snel gedaan

Met hulp van een zoon, is het zo duidelijk dat ik nu de nabestelling zelf doe. De vraag die ik telefonisch gesteld heb werd prima beantwoord.

Prima systeem

Op vaderdag (tijdens onze eerste vakantiedag) ging helaas het alarm af waarop wij direct gewaarschuwd werden .

Veel gebruiksgemak

Uitstekende service

Bijzonder goed geholpen door vriendelijke medewerker bij vervangen huiscentrale

Geweldig slim systeem

Ik heb dit slimme alarmsysteem al een tijd en is storingloos. Ik vind het een betrouwbaar systeem. Het is makkelijk te installeren en geheel uit te breiden naar de thuis situatie. De fictieve alarmcentrale werkt perfect voor een laag bedrag per maand. De helpdesk is snel, vriendelijk en kundig.

Betrouwbaar systeem, prima klanten service!

Betrouwbaar systeem, prima klanten service! We hadden nog het oude systeem, ooit in 2011 gekocht. Het systeem heeft ons 13 jaar onafgebroken veilig gehouden. Het heeft ons nooit in de steek gelaten. Om ook voor de toekomst veilig te blijven en accessoires te kunnen vervangen cq. te kunnen uitbreiden zijn we overgestapt naar hun laatste versie.

Smooth bestelproces en fijne website

Ik gebruik al jaren een (oud) alarm van Woonveilig en heb met de vakantieperiode in aantocht toch maar besloten een upgrade naar het nieuwe systeem aan te schaffen. Bestellen gaat makkelijk. Ik hoop dat het nieuwe systeem net zo goed functioneert als het oude.

Bij het bestellen van de batterijen voor de sirene buitenlicht gaan 4 batterijen in. Wij werden gewaarschuwd dat de batterijen opraakten. Dus besteld, zoals aangegeven Er worden 2 batterijen geleverd. Dan ga de ladder op en merkt dat er 4 batterijen in moeten. Dus weer bestellen. Kan dit ook niet beter worden aangegeven. De batterijen zijn zo goed dat duurt wel een aantal jaren. Wie weet dan nog dat er 4 batterijen in moeten. Met vriendelijke groet henk Smit.

Simpel te installeren en te bedienen en werkt uitstekend!!

Als (ex)politieman weet ik als geen ander wat een inbraak in een woning met iemand doet of kan doen. Daarom had ik niet alleen voor mijzelf maar ook met buurtgenoten een specifiek alarmsysteem uitgezocht en geïnstalleerd. Het bedrijf achter dit systeem stopt er echter eind deze maand mee en daarom was ik genoodzaakt om naar een nieuw systeem op zoek te gaan. Nadat ik alles had uitgezocht heb ik uiteindelijk voor woonveilig.nl gekozen. En daar heb ik zeker geen spijt van. Het systeemn is makkelijk (voor mij) te installeren, eenvoudig in de bediening en uiterst betrouwbaar had met het andere systeem nogal wat valse meldingen). Als je de klantenservice belt word je zeer vriendelijk en goed geholpen. Inmiddels heb ik 3 andere buurtgenoten ook het systeem aangeraden en heb ik 2 daarvan voor hen geïnstalleerd. Tevens mijzelf als contactpersoon ingevoerd dus dan sta ik voor hen klaar als er iets aan de hand is. Dit is een mooie bijkomstigheid waardoor mensen in de buurt elkaar beter leren kennen en voor elkaar klaarstaan. Als dank heb ik van hen wat lekkers gehad en via woonveilig een shoptegoed van €25,- om voor mijzelf weer een extra onderdeel aan te schaffen.

Fijn systeem voor onze parkeergarage

Wij gebruiken Woonveilig vanwege de rook- en lekkagemelders in onze parkeergarage. We kunnen meerdere buren in het systeem opgeven die gebeld worden als er een alarm afgaat. Vandeweek even getest en binnen 3 minuten stonden meerdere buren in de garage. Het werkt dus!

Al jmeer de 10 jaar naar tevredenheid abonnement bij woonveilig

Hebben al sinds 2011 een abonnement bij woonveilig naar volle tevredenheid. Fijn draadloos systeem wel makelijk is te installeren en via app mooi kan zien wat er is.

Eenvoudige installatie en bediening!

Dit is ondertussen het 3e systeem binnen ons gezin. 2 van onze kinderen hebben ook een Woonveilig systeem gekregen. Zodra er vragen zijn komt er altijd een goede oplossing vanuit uw helpdesk.

Fijne ondersteuning en makkelijk bestellen

Zojuist uitbreiding op het onlangs door ons gekochte systeem gekocht. Hierop kregen we een mooie korting. Bestellen via de site gaat snel en gemakkelijk.

Prima alarmsysteem

Alarmsysteem doet wat het moet doen, inclusief meldingen. Er zijn voldoende accessoires te verkrijgen om het systeem uit te breiden.

Veiligheid is belangrijk!

We willen met een veilig gevoel op vakantie kunnen gaan, en dit helpt hier zeker mee!

Super gereageerd.ga zo door.

Snel gereageerd top gedaan

moeilijk te vinden

vervanging gate 01 door 04 moeizaam te vinden op de website

prima geen klachten

lekker snel en correct

Zeer gemakkelijk om iets te bestellen.

Heb in het verleden veel accessoires aangekocht en ging altijd perfect en zeer snel.

Online webshop werkt prima

Online webshop werkt prima, moet nog installeren.

Woonveilig geeft gewoon, het gevoel dat ik veilig woon!

Mooie, duidelijke en overzichtelijke website. Transparant en mooi vorm gegeven. Veel mogelijkheden om uit te breiden en tegen een betaalbare prijs.

Nu het derde systeem geïnstalleerd bij onze kinderen, werkt perfect!

Nu het derde systeem geïnstalleerd binnen ons gezin. Installatie zonder problemen, goede hulp vanuit woonveilig, systemen werken perfect!

Vlot geregeld

Bestelling van nieuwe sirene is vlot verlopen. De oude was 15 jaar oud en aan vervanging toe. Nu mooi met 20% korting.

Ik had enige opstart problemen, echter dit werd met behulp van de klantenservice prima opgelost.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL