Prima systeem. Doet het goed. 2 aanbevelingen:
Het zou fijn zijn om camera's te kunnen gebruiken via het systeem zonder abonnement...ik begrijp het verdienmodel, maar ik zou de camera op mijn eigen NAS willen. En dus geen maandelijkse extra kosten...
Aanvullend: Ik zou graag een sensor willen hebben op mijn schuurdeur. dus: buiten en met weersinvloeden. Gek genoeg is die er niet. Maar een tuininbraak als ik lig te slapen wil ik ook graag weten! Dat kan nu dus niet: de tuin wordt niet gezien als onderdeel van het huis. Gemiste kans! Het bestaat wel bij andere systemen..
Verder prima hoor. Goede maandelijkse prijs en het systeem werkt vooral altijd. het is nooit stuk of storing of whatever. Betrouwbaar dus. Heb het voor opa en oma geinstalleerd en die zijn er ook happy mee. PS: wat nergens goed staat is dat een afstandsbediening niet echt nodig is, want je kan met de app alles prima bedienen vanaf je telefoon!
Zoek je een systeem dat qua totale levensduurkosten scherp is, maar wel kwaliteit, dan is dit meer dan prima keuze.
9.5 vanwege mijn twee comments aan het begin. Maar ik heb hoop dat dat nog komt, want ik zie nu en dan nieuwe ontwikkelingen en produkten.