Reageren niet op mails

Mijn kortingscode was niet verrekend en nu reageren ze nergens op. In de chat blijf je op nummer 7 in de wachtrij staan?! En stuur je een mail krijg je na een week nog niks terug. Bovendien was mijn kaart te laat bezorgd. Hallmark is een betere optie!

Waardeloos!

Kaart met muziek die het niet doet Volgende kaart wordt niet bezorgd! Telefonisch niet bereikbaar, geen e-mailadres te vinden en via chat sta je 20e in de rij

Hartstikke leuk

Fijne klantenservice en vaak een korting op kaart of gratis postzegel is altijd leuk

Super goede service. Ruime keuze voor ieder budget. Het is gewoon zo leuk dat je alles persoonlijk kan maken en het dan voor iedereen een verassing is ook voor jezelf als je het eind resultaat ziet

Klantvriendelijk, bezorgen op tijd

goede info over status bezorging, toepasselijke (actuele) acties, personalisering kaarten/cadeaus is fijne optie, maakt het attenter.

Hartstikke makkelijk

Ik ben heel blij met greetz. Je kan makkelijk van huis uit een kaart en kado sturen. En je kan her ook persoonlijk maken met een foto. Krijg leuke reacties terug. En is niet duurder dan normaal. Ben er super blij mee !!!

Verstuurde kaart was keurig op tijd

Slecht

Voor iemand in het ziekenhuis kaartjes en cadeau gepland of verschillende dagen zodat de dagen alleen in quarantaine niet zo lang duren. Op t laatste moment van de dag zie ik de bestelling die dinsdag geleverd zou worden ineens verschoven worden naar de woensdag, waardoor ze nu beide pakketjes tegelijk krijgt. En ik heb niet eens een mailtje of iets gekregen dat t niet meer geleverd kon worden hè die dag, moest er zelf achter komen door track en trace te volgen.

Leuke spullen, fijn ook dat ze leveren op de zondagen. Ben altijd tevreden

Zoveel blije gezichten...

De kaarten van Greetz worden altijd op tijd geleverd. En dat levert hele blije gezichten op.

uitgebreide keuze met veel opties tot cadeau persoonlijk maken.

Makkelijke website, verschillende lettertypes en kleuren, accurate levering. Nooit gedoe gehad....

Geweldige keuze en service

Ik heb nu een aantal keren Greetz gebruikt om iemand te verrassen. Altijd correct en op tijd geleverd. Kwaliteit-prijs verhouding is prima.

Goede service en altijd een passende kaart met eventueel een leuk cadeau!

Ik word altijd blij van Greetz en de ontvanger ook!

95% prima

Over het algemeen krijg ik wat ik bestel. Heel af en toe 1 dag te laat.

Prima dienstverlening (handig in corona tijdperk)

Goede ervaring - snel en goed bezorgd.

geweldig

Altijd ruime keuze betaalbaar prachtige kaarten goed en stevig materiaal ruime keuze en kleuren fijn om zelf in te vullen, dus persoonlijk altijd op tijd geleverd Gemakkelijk, hoe de deur niet uit voor kaart en postzegel. Heel tevreden

GA ZO DOOR

tevreden klant

Super snel

Prima sute en duidelijke info bij de verzonden kaart

Prima site en duidelijke info bij de verzonden kaart!

Altijd de perfecte kaart!

Ruime leuke keuze, en eigen bewerkingen zeer goed mogelijk ! Voor een redelijke prijs. Én dat je zelf de grote van de kaart kunt kiezen, vind ikzelf erg leuk. Betrouwbare leveringsservice! Greetz, dankjewel...al vaak mijn redder in nood geweest!

Snel, overzichtelijk en goede service

Duidelijk wanneer je kaart aankomt, veel acties als je vaker besteld en nog nooit iets mis gegaan!

Altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Ik gebruik het al jaren . Nu voor het eerst een probleem met een levering, maar keurig opgelost door de order opnieuw te behandelen.

Alles was perfect de kaart en de kado en mooi verpakt, kon niet beter want de bestelling gedaan van uit zweden werkt perfekt, mvg radjesh

Kaartjes worden niet altijd op afgesproken datum bezordg. Ik ben zeer teleur gesteld.

Ronduit teleurstellend.

Waardeloos

Voor 22.oo uur besteld en niet op de juiste datum binnen na 2 dagen ge chat naar greetz en overeen gekomen dat het geld terug gestort zou worden niet gebeurd er werd uiteindelijk toch een kaart vezonden na 4 dagen volgens de mail die ik heb ontvangen. Was niet de afspraak. Vervolgens twee keer gemaild en geen antwoord. Dus in een woord een uitermate slechte service.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam