Pluspunten
Biologisch, snelle levertje, mooie producten
VerbeterpuntenDe helft van de koffiebekers was lek, waardoor iedereen met koffie op zijn of haar kleding zat.
Pluspunten
De kommen van palmblad hebben we 2 x kunnen gebruiken en daarna weggegooid De uitstraling van alle artikelen zijn top
VerbeterpuntenBestek: de disposable houten vorken prikken niet echt
Pluspunten
producten top, hele afhandeling top & snel
Pluspunten
Bestelling was snel bezorgd en heel netjes. Vooral de mail met een foto van mijn bestelling was erg verassend.
Pluspunten
Geen problemen! Leuk ook dat ik meegenomen/op de hoogte gehouden wordt bij het inpakken etc. van de door mij bestelde producten.
VerbeterpuntenWebsite is niet aantrekkelijk.
Pluspunten
goede service! Ik mocht een tijdje terug ook al wat testen van jullie, ik kreeg twee zakjes met de post opgestuurd, zoder rekening, heel attent moet ik zeggen.
er waren grote problemen met de levering bij DHL. Daar wilde niemand helpen, en ik kon biological solutions niet meer bereiken. Halsoverkop elders spullen gekocht voor mijn feestje. Maar BS heeft goed gereageerd op mijn verhaal en het geld terug gestort.
De snelheid van levering stelde me teleur; dit is waarschijnlijk te wijten aan Post.NL.
Pluspunten
Snelle nette levering
VerbeterpuntenDe frietzakken werden met touw bij elkaar gehouden. Jammer, want ik wil ze zonder afgescheurd stukje in de hoek gebruiken.
Verzendkosten verlagen:)
Pluspunten
Fijne producten, super snelle levering.
VerbeterpuntenIk had smoothiebekers met bijpassende deksel besteld, maar de meeste deksels passen niet goed en zitten heel wankel. Daar baal ik wel een beetje van...
Ik heb voor de eerste keer een order geplaatst bij dit bedrijf. Ik ben nu meer dan een week aan het wachten op de levering van de goederen. In de hedendaagse maatschappij vindt ik dit behoorlijk lange wachttijden en dat zou voor mij een reden zijn om naar een ander bedrijf te gaan mits dit niet verbeterd.
Pluspunten
Goede n snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite leegde iedere keer de winkelwagen waardoor ik steeds opnieuw mijn bestelling moest invoeren. Ook was steeds onduidelijk hoeveel stuks ik bestelde, de ene keer was een eenheid 50 stuks, daarna 100 etc. Moest steeds weer kijken hoeveel ook al weer ik aan het bestellen was.
Pluspunten
Wij hadden een grote bestelling geplaatst de dag na Hemelvaartsdag, helaas kon deze niet door de berzorgdienst nog op tijd geleverd worden waardoor wij in grote problemen zouden komen, gelukkig heeft biological solutions het probleem voor ons opgelost en is om 23:30 op een vrijdag avond nog langsgekomen om onze bestelling te komen brengen. Top service!
Pluspunten
Snelle levertijd, prime communicatie!
Verbeterpuntennvt