In vergelijking met andere klantenservices heel goed

Een goede en snelle technische ondersteuning. Jammer dat dit niet in het weekend is. Tip voor de FAQ: Voeg een zoekfunctie toe omdat er nogal wat onderwerpen zijn.

Super gemakkelijk

Dit liep zeer snel

Betrouwbaar

Wij gebruiken woonveilig al jaren en zijn zeer tevreden.

Geweldige aftersale

Als je iets wilt bestellen wat na jaren versleten is wordt je geweldig geholpen. De medewerkers kijken met je mee en doen er alles aan om je tevreden te stellen. Prima bedrijf. Voor mij een 10.

ik werk al jaren met woonveilig

altijd netjes

Pakket met rookmelders besteld!

Zojuist pakket met rookmelders besteld en proces liep voorspoedig. Nu in afwachting van de levering.

Zeer gebruikersvriendelijk en betrouwbaar systeem

- makkelijk aan te schaffen; - duidelijke handleiding - goed en stevig materiaal - draadloos, dus geen kabels - eenvoudig op te hangen - gebruikersvriendelijke app - combi met hue - google homey - storingsvrij - melding dat batterij leeg is Alleen maar voordelen.... en dat voor een hele redelijke prijs!

geweldig producten

....

prima service

hele plezierige en ter zake kundige telefonische service

goed alarm systeem

hulp uitstekend betrouw baar

Zeer goed systeem.

Makkelijk te installeren. Eenvoudig te bedienen. Betrouwbaar systeem.

Snelle verwerking

Na een kort en duidelijk gesprek met de telefonist, een bestelling gedaan. Snelle verwerking van de bestelling, makkelijk installeren.

Duidelijk, snel en overzichtelijk

Wij hebben goede ervaring met WoonVeilig. Duidelijk en makkelijke te installeren en bij vragen wordt je snel en direct geholpen. Website is zeer overzichtelijk. WoonVeilig geeft ons een safe gevoel!

heel goed service.

Aangeboden producten mag wat duurzame zijn, ons huiscentrale ging na tien jaren stuk. De service is door de jaren in uitstekend.

Beste, Na 11 jaar stopt onze huiscentrale met functioneren. Door de deskundige hulp en advies van de medewerkers van woonveilig hebben wij wederom gekozen voor dit geweldige alarmsysteem hulde :) Met vriendelijke groeten, Chrétien Geraedts

Goede uitleg en service

De persoon die ons hielp was vriendelijk en hulpvaardig en dacht goed met ons mee!

Mooi systeem, eenvoudige installatie.

Gebruiksvriendelijk systeem, veilig gevoel. Handige app. En niet van die suffe reclame bij dit bedrijf!!

Top systeem

Ik heb dit systeem nu een paar jaar en kan niet anders zeggen dat het een makkelijk systeem is en voldoet aan mijn wensen.

Zeer betrouwbaar systeem

We hebben al zo'n negen jaar een woonveilig alarm en zijn heel tevreden. Het werkt altijd. Alleen eens in de zoveel tijd even een batterijtje vervangen. In al die jaren eigenlijk nauwelijks valse meldingen gehad. Makkelijk bedienbaar. De afstandsbediening biedt veel gemak. Gaat niet af op onze katten (of onze kinderen toen ze nog een jaar of 6 waren). Kortom een tevreden klant.

prima beveiliging

Zeer makkelijke montage en bediening

Een beetje verwarrend

Ik heb eerst mijn type alarm geselecteerd Gate-03 en toen een bewegingsmelder en een slimme stekker geselecteerd, vervolgens geeft het bestelsysteem aan dat de accessoires mogelijk niet geschikt zijn voor dit alarm systeem?? Iets anders is helaas niet te selecteren, heb het dus toch gewoon besteld in de hoop dat het wel te gebruiken is .

Top alarminstallatie

Makkelijk te bedienen installatie en simpel dingen toe te voegen.

Prima melder onderdeel van compleet systeem

Prima melder. Veel handiger en betrouwbaarder dan de “goedkope” losse brandmelders. Véél kleiner risico dat opeens ‘s nachts de melder om de zoveel minuten begint te piepen als de batterij leeg is en je daarmee uit je slaap houdt omdat je op tijd gewaarschuwd wordt via mail dat de batterij bijna leeg is. Daarnaast worden je vaste contactpersonen gewaarschuwd, ook handig als je niet thuis bent.

Kan beter

Ik had ingelogd via "mijnwoonveilig" en kocht 2 rook melders. Eerst kreeg ik de melding dat deze mogelijk niet compatible waren met mijn systeem, maar het is toch bekend welk systeem ik heb. Daarna moest ik nog al mijn gegevens invoeren terwijl die ook bekend zijn.

Snel

Via website besteld. Snel produnct gevonden en op voorraad.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL