Pluspunten
Snelle levering, precies de producten die wij zoeken
VerbeterpuntenWas beetje een verrassing bij het afrekenen dat toen nog opeens de BTW erbij kwam.
Jammer dat de mooie producten in plastic worden ingepakt. Er bestaat ook duurzaam 'plastic', misschien is dat een mooiere oplossing
Pluspunten
Snelle service en levering
Pluspunten
Prachtige producten!
Pluspunten
om 23.00 uur besteld, volgende dag kon ik het pakket ophalen, top!
Pluspunten
Snelle levering, biedt producten aan die ik elders niet kan kopen.
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenWel hoge verzendkosten
Pluspunten
ruime keus met aardige ideeën !
Pluspunten
Fijn dat er aan het milieu gedacht wordt, wegwerp-artikelen die niet belastend zijn voor het milieu
VerbeterpuntenNiet over nagedacht
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
supersnelle levering!
Verbeterpuntenik kocht milieuvriendelijke wegwerpbestekken en servies, doch dit was verpakt in plastiek... :-(
Pluspunten
Status van levering kan je heel duidelijk volgen. Het feit dat je heel snel een beeld doorgestuurd krijgt met de inhoud van de levering schept veel vertrouwen!
VerbeterpuntenSoms moeilijk om het formaat goed in te schatten op de website. De levering is snel maar misschien hoeft dat niet altijd. Zo kan er misschien efficienter omgesprongen worden met kilometers en CO2.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, heldere website, zeer goede prijs kwaliteit garantie
VerbeterpuntenGeenni
Pluspunten
Prima levering, keurig verzorgd.