Goede service, eenvoudig en makkelijk. Meer kan je niet vragen

Heb altijd willen uitbreiden voor het alarmsysteem. Het is makkelijk zelf te doen en je voelt je dan ook veilig thuis. Het is ook gewoon goed dat er telkens aanbiedingen worden gestuurd zodat er altijd wat is zodra je bereid bent om uit te breiden.

al jaar of 12 tevreden

nu na 12 jaar update deal gehad naar het nieuwste systeem. de oude 1 keer adapter kapot verder nooit iets kapot

Fijn systeem, makkelijk te bedienen

Snel te installeren en werkt fijn

Veilig gevoel Dat is wat ik met woonveilig bedoel

Makkelijk te installeren Goede back up en het werkt bij ons al jaren met zeer grote tevredenheid en zeer betaalbaar Twijfelt u nog Gewoon DOEN

Eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden

Het systeem is eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden met wat je maar wilt.

uitermate prettig systeem

Systeem werkt al jaren tot tevredenheid, eenvoudig te installeren en uit te breiden, met o.a. camera's. Betrouwbaar en snel!

Super advies

Heb al 10 jaar tot volle tevredenheid een alarminstallatie van Woonveilig. Toen ik het aanbod kreeg voor een update werd ik door een medewerker van Woonveilig zeer goed te woord gestaan en kreeg ik een eerlijk en duidelijk advies. Ben daarna tot de aanschaf van de upgrade overgegaan met uitbreiding van nog een paar extra accessoires.

Ging super snel

Goede ervaringen via mijn buren werkt prima en makkelijk te installeren.

Zijn duidelijk werking

Een goed betrouwbaar systeem

Geweldig!

Enorm fijne producten, veiligheid en zekerheid volledig ontzorgd.

toppie

hebben het al jaren geeft een veilig gevoel als je weg bent van huis

Veilig gevoel!

Al jaren aangesloten op Woon Veilig! Alles werkt naar behoren. Zelfs mijn schoonmoeder van 80 begrijpt het!!

Goede alarm systeem is aan iedereen aan te raden.

Klantvriendelijkheid en krijg goede advies. Ik zal ook in mijn familie en vrienden kring Hoe goed Woonveilig is.

Prima product, goede service

Al 10 jaar tevreden met de installatie. Incidentele problemen zijn steeds goed/snel opgelost. Goed functionerende app.

Mooie set met een mooie korting

Recent geupgrade naar het nieuwe systeem. Jammer dat het oude systeem verder niet meer wordt ondersteund maar dat was inmiddels ook 14 jaar oud. Nu weer helemaal up to date.

Heldere site

Veel keus

Gebruikersvriendelijk systeem dat mijn gevoel voor veiligheid enorm verbetert.

Eenvoudig te bedienen, ook op afstand. Het verbetert mijn gevoel van veiligheid enorm hetgeen bijdraagt aan een rustiger gevoel overdag en een betere nachtrust.

De shop is duidelijk en overzichtelijk met mooie aanbiedingen

Het leek mij heel moeilijk om te weten te komen wat ik heb beste kon bestellen, maar door de goede uitleg bij de producten kon ik er goed uitkomen.

geweldig

Nu ik binnenkort 75 wordt heb ik eindelijk mijn huis gelukkig beveiligd, een gerust gevoel. Dus nu “WOON” ik “VEILIG” in mijn eigen huisje, de tijden zijn veranderd, dus raad ik iedereen aan kies voor WOONVEILIG!

beslissing genomen na heldere uitleg + diagnose

Mijn GATE-01 huiscentrale kon na 9 jaren niet meer aanmelden bij de Woonveilig-server. Dus belde ik met de klantenservice voor hulp. Nadat de service-medewerker mijn test- en diagnose verhaal had gehoord gaf hij aan dat de levensduur 8 tot 11 jaar technisch gezien wel een max is. Hij stelde een "harde reset" voor en informeerde me over een aantrekkelijke kortingsactie voor een model GATE-04 ad. € 149,-, indien de huiscentrale toch defect zou zijn. Zelfs de geïnstalleerde randaparatuur en accessoires zijn compatibel met een GATE-04. Wat een slimme en voordelige manier van klantenbinding, en dus was mijn keuze snel gemaakt. De zending met de nieuwe huiscentrale GATE-04 is al onderweg.

helder en duidelijk

Neem de moeite om de site goed door te nemen en er blijven nauwelijks nog vragen over.

Uitstekende support organisatie

Een onverwacht probleem is goed, snel en netjes afgehandeld.

goed, aanbevolen

zeer professioneel geholpen

Uitstekend systeem voor redelijke prijs

Vandaag mijn tweede systeem besteld voor tweede woning. Werkt uitstekend en geeft doorlopend inzicht in wat er gebeurt in en rondom de woning.

Simpel en snel

19 Kleine Landtong