Gisteren kaart besteld rond 15.20 uur en vanochtend vóór 12.00 uur reeds bezorgd. Fantastisch.

Heel slecht

Ik heb iedere keer kaarten bij jullie besteld maar nooit geen korting gehad.Nu heb ik een kaart besteld heb € 6,37 betaald.nu is er een actie die loopt tot 11 oktober kon je korting intoetsen KAART25 moet je invullen en we krijgen helemaal geen 25% korting maar geeft aan op jullie site dat het niet meer geldig is terwijl het is tot 11 oktober en heb vandaag een kaart besteld.

Te late levering, diepe teleursgelling

Beste heer, mevrouw, Ik ben erg teleurgesteld in de bezorging. Ik heb een bestelling gedaan op 6 october voor mijn zwager verjaardag op 8 October ordernummer: 1-2V1AXZ52N3. Ik woon in Zuid Afrika en gisteren 8 October was mijn zwager jarig en hij werd 60 jaar. Dus voor deze mijlpaal wilde ik hem op afstand verassen maar helaas mijn kaart en bloemen zijn niet bezorgt. Diep teleurgesteld. Vriendelijke groet Yvonne Jansen

Super leuk om bij jullie te bestellen! En... te ontvangen!

Zelf verstuur ik veel met Greetz en ook heb ik zelf mogen ontvangen, het is zo’n verrassing! Het ziet er zo mooi en verzorgd uit!

Al weer te laat

Zoals al eerder met een ballon uit een doos voor een kinderverjaardag, die wel was aangemeld als bezorgd door de bezorger maar 2 dagen later echt werd bezorgd, nu weer zo’n geintje; kaartje met pathé bon zou zaterdags bezorgd worden, nu horen we net dat het beschadigd en al op de donderdag er na pas is aangekomen. Snap dat jullie afhankelijk zijn van derden in de bezorging maar ik bestel niet meer via jullie.

Goef

Ruime keuze en snelle levering. Gebruiksvriendelijke website. Goede kwaliteit

Prima webwinkel die met veel zorg een bestelling afwikkelt,prima.

Zie h.b.

Een aantal malen via Greetz een kaart naar Oostenrijk gestuurd, zonder problemen. Prima service.

Erg slechte klantenservice, inleveringsvermogen van een goudvis

Uiteraard kan er iets mis gaan maar het gaat erom hoe je het oplost. Niet willen compenseren voor een verjaardagscadeau wat 2 dagen te laat is is dan geen goede oplossing, met een insteek van "ik kan de bestelling opnieuw plaatsen of u kunt uw geld terug krijgen". Ik heb menig goudvis gezien die een beter inleveringsvermogen had dan de klantenservice van Greetz met Yasmin en Rianne

Slecht

Ballon gekocht voor kleindochter van een eenhoorn xxl. Kwam ui te doos bijna helemaal slap. Kleindochter en ik erg teleurgesteld

Nooit op de juiste datum geleverd!

Dit is de tweede keer dat ik op deze site bestel, En de tweede keer dat mijn bestelling te laat aankomt bij de ontvanger. Bij mijn tweede bestelling had ik brievenbus bloemen besteld en een harten chocoladedoos. De bloemen zijn nog niet eens aangekomen terwijl dit allebei naar dezelfde ontvanger moesten gaan. Als je hun mailt krijg je nog niet eens een mail terug. Is ook de laatste keer dat ik hier wat op besteld heb

Snelle levering en goede berichtgeving rondom voortgang bestellings-en leveringsproces.

Prima ervaring geen klachten

bestellingen komen nooit aan en klantenservice is ook ver te zoeken.

Mijn bestelling is volgens de mails, gewoon verzonden. Alleen nooit aangekomen. Echter is contact zoeken met de klantenservice bijna niet mogelijk. Je word continue uit de chat gegooid, bellen is niet mogelijk... lekker klantvriendelijk, ik bestel voortaan ergens anders.

2x blanco kaart

Dat terwijl ik een collage verjaardagskaart had besteld. 2de kreeg ik omdat de eerste al niet goed was , weer blanco kaart. Ruim 6 € weg.. Chatsessies valt ook steeds weg dat nadat je 28 klanten heb afgewacht. Ordernummer: : 1-V385736NTZ. Mochten ze er nog wat meedoen Nergens emailadres of telfnummer te vinden.

Kost veel tijd om kaart te maken

Kwaliteit van de prints en ballonnen prima maar: Software werkt niet altijd goed: tekst verspringt steeds, foto’s en emoticons lastig op dezelfde grootte te krijgen. Letters met een teken erboven zoals é, In de naam Valerie (Valérie) worden helemaal niet afgedrukt terwijl je deze letters wel kunt typen. Nu staat er Valrie op de kaart. Bij een vorige kaart met ballon werd het pakket niet op tijd bezorgd (op 2 adressen gebeurd). Daarom nu pakket een dag van tevoren laten aankomen. Aankomst in de avond is trouwens ook valser gebeurd; niet leuk. Dan is het feest al zo ongeveer voorbij... Aanbevelen ja, vooral voor simpele kaarten en als het niet Vervelend is om het pakket een Dag eerder te bezorgen

Ik woon in het buitenland en dit is een hele fijne manier van post met cadeaus te laten bezorgen bij

Ik gebruik Greetz al meer dan 10 jaar en ik heb misschien 1 of 2 keer een slechte ervaring met het hangen van het internet oid mee gemaakt. Het is super dat ik mijn nederlandse vrienden en familie ook nederlandse kaarten kan sturen, wel of niet met een cadeautje. Zeker in deze tijden van Corona. Ik kan nu helemaal niet meer op bezoek en dus is dit een heel fijn alternatief!

goede kwaliteit papier en verzending is vlot

Ik bestel zo nu en dan wat kaarten en vind dit een leuke organisatie die mooie kaarten en enveloppen aflevert en op tijd. Dat laatste is erg belangrijk. Dank daarvoor en ga zo door Greetz team.

Bestellen lukt niet, geen hulp

Wilde voor 20 personen kaart met chocolade bestellen. Zou over 2 dagen bezorgd kunnen worden. Volledige bestel proces doorlopen. Kon pas over 3 dagen. Klantenservice alleen bereikbaar via chat. 6 klanten voor mij. Na half uur geholpen. Na over weer chatten kreeg ik als antwoord: moet lukken, producten zijn op voorraad. U moet het opnieuw proberen. Natuurlijk opnieuw geprobeerd zelfde resultaat. Vergelijk. Bol.com, probleem met terugbetaling, via chat in app, direct voor mij opgelost. Geen wachttijden, direct helpen en oplossen. Greetz dit kan echt niet anno 2020

Je wordt er blij van,door verschillende keuze

Zeker makkelijker, als het niet mogelijk is om naar een winkel te gaan! En gelukkig veelzijdigheid aan kaarten.. Er duidelijkheid, helder wanneer het aankomt

PRIMA

PRIMA EN HELE MOOIE KAARTEN< ALLEEN ERG PRIJZIG!

Gewoon top

Ik hoef niet meer naar de brievenbus, geen schrijf fouten, gewoon top.

makkelijk en eenvoudig

nogmaals, het gemak

Gemak mooi en betrouwbaar

Bezorging precies zoals het hoort

geen mail

Ik zou een mail krijgen als de kaart verstuurd is maar niets ontvangen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam