voor 13:00 bestellen, vandaag leveren!!!!

Goede dag, Lot Corduwener wordt vandaag 18. In jullie website staat: voor 13:00 bestellen, dan wordt het cadeau dezelde dag geleverd. Maar aan het einde bij de keuze van levertijd, is het ineens niet mogelijk om vandaag nog te leveren, terwijl we wél voor 13:00 besteld hebben... dat klopt niet!

Taart besteld, nooit afgeleverd.

Dramatisch onbereikbare instantie. Taart besteld, deze is nooit afgeleverd. €38,- kwijt.

Geen poging om te late levering op te lossen

Ruim op tijd een presentje besteld. Bij de bestelling en op de dag zelf bevestiging ontvangen van Greetz dat er op tijd geleverd wordt. Wat later in de track en trace de melding dat er één dag later wordt afgeleverd. De "OPLOSSING" van Greetz????? € 10,00 kortingbon op de volgende bestelling. Daarmee is er geen poging gedaan om het alsnog op te lossen en is er ook niets opgelost. Verstoppen achter de vervoerder die door Greetz zelf is uitgezocht, knudde dus.

Heel tevreden!

Top,het boeket viel heel erg in de smaak.

F A N T A S T I S C H

Ben bijna 75 jaar en GENIET van én met GREETZ

goede ervaring

Leuke aanbiedingen, goede kwaliteit, de bewerkingsmogelijkheden mogen nog wel wat uitgebreider.

Geweldig!

Ik ben heel blij met Greetz omdat ik zelf in Spanje woon. Op deze manier kan ik makkelijk kaarten, bloemen en cadeau´s sturen naar familie en vrienden in Nederland. Dank je wel Greetz

Een hele leuke manier om via Greetz iemand te verrassen!

Werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling. De zelfgemaakte kaart zag er prima uit conform mijn wens.

Goede service en erg makkelijk

Super makkelijk en goeie keuzes kan je maken.

Gewoon erg handig en makkelijk iets leuks op laten sturen

de bezorgdienst houdt zich niet aan afspraken

Hallo, Deze week heb ik de volgende ervaringen: - er is door onze personeelsvereniging een bestelling gedaan voor de bezorging van 12 pakketjes. Tijdens het invoeren van gegevens gaf het systeem aan dat indien besteld werd voor een bepaald tijdstip de volgende dag bezorgd zou worden. Pas na de betaling en afronding kwam het bericht dat de bezorging ivm drukte later zou worden. Wij voelen ons in de maling genomen. Vrijdag ontvingen we een bezorgbericht om 18.30 uur in Westzaan. In werkelijkheid is dat pakketje pas vandaag (maandag) bezorgd.

Alles goed geregeld

Je kan het kado volgen en je krijg een mail dat het bezord is

Prima bedrijf

Reeds enkele jaren maak ik gebruik van Greetz. Tot nu toe met veel plezier. (Ook als er geen aanbiedingen zijn)

Zeer accuraat

Zeer plezierig

Is goed

Vind het heel goed

Leuke producten, goede service

Ik heb fijn kunnen neuzen pp de site en mijn bloemetje is netjes bezorgd bij mijn zieke zus.

Altijd tip top in orde!! Veel keuze!

Heel goed georganiseerd en voor iemand die in het buitenland woont een aanrader. Alleen wat ik erg jammer vind dat je niet met je mobiel kan betalen via een QR-code.

Makkelijke site om kaartje te maken!!

Gemak

Kan makkelijk een kaartje sturen alleen moeten mijn familieleden niet iets in het Weekend hebben

goede ervaringen

Ik heb zeer goede ervaringen, helaas is de prijs toch wel een struikelblok.

Waardeloos

Pakket niet bezorgd en terug gestuurd echter Greetz niet bereikbaar voor contact hierover. Einde oefening voor min met Greetz, jammer na eerdere goede ervaring

Uiterst tevreden

prima!

De kaart kwam op tijd. De bijbestelde taart was van uitermate goede kwaliteit en smakelijk.

Geweldige service en goede kwaliteit.

De afgelopen jaren heb ik zeker meer dan 1000 kaarten bij Greetz besteld. Op een enkel hikje na is het proces telkens keurig en tot volle tevredenheid verlopen. Het aanbod en de mogelijkheden zijn uitgebreid, zodat altijd tot stand komt wat je gewenst hebt. Prima. Doorgaan zo!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam