Ben heel tevreden vind het alleen jammer dat de postzegel zo duur is Verder altijd top

Fijn, gemak en overzichtelijk

Met Greet hief ik de deur niet uit om verbonden te blijven met mijn familie, vrienden en kennissen

Super gemakkelijk en snel

Gemakkelijk Snel Niet te duur Goede informatie

Heel gemakkelijk een kaart maken/versturen met eigen foto's en tekst

De kaart ziet er heel mooi uit, verzending gaat lekker snel. Het zou alleen prettig zijn als je ook kaarten die je een tijd geleden hebt verstuurd, nog zou kunnen inzien, Dat kan nu niet. Vandaar 4 sterren in plaats van 5.

Eenvoudig een persoonlijke kaart op de juiste dag. Super!

Kaart en bonbons te laat voor verjaardag

De bestelde kaart en bonbons kwamen 3 dagen te laat voor een verjaardag. Beetje zuur, want zo leek het alsof ik het was vergeten.

zo blij met Greetz

Ik wil niet meer zonder Greetz

Geweldig om andere mensen te feliciteren of te steunen

Super fijne site en goed overzicht met wat de mogelijkheden zijn. Ga zo door

Altijd de leukste verassing

Elke gelegenheid perfecte kaartje of geschenk

Komt belofte niet na!!

Ik bestel een Kado en kaart en wordt vandaag bezorgd zoals afgesproken...... Not! En morgen zondag... verrassing al weg en mosterd na de maaltijd! Laatste keer dat ik wat heb besteld

Levertijd

Tot 2x achter elkaar worden de kaarten niet geleverd op de juiste datum, 1/2 dagen later pas. Zeer slecht

Altijd op tijd geleverd

Altijd op tijd geleverd

In een woord, Super

Website is duidelijk, bezorg datum zoals gevraagd kwaliteit van bv. ballon is goed. Contact en berichtgeving over pakketje is goed. Alleen vandaag niet vernomen via mail dat m'n pakketje was aangekomen. Maar ik niet anders zeggen dat ik zeeer tevreden ben, Thanks

op zicht hele leuke kaarten

jammer dat de kaarten niet meer op tijd aan komen jullie kunnen beter de datums veranderen ze komen niet meer op tijd aan dat is soms heel erg jammer dan is de lol er snel al af ik heb het dit jaar al een paar keer mee gemaakt maar ja de post corona ja lekker makkelijk

Heel blij met de leuke kado s

Snelle en duidelijke service over je gekozen kado.

Kaarten zijn altijd op tijd

Heel handig en overzichtelijk

Altijd betrouwbaar en makkelijk te gebruiken en ik krijg altijd blije reacties! :-)

Slecht

De eerste keer dat ik dit doe en ook de laatste. Verkeerde kaart erbij en de bloemen zijn nog steeds niet aangekomen.Ben zeer teleurgesteld.

Top en snel

Een kaart sturen blijft altijd leuk , en op deze manier ook makkelijk

Prima bedrijf, betrouwbaar

Veel aanbod, altijd op tijd qua bezorging. Prijs qualiteit is ok

Handig

Zo handig om te verzenden met Greetz. Via de kalender vergeet ik geen verjaardagen Kaarten zijn leuk of ik maak ze persoonlijk door het toevoegen van eigen foto's

Ik ben van de “last-minute” en dankzij greetz ben ik toch “op tijd” met een kaartje .. zelfs in Canada

Snelle service en levering

makkelijk besteld en snel geleverd

ontzettend leuk en toch heel gemakkelijk om *precies* het juiste kado te vinden!

Ik had vandaag een heel moeilijke dag maar gelukkig was mijn zus er meteen en heeft heel geduldig de hele middag bij me gezeten. Ze zal wel zeggen "maar dit was toch niet nodig!" maar ik was er heel erg blij mee. Net het enige minpuntje is dat er ergend stond "voor 22:00 besteld is morgen leveren", het was nog niet 10u maar jammer genoeg kon dat niet meer. Anders was deze verrassing voor haar nog net wat groter :) Maar gelukkig weet ik toch wel dat ze het ook één dagje later ontzettend zal waarderen!

Ik beveel greetz aan lekker makkelijk en de kaarten worden op tijd verzonden. Prima

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam