op zicht hele leuke kaarten

jammer dat de kaarten niet meer op tijd aan komen jullie kunnen beter de datums veranderen ze komen niet meer op tijd aan dat is soms heel erg jammer dan is de lol er snel al af ik heb het dit jaar al een paar keer mee gemaakt maar ja de post corona ja lekker makkelijk

Heel blij met de leuke kado s

Snelle en duidelijke service over je gekozen kado.

Kaarten zijn altijd op tijd

Heel handig en overzichtelijk

Altijd betrouwbaar en makkelijk te gebruiken en ik krijg altijd blije reacties! :-)

Slecht

De eerste keer dat ik dit doe en ook de laatste. Verkeerde kaart erbij en de bloemen zijn nog steeds niet aangekomen.Ben zeer teleurgesteld.

Top en snel

Een kaart sturen blijft altijd leuk , en op deze manier ook makkelijk

Prima bedrijf, betrouwbaar

Veel aanbod, altijd op tijd qua bezorging. Prijs qualiteit is ok

Handig

Zo handig om te verzenden met Greetz. Via de kalender vergeet ik geen verjaardagen Kaarten zijn leuk of ik maak ze persoonlijk door het toevoegen van eigen foto's

Ik ben van de “last-minute” en dankzij greetz ben ik toch “op tijd” met een kaartje .. zelfs in Canada

Snelle service en levering

makkelijk besteld en snel geleverd

ontzettend leuk en toch heel gemakkelijk om *precies* het juiste kado te vinden!

Ik had vandaag een heel moeilijke dag maar gelukkig was mijn zus er meteen en heeft heel geduldig de hele middag bij me gezeten. Ze zal wel zeggen "maar dit was toch niet nodig!" maar ik was er heel erg blij mee. Net het enige minpuntje is dat er ergend stond "voor 22:00 besteld is morgen leveren", het was nog niet 10u maar jammer genoeg kon dat niet meer. Anders was deze verrassing voor haar nog net wat groter :) Maar gelukkig weet ik toch wel dat ze het ook één dagje later ontzettend zal waarderen!

Ik beveel greetz aan lekker makkelijk en de kaarten worden op tijd verzonden. Prima

Happy kaart!

Snel en makkelijk een leuke kaart versturen.Grote keuze en redelijke prijs Het gemak is voor mij een pré!

Ruime keuze uit kaarten en kadotjes

Leuke kaarten en kadotjes,bezorgd op de datum dat ik wil,ik hoef er de deur niet voor uit

Ontzettend leuk om te geven én te ontvangen!

Het assortiment aan kaarten is erg ruim. De manier om kaarten te personaliseren is echt top. Vooral het toevoegen van eigen foto’s vind ik leuk. Genoeg keuzen in lettertype en toevoegen van plaatjes. De optie om een cadeautje mee te sturen is erg leuk, wel wat prijzig.

Prima!!!!

Geweldige keuze en alles naar wens.......

Mooie produkten en geweldige service !

Erg makkelijk te bestellen en leuk dat je eigen foto’s op de kaarten kan gebruiken. Ruim van te voren te bestellen en wordt dan keurig op juiste datum bezorgd. Ik ben een erg tevreden klant!

Slechte zaak, achteruit gegaan.

Greetz is de weg kwijt geraakt, klantvriendelijk beneden peil. Het was eerst goed. De bezorging via bedrijf Packs, is onder de maat, Track & Trace komt niet overeen met de werkelijkheid, het wordt bezorgd?? dit is nog de vraag of het nog bezorgd wordt op de beloofde datum en uur?? De chatsessie is ook niet meer zoals het geweest, je kunt niet meer normaal bellen, 1 medewerker moet tegelijk tig klanten behandelen, zeer slecht. Ik moest 45 minuten voordat ik aan de beurt ben. Mijn advies, niet meer in zee gaan met Fa Packs!!

Makkelijk en goed geregeld

Het bestellen van een origineel cadeau gaat gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling

Je kan alles online regelen en degene die het in ontvangst neemt zijn, nog blijer. Aan de reactie van iedereen die ik een Greetz heb gestuurd, wordtik zelf blij van. Top. Ga zo Door.

Aanrader

Ik had al wel eens een leuke kaart ontvangen van Greetz, en wilde het nu zelf ook eens proberen. Het was leuk om de kaart zelf samen te stellen, en de ontvanger was er heel blij mee. De kaart werd ook netjes op de geplande datum bezorgd. Enig minpuntje vind ik de prijs, beetje duur, maar ik ga er toch vaker gebruik van maken.

Leuke originele kaarten voor elke gebeurtenis.

Overzichtelijke website, makkelijk stap voor stap proces en goede communicatie!

Top ervaring met bestellen en leveren. Erg goede communicatie. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Makkelijk

Heel positief