Perfecte en snelle service

Bestellen gaat super makkelijk en snel. Ook werken de verschillende systemen gemakkelijk en goed.

Goede adviezen

Prima alarmsysteem

Ben zeer tevreden over het alarmsysteem van Woonveilig. Goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudige bediening

Heerlijk overzichtelijke website en transparante voorwaarden.

Woonveilig heeft vergeleken met andere aanbieders heldere voorwaarden en zeer aantrekkelijke prijzen.

Super snelle levering en hulp per telefoon

Het leveren van spullen gaat heel snel en als we bellen met een vraag worden we heel vriendelijk en snel geholpen. Dat is erg fijn.

Prima site

Goed beveiliging systeem.

Prima ondersteuning ontvangen.

Goed werkend alarmsysteem voor een redelijke prijs.

super

top goede service

Het systeem werkt, helaas persoonlijk contact of advies is zeer moeizaam. Een 3 kwartier wachttijd en dan ook nog verkeerd te worden geïnformeerd stelt me teleur.

Direct, overzichtelijk en zorgt voor een veilige nachtrust

Zeer handige en overzichtelijke site. Heeft een overvloed aan mogelijkheden. Indien iets niet duidelijk is een snel contact met zeer goede hulp en uitleg. Ze hebben alle tijd en een prettige benadering. Kortom top.

Geweldige beveiligingsinstallatie

Dank u dat mijn review van mei is gekozen voor het beste review van de maand. Gelukkig heeft mijn beveiligingssysteem zijn werk heel goed gedaan en onoverkomelijke gevolgen voorkomen door tijdig de koolmonoxide te detecteren en ons hiervoor te waarschuwen, wij zijn nog steeds blij dat wij dit hebben aangeschaft.

Ik heb het als zeer klant vriendelijk ervaren.

Makkelijk bestellen om je woning te beveiligen

Leuke zomeraanbieding nu, dus van de gelegenheid gebruik gemaakt om te bestellen en meteen een binnen- en een buitencamera erbij.

Betaling moeizaam

Creditcard betaling lukt niet, heel vreemd. Wel met Paypal!

Tevreden over de producten, maar de site van de webshop is niet gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig veilig

Prima alarm systeem en makkelijk in de app en online in te stellen. Batterijen gaan 5 jaar mee van alle melders e.d. Camera is heel scherp. Ik ben echt zeer tevreden. Ook op vakantie is het fijn om.te kijken hoe je huis er bij staat. Dit is echt een aanrader.

Veilig gevoel

Installatie is eenvoudig en het geeft een veiliggevoel. De camera's geven goed beeld en geven goed aan of het een persoon betreft. Wat ons betreft een prima alarmsysteem.

is goed

Makkelijk opzoeken en bestellen

Gekocht op aanraden van vrienden naar aanleiding inbraak na onze vakantie. Revieuws zien er goed uit en systeem ook. Makkelijke aanschaf en overzichtelijk.

Op stip de aanrader voor beveiliging!

Zoals gezegd: Op stip de aanrader voor beveiliging! Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Eenvoudig en snel

Sneller kan het niet!

Vandaag heb ik in een mum van tijd een bestelling geplaatst van 2 artikelen en de betaling voldaan.

Snel besteld

De bestelling gaat snel en nu met korting extra aantrekkelijk. Verbeterpuntje: aangeven wie de transporteur is mogelijkheid om voor afhaalpunt te kiezen.

Goed uit te zoeken wat er is en wat mogelijk is.

Beetje onduidelijk, ik bestel het starterspakket. Wilde daar een extra afstandsbediening bij doen. Dat stond niet op de lijst. Wel direct een duer/raamcontact en een bewegingsmelder, maar afstandsbediening dus niet. Via een omweg, eerste bestelling in de wnkelwagen en dan kom je er ook. Mooi dat je later nog componenten kan bij stellen, als je daar behoefte aan hebt. Wij zijn benieuwd hoe eea gaat werken

Snel besteld en snel geïnstalleerd

Makkelijk bestellen en duidelijke installatie instructies

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL