bediening met simpele app, Nederlandse after sales, Goed prijs kwaliteits verhouding

Bestellen is simpel

Al ben ik toch al wat men noemt oud maar het bestellen gaat heel makkelijk.

Goede en professionele service en ondersteuning

Tot nu toe goede en professionele ondersteuning en service ervaren. Levering gaat snel. Handleidingen zijn gewoon in jip en janneketaal en dus ook voor niet techneuten goed te doen.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL