De ballon is niet bezorgd vandaag.

Mijn kleindochter was vandaag jarig maar heeft de ballon niet gekregen.

Deze gratis kaart is niet bezorgd, doordat ik geen melding kreeg heb ik navraag

Jammer dat de gratis kaart niet is bezorgd......

mooie kaart met eigen foto

Met Greetz kan je snel en makkelijk een mooie kaart maken met je eigen foto's, dat is heel leuk en persoonlijk. de afdrukken zijn goed en prijs kwaliteit is prima. handig dat alle adressen bewaard worden en je krijgt altijd bericht over de bezorging Kortom helemaal prima een dikke 9

Goed kan niet altijd perfect zijn.

Over het algemeen goed.

Heel leuk om te doen en je kaart kan je heel persoonlijk maken

Kaart werd dag te laat bezorgd

Ondanks specifieke datum van bezorging aangeven werd de kaart een dag te laat bezorgd. Heel erg jammer, effectief.

Ik ben tevreden

Kaarten op 1 x na altijd op tijd bezorgd

TE late bestelling

Hallo, De afgelopen maand heb ik twee bestellingen via jullie verzonden. GEEN van beide bestellingen werden OP TIJD geleverd. Ik overweeg om nooit nog een bestelling te plaatsen via jullie. Tenzij er een compensatie komt. Ik wacht vol ongeduld.

Bezorging veel te laat

erg onpersoonlijk) 2 keer contact opgezocht via de chat 1 keer zou er contact opgenomen worden “ niet gebeurd “ daarna ......... Excuses excuses uiteindelijk is de bestelling opnieuw verstuurd , daar ben ik 4 Dagen mee bezig, ja sorry mevrouw post.nl we sturen het wel opnieuw ! En nu moet ik bedanken en blij zijn ...... een stukje richting mij ter compensatie van een goed gebaar had me doen blijven......( principe kwestie ) Ik betaal dik geld om het optijd te bezorgen?! Bloemen opgestuurd voor 60 jarige tante !! Sta je mooi voor aap als er niks aan komt “ Misschien zorgen voor een meer betrouwbare verzend dienst / dit behoud klanten en je houd je aan de service die je aanbied

bezorging

2 van de 4 kaarten niet bezorgd krijg wel nieuwe code maar dat is niet de bedoeling van een kaart sturen. hoop dat deze kaart wel bezorgd wordt. vooralsnog voordeel van de twijfel

Zeer slecht!!

ik had een kortingcode gekregen via de mail voor een gratis kaart. Ik had de kaart gemaakt en alle gegevens ingevuld, toen vulde ik de kortingcode in en ging ik door naar betalen. Ik kwam niet door de betaling heen hij bleef de hele tijd hangen, dus ik had de pagina ververst en toen kwam die weer uit bij de pagina van de gegevens, en er stond bij de kortingcode dat hij al gebruikt was, terwijl ik nog niet eens had afgerekend. Dus nu kon ik de code niet meer gebruiken. Vind dit zeer slecht van jullie!!!!

Helemaal prima

Goede service en alles perfect geregeld. Van bestellen tot aflevering. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden.

ideaal om een leuk kaartje te sturen op elk moment en plaats waar je bent

ideaal om een leuk kaartje te sturen op elk moment en plaats waar je ook bent

Ik ben helemaal tevreden

Al mijn kaarten komen op tijd aan en zien er goed uit.

Alles was goed behalve dat mijn naam niet op de kaart stond dat was jammer

Altijd een blije ontvanger

Altijd snel een kaart kunnen sturen voor elke gelegenheid

Allemaal dingen ontbreken

Hallo, ik had een fruitmand besteld voor mijn vriendin. Hierin ontbraken een hele hoop dingen die wel op de foto stonden. Dit vind ik erg teleurstellend. Mocht u een foto willen zien dan moet u deze maar opvragen bij mij.

Altijd te laatste levering

Weer geprobeerd maar weer niet geleverd in de afgesproken tijd

Kaart zag er mooi uit en volgens afspraak verstuurd.

Stuur gerust vaker een kaartje

Leuke kaart met tekst en een muziekje besteld. Netjes aangeleverd in een stevige verpakking, (zelfs al voor ik bericht van Greetz kreeg dat hij naar mij verstuurd was). Prima service en een erg mooie kaart. Ik weet zeker dat ik de ontvanger er een groot plezier mee doe. Bedankt !

Superleuk om zelf zo snel je kaart te maken

Het is zo leuk met eigen fotos en teksten. En af en toe een leuke actie! En nog snel bezorgt ook!

Goede organisatie

Mooie kaarten die je naar eigen inzicht kunt samenstellen en dan op tijd worden verzonden zodat je zelf van de ontvanger een blij bericht krijgt.

Mooi cadeau maar te laat bezorgd

Een doos met ballon en kaart besteld. Wilde ik op de jarige haar werk laten bezorgen. Bestelling zou tussen 08:00 en 17:00 bezorgd worden (überhaupt al een hele brede tijd). Werd vervolgens pas na 17:00 bezorgd toen de jarige al vertrokken was. Heeft zijn doel compleet voorbijgeschoten. Erg jammer, aangezien op de kaart de aanwijzingen stonden voor de surpriseparty.

Waardeloze service op een trieste dag!

Op de sterfdag van mijn schoonmoeder mijn vriendin een kaart gestuurd via Greetz. Op de dag zelf geen kaar, de dag erna ook niet en bij mijn klacht krijg ik alleen een korting van € 2,50 op de volgende kaart. Te triest voor woorden! Uiteindelijk een nieuwe kaart moeten maken en dus bijbetalen. Is dit dan de service in 2020? Dubbel betalen voor 1 kaart? Goed verdienmodel! En medewerkers hebben een cursus klantvriendelijkheid gehad; wat vervelend, kan ik mij voorstellen, wat naar.....enz enz.... maar oplossen ho maar. Echt kan iedereen Greetz afraden! Wat een moeilijke dag minder moeilijk had moeten laten worden is geëindigd in een triest einde. Gemiste kans Greetz!

Je kunt er niet op vertrouwen dat het geschenk op tijd komt.

Ondanks het op tijd bestellen en ontvangen mailing dat het verzonden is. Toch een dag later bezorgd.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam