Gemakkelijk en betrouwbaar systeem

Het systeem doet wat je ervan mag verwachten!

goede service

erg tevreden over de bestelling, vlotte afhandeling en bezorging

duidelijke site

Het betere zo niet het beste alarm systeem

Nu bijna twee jaar het huis en de vrijstaande schuur beveiligd met woonveilig. Makkelijk zelf aan te leggen, alleen de camera’s draadloos installeren was wel even een dingetje maar dan bel je de helpdesk ( gewoon in nederland, dus geen taal problemen) en die helpen jou er doorheen. Groot voordeel is dat alles werkt op batterij dus geen gedoe met kabels. En de batterijen doen het nu al twee jaar zelfs in mijn koude schuur. Het bedrijf test regelmatig op de achtergrond jouw systeem. Dus ik vind het echt een top systeem

helemaal duimpje omhoog

sinds dit jaar het systeem gekocht en in gebruik. bij alarm gaat mijn telefoon af en kan ik vragen of de buren iets zien. werkt prima.

Prima beveiliging

Eenvoudig aansluiten en snel klaar

Service 10+

Als ik bel ,heb ik altijd binnen 2 minuten kontakt met woonveilig en krijg altijd een uitstekend asvies en daarnaast geven ze alle tijd om het goed en duidelijk alkes uit te leggen!!! Alle respekt voor woonveilig!!! Groet Douwe Terpstra 2023jk 118 2023jk Haarlem.

Prima site en tevreden klant

We hebben al jaren een woonveilig systeem in huis, probleemloos en accuraat. Maar is aan vervanging toe omwille van niet meer werken van buitenalarmlicht. Daarom gebruik gemaakt van de black friday aanbieding voor een nieuw basis set met aanvullingen. Zo zijn we weer up to date met beveiliging van onze woning. Super systeem dat gemakkelijk zelf te installeren is.

uitmuntende website

Voor een digibeet zoals ik zelfs prima te doen

Bestellen gaat snelle dan bellen

Een kind kan de was doen

prima,duidelijk overzichtelijk.

ziet er allemaal goed uit. in vergelijking met andere systemen goede prijskwaliteit verhouding.

Overzichtelijk systeem

Overzichtelijk systeem dat makkelijk is uit te breiden met alles wat je nodig kan hebben. Of zou willen

Snel

Bestelling aanmaken en bestellen is razendsnel

snelle en goede service

Na levering van het bestelde systeem, goede after sales gekregen. Resultaat dat het systeem uitgebreid is en ook familie besloot om een installatie aan te schaffen.

Suoer makkelijk en snel

Goed werkende snelle website

Duidelijke overzichtelijke site

Door de duidelijke informatie op de website is het bestellen van het systeem voor een ieder onder handbereik

Inbraak

Net een week Woonveilig geïnstalleerd, was vandaag toen we uit eten waren een inbraak bij me thuis ! Kreeg gelijk melding ! Dacht dat eerst een valse melding was , dus vroeg gelijk aan de buren of ze bij mij konden kijken . Maar achter poort en raam ingebroken ! Door de melding waren ze gelukkig niet binnen geweest , schade viel mee . Heel veel gelukkig . Wel gelijk politie gebeld , kwamen snel met hond en heli . Heel fijn dat ik deze WoonVeilig heb geïnstalleerd. Ik ga nog 2 bestellen voor de zaak en me moeder .

zeer klantgericht!

Ik had 2 weken geleden een buitencamera gekocht. Ik kreeg vervolgens de aanbieding dat er 50% korting op werd gegeven. k heb de klantenservice gebeld en de situatie toegelicht. Ze gaan mij de korting nu alsnog terugbetalen. Dat vind ik nou zeer klantgericht. Ga zo door!

Prima klantenservice

Na jarenlang reeds gebruik te maken van het woonveilig alarmsysteem hadden wij na een recente uitbreiding met nieuwe accessiores wat bereik problemen. De klantenservice was goed bereikbaar en hebben prima geholpen met vinden van een oplossing.

snel en betrouwbaar

vriendelijke medewerkers, die mij als klant duidelijk konden uitleggen wat ik op mijn vraag konden antwoorden.

Erg gebruiksvriendelijke website

Duidelijke en informatieve website met goede adviezen.

Niet optimaal.

Afrekenen met bestelde artikelen gaf veel problemen.

Levering volgens verwachting.

Goed product. Prijs kwaliteit verhouding is oké.

Makkelijk te bestellen, verder afwachten

Duidelijke website, overzichtelijk om te kijken wat je nodig hebt.

Mee gedaan bij Hornbach Den Haag

Naar aanleiding van het prettige gesprek en de uitleg van het systeem besloten om mee te dingen en anders zou ik het basispakket de volgende week bestellen

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL