Pluspunten
Prachtige kwaliteit van de producten!
Pluspunten
Hele fijne eco zakjes. Levering snel netjes. Goed persoonlijk contact bij vragen.
VerbeterpuntenDe doos waarin de zakjes waren opgestuurd was erg groot en ik denk niet eco.
Pluspunten
Goed concept met kwaliteitsproducten
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpunten/
Dingen beter op voorraad. Beter afspraken na komen over op de hoogte houden van aanvullingen op de voorraad.
Pluspunten
zeer snelle levering direct na het weekend!
Pluspunten
Erg tevreden
VerbeterpuntenHet zou beter zijn als er vooraf al wordt aangegeven als er iets niet op voorraad is. Niet op het moment dat je wil bestellen.
Pluspunten
Prima bevallen. Een persoon vond het servies en bestek zo mooi dat ze een compleetsetje als stilleven heeft meegenomen. Prettig idee dat het afbreekbaar is. Dat statement wilde we ook afgeven op ons Jubileum. Fijn dat ik het bij jullie kon aanschaffen.
VerbeterpuntenDe website: Lastig voor twijfelaars als je winkelwagentje leeg is als je niet meteen je bestelling doet. Ik bleef zoeken. Tegenstrijdigheid: Levering binnen 24 uur en daaroverheen (na de bestelling) een mail krijgen waarin staat dat jullie hopen dat de bestelling binnen 3 weken geleverd is; zo niet, dan moest ik jullie bellen. Ik schrok omdat de bestelling na 3 weken te laat zou zijn. Gelukkig kwam het pakket enkele uren na deze mail.
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk de mogelijkheid tot ophalen.
Pluspunten
mooie produkten, helder website, goede communicatie
VerbeterpuntenIk heb geen mail gekregen met de track and track voor de bezorging, Daar heb ik achteraan moeten mailen, waar overigens correct op werd gereageerd. Maar misschien iets meer controle op de levering ....
Pluspunten
Snelle levering. Kopen met een duurzaam karakter
Pluspunten
Snelle leveringen, fijne producten en goede website
Beter om de volgende keer de bestelde producten niet in plastic op te sturen, staat in mijn ogen haaks op wat jullie willen bereiken.
Maybe you could alsonconsider packing separate products in papereg-napkins, cups, etc.
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk bestellenbezorgd
VerbeterpuntenDuidelijkheid over de duurzaamheid van de producten