Snel en makkelijk te bestellen en installeren

Fijn systeem. Makkelijk en snel uit te breiden met een breed assortiment

Makkelijk te installeren duidelijke beschrijving.

Makkelijk te installeren en te bedienen.

De montage van dit systeem is ongeveer een uurtje werk inclusief programmeren. Alleen de bewegingsmelders moeten erg laag gehangen worden omdat deze anders geen beweging waarnemen, houd hier dus rekening mee. Ik had ze zelf juist hoog gehangen zodat een eventuele inbreker niet bij de sensoren zou kunnen. Verder tevreden over de werking, makkelijk te bedienen en geen loze meldingen. Wel vraag ik me af waarom er maar 1 deur-raamcontact wordt mee gezonden. Ik heb er zelf 13 nodig waardoor de prijs snel oploopt, lijkt me toch dat ieder huis er minimaal 2-3 nodig heeft?

Niet gebeld, snel besteld

Nieuwe batterijen bestellen is nog nooit zo simpel geweest. Met een paar klikken heb je ze de volgende dag in huis

klantvriendelijk en betrouwbaar

Woonveilig is een klantvriendelijk en betrouwbaar. Het systeem is makkelijk online te bedienen en in te stellen.

Batterijen veel te duur

Zelfde batterijen zijn ook te krijgen op internet voor een derde van de prijs.

Goed en eenvoudig, stabiel systeem

Dit is het tweede set na verhuizing aangekocht

Efficiënt en duidelijk

Toegankelijk via internet en gebruiksvriendelijk

Goede ervaring bij aankoop, gebruik en service

Snel, helder en duidelijk

Snelle afhandeling, duidelijke richtlijnen.

Geen batterij op voorraad, bestelling vertraagd !

Mijn beweging melders functioneren niet goed in een week s’nachts 3 keer het inbraakalarm afgegaan ( zonder oorzaak) Op verzoek bewegingsmelder ,opgestuurd, dag later nog een opgestuurd. Vanwege de drukte lag Woonveilig achter, men kon de pakjes niet openen/ behandelen. Ik zat dus 9 dagen zonder alarmsysteem. Dat is echt geen reclame voor Woonveilig. Vandaag zijn de bewegingmelders terug aangekomen bij mij. Bleek dat 1 batterij op was, deze gelijk op de site besteld. ( had men bij Woonveilg ook even kunnen checken) Antwoord: mijn bestelling is vertraagd omdat de batterijen niet op voorraad zijn. Treurig, meer woorden heb ik er niet voor

Top systeem en goede ondersteuning

Ben al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij Woonveilig ! Ook de klantenservice werkt zeer hulpvaardig en professioneel !

Batterij vervanging

Waardeloos Nieuwe batterij besteld voor bedieningsunit n.a.v melding. Batterij past niet. Al eerder meegemaakt voor een batterij voor sensor. Dus beter een batterij in de winkel kopen.

Geen garantie verleend na storing

Na een storing met de server werkte ons voordeur bediening paneel niet meer was niet meer te koppelen Omdat ik geen aankoop bon meer kon overleggen was WoonVeilig niet bereid om het paneel na te kijken cq te repareren ik wordt nu dus gedwongen een nieuw bediening paneel aan te schaffen Ik ben dus niet tevreden over de service van WoonVeilig te meer omdat ik al sins 2018 maandelijks contributie betaal en ik overweeg dus mijn abbo bij WoonVeilig op te zeggen

Super goede ervaringen

Ben al jaren klant . Heb Woonveilig al een aantal jaren Nooit geen problemen. En een eerlijke prijs

Geweldig eenvoudig maar effectief systeem

Heel erg fan van het WoonVeilig alarm systeem. Zeer gebruiksvriendelijk en het geeft zeker een veilig gevoel. Klantenservice is uiterst vriendelijk en mee denkend, ik zeg zeker een aanrader!

Perfect systeem

Heb het systeem al meer als 10 jaar en werkt zonder problemen, top product.

Overzichtelijk en snel

De Woonveilig site is zeer overzichtelijk en je kunt snel een keuze maken. Het is goed dat bij de uiteindelijke bestelling er nog een reminder komt om te checken of de bestelde onderdelen bij de reeds aangeschafte apparatuur past.

Super tevreden

Ik heb dit systeem al meer dan 10 jaar en het gebruiksgemak is heel fijn. En als ik eens met een vraag zat is er altijd snel een antwoord om me weer op weg te helpen. Echt een aanrader en je voelt jezelf en je gezin toch een stukje veiliger.

Wij zijn Woonveilig gebruikers van het 1e uur en nog steeds helemaal tevreden!

We hebben zojuist na ca. 11-12 jaren de oude woonveilig apparatuur vervangen door het nieuwe woonveiligsysteem. We zijn helemaal tevreden, het systeem is betaalbaar, draadloos en werkt heel gemakkelijk. Altijd een veilig gevoel.

Mijn WoonVeilig apparaten werken al jaren naar tevredenheid. Je kunt de beveiliging eenvoudig aan jouw wensen aanpassen en het is eenvoudig om een of meer accessoires toe te voegen.

Degelijk beveiligingssysteem

Het gehele beveiligings systeem is van prima kwaliteit. Installatie is erg eenvoudig en de alarmservice werkt uitstekend en is niet te duur.

Zeer betrouwbaar en deskundig systeem

Wij hebben het Woonveilig systeem nu 4 jaar en zijn heel erg tevreden. Goede service, deskundig en betrouwbaar (zeker gezien de ervaringen van vrienden met een ander systeem. Wij kunnen Woonveilig alleen maar van harte en voor 100% aanbevelen.

Fantastisch systeem

Maak al weer reeds jaren gebruik van het systeem. het werk perfect. Niet alleen het systeem maar ook de app. We hebben een hond en ook dat gaat heel goed samen. En de maandelijkse prijs is zeer acceptabel.

Super degelijke apparatuur dat altijd werkt

Heel erg blij met deze aankoop. Wil niet anders meer

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL