Probleem netjes opgelist

Onze oude camera’s konden niet meer geïnstalleerd worden na een WiFi verandering bij ons thuis. Er is ons een nette aanbieding gedaan om nieuwe camera’s aan te schaffen. We hoeven daarom niet naar de concurrent. We voelen ons weer veilig!

Handige en overzichtelijke site. Ook fijn dat er bij de camera’s de verlengkabels bij te bestellen zijn.

Goed heel een heel goed product zoals alle andere producten van WoonVeilig

Duidelijk.

Duidelijk en vlot

Oke

Makkelijk te bestellen.

Veilig wonen dankzij WoonVeilig!

Gemakkelijk beveiligingssysteem dat mee evolueert met de techniek en hectiek.

Woonveilig.

Ik heb nu enkele jaren Woonveilig. Zeer tevreden over hun en mocht je vragen hebben staat het personeel je altijd vriendelijk te antwoord. Mvgr. Patrick Smits.

Makelijk te bestelen

Zelf nog niet binnen maar al wel inwerking gezien bij familie werkt super

Geen opmerkingen

Super handig en compleet

Ik heb het systeem nu een aantal maanden en het bevalt erg goed. Installatie was erg eenvoudig. De handleidingen zijn erg makkelijk te lezen en het is makkelijk te bedienen. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Voor mij een 100% aanrader.

Voelt veilig

Goed product en prima service

Ben al jaren klant vandaar

helemaal super

alles werk zoals je verwacht!

Vriendelijke telefonische hulp voor deze digibeet.

Het systeem werkt uitstekend, rustig idee dat het alarm werkt zoals het moet. De hulp aan de telefoon is voor mij cruciaal, ook dan wordt ik niet teleurgesteld.

Fijn systeem alles aankoppelbaar

Ik heb dit systeem nu al meer dan een jaar en het werkt perfect. alles is koppelbaar en de aanleg is erg simpel, geen bekabeling en of andere moeilijke installatie voorwaaarden.

Een heerlijk gemakkelijk te installeren alarmsysteem met een adequate doormelding.

Het geeft in deze tijd een veilig gevoel als je je huis verlaat en weet dat je een melding krijgt als iemand ongewenst in je huis is. Dat je dat op zo’n eenvoudige manier kunt realiseren is mooi meegenomen.

Woonveilig met een veilig gevoel!

Wij zijn super blij en tevreden met de artikelen van het Woonveilig assortiment. Het geeft ons het vertrouwen dat we met een rustig gevoel kunnen slapen en weggaan.

Bestellen was zeer eenvoudig

Prima, aan te bevelen

Het woonveilig alarmsysteem werkt gewoon goed!

Eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden.

Met het alarm van WoonVeilig voel ik mij veilig.

Het is makkelijk te installeren.

Zeer goed en degelijk materiaal

Betrouwbaar en eenvoudig te installeren met goede after sailes

overzichtelijk

je kunt eigenlijk niks verkeerd bestellen

Fijne service

Makkelijk te bestellen in de webshop. Installeren gaat prima zelf. Snelle levering!

Is een goed prijs kwaliteit product

De gratis versie is wel behoorlijk beperkt maar is te doen.

Super betrouwbare systemen voor thuisbeveiliging

Onze Woonveilig installatie bestaat uit een groot aantal componenten zoals inbraakbeveiliging, branddetectie (volledige bewaking op alle etages behalve de begane grond) en koolmonoxidedetectie in de woonkamer ivm met toepassing van een houtkachel. Sinds 2018 in bedrijf en nog nooit een onechte melding gehad. Er van uitgaande dat goede elektronica rustig 15 jaar meegaat, zullen wij nog lang plezier houden van deze systemen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL