Prima bedrijf

Reeds enkele jaren maak ik gebruik van Greetz. Tot nu toe met veel plezier. (Ook als er geen aanbiedingen zijn)

Zeer accuraat

Zeer plezierig

Is goed

Vind het heel goed

Leuke producten, goede service

Ik heb fijn kunnen neuzen pp de site en mijn bloemetje is netjes bezorgd bij mijn zieke zus.

Altijd tip top in orde!! Veel keuze!

Heel goed georganiseerd en voor iemand die in het buitenland woont een aanrader. Alleen wat ik erg jammer vind dat je niet met je mobiel kan betalen via een QR-code.

Makkelijke site om kaartje te maken!!

Gemak

Kan makkelijk een kaartje sturen alleen moeten mijn familieleden niet iets in het Weekend hebben

goede ervaringen

Ik heb zeer goede ervaringen, helaas is de prijs toch wel een struikelblok.

Waardeloos

Pakket niet bezorgd en terug gestuurd echter Greetz niet bereikbaar voor contact hierover. Einde oefening voor min met Greetz, jammer na eerdere goede ervaring

Uiterst tevreden

prima!

De kaart kwam op tijd. De bijbestelde taart was van uitermate goede kwaliteit en smakelijk.

Geweldige service en goede kwaliteit.

De afgelopen jaren heb ik zeker meer dan 1000 kaarten bij Greetz besteld. Op een enkel hikje na is het proces telkens keurig en tot volle tevredenheid verlopen. Het aanbod en de mogelijkheden zijn uitgebreid, zodat altijd tot stand komt wat je gewenst hebt. Prima. Doorgaan zo!

Makkelijk en duidelijk. Handig dat je op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling

Makkelijk en duidelijk. Je krijgt bericht over de status van je bestelling. Altijd op tijd bezorgd. Heel handig!

zeer tevreden

heb zelf bloemen en kaarten ontvangen en ook verstuurd, altijd goed bezorgd, verse bloemen

Perfect service

Je hief maar een kaart of kado te kiezen en alles in vullen en weg is het en je weet dat die altijd aankomt

Zo gemakkelijk vanuit mijn bank uitzoeken en versturen, gewoon super

Een persoonlijke kaart naar familie veraf. Vooral nu tijdens de corona

Ruime keuze aan producten

Ik was verrast hoeveel producten op de website stonden van Greetz. Deze keer een mooi brievenbus boeket uitgekozen. En de volgende keer weer iets anders moois. Groetjes Jolanda

Makkelijk, leuk om zelf creatief te zijn, geen brievenbus te zoeken.

Ik zou niet weten , ik ben geen grote klant gewoon omdat ik haast geen familie heb en weinig kennissen .

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk. De versieringen kunnen meer uitgebreid worden. Ik heb al bijna alles gehad

De kaarten zijn altijd netjes en duidelijk.

Is comfortabel met Greetz!

Echt gemakkelijk vanuit website Greetz!

Kan niet beter

Met zorg afgeleverd, vriendelijk, mooi bouquet, prachtige vaas, leuk kaartje, kortom TOP.

Een mooie kans om iemand te verrassen!

Met de leuke producten van Greetz kun je altijd iemand verrassen voor een betaalbare prijs en voor welke gelegenheid dan ook. Zelf ben ik ook pas blij verrast waarmee mijn dag nog beter werd!

alles perfect geregeld!

We hebben reeds verschillende malen kaarten verstuurd via Greetz en zijn zeer tevreden over de perfecte service en levering.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam