Makkelijk en geeft gelijk gevoel van veiligheid

Eenvoudig te installeren en doet goed zijn werk.

Uitstekende service

Na verloop van de garantie tot 40% korting op te vervangen onderdelen

Goede Begeleiding

Goede ervaring met woonveilig

Georganiseerd beveiliging

Overzichtelijke en een goede prestatie van de producten met bij behorende abbonement, geheel met verstand van zaken,zeg ik een aanrader voor burgers en buiten lui.

Geheel aan elektronische info ziet er goed ,compleet en duidelijk uit.

Zit nog in het bestel proces.

Prettig veilig gevoel

Aankoop nieuwe huiscentrale en accessoires.

heel slecht

half uur lopen te zoeken op de website waar ik een batterij kan bestellen; kon dat niet vinden (je kunt ook niet zoeken), vervolgens gebeld en 15 min in de wacht. En dat voor een batterij!

Duidelijk en snel te vinden attributen.

Goede manier om alle onderdelen van de installatie te bestellen.

Accessoires lastig te vinden op de site

Uiteindelijk gelukt maar het vinden van de juiste batterijen bij het juiste systeem kan en mag sneller wat mij betreft.

Snel en duidelijk bestelling

Het was snel en duidelijk

Eenvoudig en goed alarmsysteem.

Nu ook per maand uit te breiden met Alarmwacht; heel fijn tijdens de vakantie.

Goed werkend systeem voor betaalbaar bedrag

Inmiddels al twee en half jaar maken we gebruik van dit prima systeem. Nette aanschafprijs en eenvoudige installatie. Maandelijkse kosten beperkt. Makkelijk instelbaar en uitbreidbaar.

Deskundig telefonisch advies

Goed advies en makkelijk later de installatie uit te breiden

Heb al jaren woonveilig Top

super makkelijk bestellen

Via de site van woonveilig handig en eenvouding je accessoires bestellen. Super, erg tevreden.

Makkelijke site en snelle aankoop kunnen doen

Overzichtelijke duidelijke site Snel kunnen vinden wat ik zocht en aankoop snel af kunnen ronden

Snel en veilig alarm systeem

Werkt zeer goed en snel. Zeer gebruiksvriendelijk

eenvoudig te bedienen en werkt uitstekend

We gebruiken dit alarmsysteem al jaren in volle tevredenheid. Het is makkelijk in gebruik en werkt uitstekend.

Alles geleverd met goede uitleg

zeer behulpzaam

wel vervelend dat het alarmlicht na 4 jaar en 4 maanden (dus net na de garantieperiode) kapot gaat. De aangeboden korting op een nieuw alarmlicht/sirene is niet een persoonlijke korting maar een algemene korting.

Woonveilig geeft mij echt een veilig gevoel

Wij worden altijd uitstekend geholpen En de bereikbaarheid van de technische kl service is prima. De alarm appararatuur werkt goed. Groet

Duidelijk en snel

Fijne website, niet moeilijk zoeken, samenstellen is een fluitje van een cent.

Snel bestelsysteem

Goed dat er een signaal is of je wel de juiste centrale voor het product hebt. Makkelijk bestelsysteem.

Perfecte professionele klantenservice met de klant centraal!

Ook in de late uren wordt ik professioneel, dus snel, goed en deskundig geholpen door de mensen van de technische ondersteuning: helemaal top. Ik heb nu binnen 24 uur een nieuwe huiscentrale actief en kan met een gerust hard van huis.

Vervanging huismodule

Enorm lang in de wacht gestaan telefonisch

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL