Pluspunten
Snelle levering. Ook mogelijk op factuur.
VerbeterpuntenPLA bekers zijn vervormd/gesmolten bij een buitentemperatuur van 23 graden.
Pluspunten
Klasse.!!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar, hulpvaardig en goede produkten
Pluspunten
snel en vriendelijk contact met binnendienst. het aanbieden van een sample pakket is heel klantgericht en sterk
Verbeterpuntenwebsite is qua scrolling niet altijd optimaal als je naar productgroepen zoekt. cursor verspringt vaak en soms kom je niet onderaan de resultatenlijst.. Ben je eenmaal in een productgroep dan is het goed
jammer dat voor de verpakking gewoon plastic wordt gebruikt. Echt niet oke. De bruine bordjes waren niet allemaal goed geperst en daardoor exstra kwetsbaar
Pluspunten
Ik heb zondag besteld en had de levering maandag al in huis! Zo snel! Ook heel netjes verzorgd, correct geleverd en netjes op de hoogte gehouden van de levering, dus absoluut niets op aan te merken!
Pluspunten
Netjes verpakt, snelle levertijd, mooie producten, mooie uitstraling, boodschap om achter te staan.
VerbeterpuntenIk heb bij de opmerkingen iets geschreven waar ik geen reactie op heb gekregen en waar ook niets mee is gedaan. Beetje jammer, want ik wil echt graag reclame voor jullie maken, ondanks dat ik maar een minimale afname doe, voor een bedrag wat inclusief verzendkosten mij tig keer meer kost dan dat ik naar de Blokker of de Action ga. Dat geeft toch een teleurgesteld gevoel over deze bestelling. Dus als tip: lees aub ook de opmerkingen voordat je iets verstuurd om een nieuwe klant, ook al is hij heel klein, zich ook welkom en gerespecteerd te laten voelen.
Pluspunten
Altijd tevreden!
VerbeterpuntenWebsite kan wat overzichtelijker
Pluspunten
Prima producten tegen een zeer schappelijke prijs, waardoor je niet wordt geneigd goedkoop plastic te kopen. Nergens voor nodig, want er is Bioodi. Een prettig gevoel. Ik raad het iedereen aan!
ga zo door.
Pluspunten
Mooi, snel en leuk die foto van mijn (bijna) ingepakte spullen.
VerbeterpuntenEven niet opgelet bij de kleine schaaltjes, die zijn kleiner dan verwacht. Misschien iets van een liniaal er naast leggen.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering. Prima.
VerbeterpuntenZou het zo gauw niet weten.
Pluspunten
heel snelle levering! ook in belgië
Pluspunten
snelle levering, alles goed voor het milieu
Verbeterpuntenlagere prijzen, dan kun je ook voor kleinere bestellingen het verschil maken
Pluspunten
Snelheid, vriendelijk, meedenkend, service verlenend, mooie kwaliteit - precies zoals afgebeeld op de website en nog mooier in het echt.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Dat de producten van gerecyled materiaal gemaakt zijn.
Verbeterpunten- Wij begrepen dat de producten, borden en soepkommen na gebruik in "gewone" vuinispak kunnen. Het lijkt mij juist belangrijk dat die in GFT of papier afval kunnen. Immers de gewone vuilnis gaat vaak in de verbrandingsoven. Je hebt er dus niet veel aan als het afbreekbaar is.
Pluspunten
Fijn dat het biologisch afbreekbare artikelen zijn!
VerbeterpuntenIk vind het nog wel een beetje duur!
Pluspunten
Very good quality dishes!