Aanrader

Super systeem!

Snelle en deskundige service

Snel den duidelijk antwoord via de mail op mijn telefonische vraag. Deskundige klantenservice. Goed te bereiken.

Geweldig goede service

Snel contact via Chat en duidelijk uitleg over te volgen handelingen, Snelle en correcte levering van bestelde onderdelen.

Fijn alarmsysteem. Werkt probleemloos!

Al jaren ben ik een tevreden gebruiken van het alarmsysteem. Ook de klantenservice is prima. Snelle hulp en vriendelijk.

Top systeem

Wij gebruiken het alarmsysteem van WoonVeilig nu al een aantal jaar en dat bevalt prima. Heel handig dat je zelf kunt bepalen wat je in -en uitschakeld van het systeem. Duidelijke videobeelden en handige app. Kortom, tevreden klant. Ik mis alleen nog een slimme deurbel in het asortiment, dat zou ons systeem compleet maken!

Prima geholpen

Goede chat ondersteuning en goede bestelapp

prima website

geen verder commentaar

Betrouwbaar

Uitstekende ervaring

Al jaren een betrouwbaar alarmsysteem

Wij hebben al jaren het Woonveilig alarmsysteem, tot grote tevredenheid. Simpel aan te laggen en betrouwbaar.

Buitengewoon goede website, zeer goede en complete info

2 duimen omhoog

Duidelijke ondersteuning klantenservice.

Duidelijke ondersteuning klantenservice.

Perfecte en op veiligheid gerichte producten

Installatie gaat gemakkelijk, scherpe prijs en goede/adequate producten!

Snelle eenvoudige wijze van bestellen

In de familie reeds positieve ervaring opgedaan en snel zelf ook het systeem besteld.

Altijd weer prima!

Snel in huis!

eenvoudig te bestellen.

Betreft upgrade van mijn hoogbejaarde centrale WV-1716 naar de nieuwe GATE-03. Advisering geen eenvoudig en vlot. Voor wat betreft het invoeren bij de bestelling van de adresgegevens: Bij Adres moet je de postcode invullen. Formulier zou hierop aangepast moeten worden.

goed advies

goed geholpen door medewerker. duidelijke uitleg

Geplaatst bij een vriendin

Werkt super goed en totaal geen last van valse meldingen.

Al jaren dit systeem in huis. Voelt veilig en werkt perfect. Installatie is net als eventuele latere uitbreidingen toevoegen een makkie. Aanrader. Ook als het gaat om de meldingen etc als je eens per ongeluk vergeet dat het alarm aanstaat en niet tijdig uitschakelt.

Woonveilig geeft mij een veilig gevoel

Ben al sinds 2010 klant bij Woonveilig en heb mijn alarm systeem al diverse malen uitgebreid met de aanbevolen accessoires. Heb nu sinds kort ook totaal 4 beveiligings camera's geinstalleer.

Goede en snelle service

Het systeem is al erg verouderd (vanaf 2010) en werkte niet meer naar behoren. Na telefonisch contact eerst nieuwe voedingskabel opgestuurd gratis en omdat dat niet hielp een goed aanbod voor een geheel nieuw systeem gekregen.

prima service

Al 11 jaar in bezit net upgrade gedaan met een mooie aanbieding. Echt fijn systeem en prima klanten service.

Fijn bedrijf en goede service

Goede klantenservice. Zij zijn goed bereikbaar. en denken met de klant mee. Via chat en telefoon snel bereikbaar. Retour wordt ook snel opgepakt en nieuwe bestelling ook. Het systeem is gebruiksvriendelijk en snel geïnstalleerd. Ga zo door!

Altijd alert

Goede helpdesk voor als je vragen hebt. Wachttijd is aandachtspunt. Bestellen van extra assessoires zou voor reeds bestaande klanten iets slimmer kunnen. (Nu moest ik mijn adres invullen.) Geleverde apparatuur is bedrijfszeker. Had allereerste alarmcentrale die ik nu vervangen heb door een GATE-03. Niet omdat de oude niet meer werkte maar op advies van woonveilg. Ben ik weer helemaal up to date. Geeft veilig gevoel.

Super goed beveiligingssyteem en makkelijk in gebruik!

Inmiddels al een aantal jaar klant en breidt het woonveilig alarmsysteem steeds verder uit. Een tevreden klant en een veilig gevoel.

Uitstekend werkend en betaalbaar alarmsysteem

Heb goede ervaringen met woonveilig en geen problemen met het systeem na al die jaren.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL