Pluspunten
telefonisch advies perfect
Pluspunten
Vlotte bezorginog. Goed verpakt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle service! Prijzen zijn duidelijk (aantal stuks per prijs)
VerbeterpuntenDe website is traag.
Pluspunten
Mooie producten.
VerbeterpuntenMijn bestelling arriveerde in een doos waar de inhoud 2x in paste. De lege ruimte was opgevuld met een flinke stapel papier. Vast biologisch afbreekbaar papier, maar ik vroeg me toch af of dat nou echt nodig is. Een wat kleiner formaat doos was misschien een beter idee geweest.
Beste Judith, Dank voor je verbeterpunt. We hebben dit doorgeven aan ons DC en zij gaven aan hier beter op te gaan letten. Wij trachten elke keer om dit te voorkomen. Nogmaals dank. Met duurzame groet, Team Bioodi
Beste Teun, Dank voor uw opmerking. We hebben reeds wel houders voor koffiebekers (2 en 4 vaks), maar nog geen houders voor bier- frisglazen. We gaan bekijken of we dit kunnen gaan opnemen in ons assortiment. Nogmaals dank. Met duurzame groet, Team Bioodi
vermeld in de factuur het adres van het afhaalpunt. vermeld in factuur ook de naam van het afhaalpunt ter plaatse afhalen is makkelijk maar niet helder als je 's avonds komt en er zijn geen medewerkers bij de entree
Beste Johan, Dank voor uw reactie. We zijn technisch aan het kijken of we de naam van het afhaalpunt en het adres ook goed op de factuur kunnen krijgen. Tevens geven wij door of ze het in de avond uren beter kunnen aangeven bij ons DC. Nogmaals dank. Met duurzame groet, Team Bioodi
Beste Sienna, Dank voor uw tip en we nemen dit mee als we dit product weer gaan aanvullen. Met duurzame groet, Team Bioodi
Communiceren dat het pakket echt is afgeleverd bij het afleverpunt. Niet aangeven dat het er zou moeten zijn. Dat is onnodig frustrerend
Beste Trudy, Vervelend dat het zo is gelopen. We hebben onderstaand ook naar u gemaild en getracht een goede oplossing te vinden. Wij hebben bekeken of er iets niet goed is gegaan in de track and trace, maar we kunnen zien dat dit goed is gegaan. Er is een mail verstuurd met de track&trace van POSTNL en een mail met een foto van de gepakte goederen. Dit is verstuurd op 31 maart om 00.19 uur. We controleren 2 maal per dag de statussen van de bestellingen, we hebben niks gezien wat niet zou moeten kloppen omdat het bij ons op afgeleverd stond. Ik hoop dat u kunt begrijpen dat wij geen reden hadden om contact op te nemen met u.
Pluspunten
super mooi product! gasten spraken er zelfs over op de beurs. website is erg langzaam. maar niet echt een probleem hoor!
Pluspunten
Suuuuper snel
VerbeterpuntenDe website is Niet erg overzichtelijk
Ik vind de website niet wat rommelig
Beste Irina, Dank voor uw verbeterpunten. Heeft u toevallig al onze nieuwe website gezien www.bioodi.nl? Deze is vlak na uw beoordeling live gegaan. Welke bekers mist u precies? Kartonnen of transparante glazen. Met duurzame groet, Team Bioodi
Pluspunten
Snelle levering zelfs bij bestelling op zondag. Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering, goed werkende website.
VerbeterpuntenWij kopen papieren zakken omdat het milieu ons aan het hart gaat. Wel grote doos als verpakking voor 100 papieren zakjes... En plastic als bescherming lijkt me niet heel milieuvriendelijk en in dit geval niet zo nodig. Dus laat wat ons betreft het plastic zoveel mogelijk achterwege!
Beste Blue Highway, Dank voor je verbeterpunt. De verpakking heeft ons volledige aandacht en we hebben uw opmerking doorgegeven en zij geven aan dit beter te gaan verpakken. Qua opvulling zijn we bezig met een duurzaam alternatief voor plastic. Nogmaals dank. Met duurzame groet, Team Bioodi
Pluspunten
oog voor het milieu
Verbeterpuntenuitstraling van de website zou meer kunnen passen bij de producten
Pluspunten
Super snel met beantwoorden van e-mails en in de levering .Denken goed mee met hun klanten.