Vriendelijke telefonische hulp voor deze digibeet.

Het systeem werkt uitstekend, rustig idee dat het alarm werkt zoals het moet. De hulp aan de telefoon is voor mij cruciaal, ook dan wordt ik niet teleurgesteld.

Fijn systeem alles aankoppelbaar

Ik heb dit systeem nu al meer dan een jaar en het werkt perfect. alles is koppelbaar en de aanleg is erg simpel, geen bekabeling en of andere moeilijke installatie voorwaaarden.

Een heerlijk gemakkelijk te installeren alarmsysteem met een adequate doormelding.

Het geeft in deze tijd een veilig gevoel als je je huis verlaat en weet dat je een melding krijgt als iemand ongewenst in je huis is. Dat je dat op zo’n eenvoudige manier kunt realiseren is mooi meegenomen.

Woonveilig met een veilig gevoel!

Wij zijn super blij en tevreden met de artikelen van het Woonveilig assortiment. Het geeft ons het vertrouwen dat we met een rustig gevoel kunnen slapen en weggaan.

Bestellen was zeer eenvoudig

Prima, aan te bevelen

Het woonveilig alarmsysteem werkt gewoon goed!

Eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden.

Met het alarm van WoonVeilig voel ik mij veilig.

Het is makkelijk te installeren.

Zeer goed en degelijk materiaal

Betrouwbaar en eenvoudig te installeren met goede after sailes

overzichtelijk

je kunt eigenlijk niks verkeerd bestellen

Fijne service

Makkelijk te bestellen in de webshop. Installeren gaat prima zelf. Snelle levering!

Is een goed prijs kwaliteit product

De gratis versie is wel behoorlijk beperkt maar is te doen.

Super betrouwbare systemen voor thuisbeveiliging

Onze Woonveilig installatie bestaat uit een groot aantal componenten zoals inbraakbeveiliging, branddetectie (volledige bewaking op alle etages behalve de begane grond) en koolmonoxidedetectie in de woonkamer ivm met toepassing van een houtkachel. Sinds 2018 in bedrijf en nog nooit een onechte melding gehad. Er van uitgaande dat goede elektronica rustig 15 jaar meegaat, zullen wij nog lang plezier houden van deze systemen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Vorige woning eveneens een alarmsysteem van Woonveilig. Zeer tevreden.

zeer tevreden !!

goed en betrouwbaar .

Betrouwbaar, eerlijk en snel.

Heel erg tevreden met het product de service en het gebruiksgemak.

Systeem werkt goed, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk

Goed product

Makkelijk te bestellen en een goede service

Prima apparatuur. Ben al jaren tevreden klant

Fijn alarmsysteem. Werkt prima en service bij instellingsproblemen is ook goed.

woonveilig

Ben blij met deze beveiliging

Heel goed systeem en super gemakkelijk zelf aan te sluiten

Ik heb het systeem op een woensdag besteld en de volgende dag op donderdag werd alles al bezorgd. Heel goede service.

Duidelijke website en goede uitleg

Was op zoek naar een beveiliging systeem. Dit is een prima, betaalbaar systeem. Heb het nu besteld en ik kan niet wachten tot ik het kan installeren.

Uitstekende producten

Goed werkend systeem. Handig en geeft veilig gevoel op reis.

zeer overzichtelijk en eenvoudig.

Goede site je ziet in oogopslag wat je moet bestellen en wat de kosten zijn .

Snel en gemakkelijk

Het alarm systeem die nog betaalbaar is.

Duidelijk

Met een duidelijke handleiding kun je zelf je systeem aanleggen. Prijs is prima

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL