ik vind het eerste gebruik erg ingewikkeld maar eenmaal bekend is het geweldig ! Leuke cadeautjes! gezellige kaarten . Om blij van te worden. Service met chatmogelijkheid prima.

Kaartje en kadoos met en persoonlijke touch

Mbv greetz ben ik in staat mijn vrienden en familie op de juiste tijd een leuke kaart met een kadootje te laten bezorgen. Omdat ik in Spanje woon is dat een prima optie.

heb een goede ervaring

ik ben zeer tevreden over de bezorging

Topbedrijf

Altijd erg tevreden

Alles bijeen en makkelijk.

Adressen en kalender in één. Herinneringen wanneer iemand jarig is. Heel makkelijk.

Kaartjes altijd optijd bij de ontvanger

Super leuke kaarten, gemakkelijk te bewerken, je hoeft er de deur niet voor uit!!

super

Goede ervaring maar ik was weer te vlug waardoor ik de 25% korting (kaart 25) straal ben vergeten. Groet, Diana

Fijn dat je via Greetz een bloemetje kan bestellen.

Wat fijn dat ik m'n vrienden op hun Gouden huwelijksdag kon verrassen met een bloemetje zonder er zelf verder zorg voor te moeten hebben.

Slechte service

Voor 98% wordt zeker je bestelling bezorgd op de gewenste datum. Dit is de tweede keer , in korte tijd, op ons adres dat we de bestelling veel later ontvangen. Sterker nog de bestelling van 25 september is nog niet ontvangen. Dan vallen we net iets te vaak in de 2% namelijk 100% Heel jammer

Late zendingen

Ruim op tijd, (8-9-2020) hebben ik verschilldende kaarten geprobeerd te laten bezorgen (20-9-2020, 25-9-2020, 29-9-2020). Je krijgt netjes bericht wanneer de kaart op de bus is gegaan. Helaas zijn de kaarten voor 20-9 en 25-9) nog steeds niet bezorgd. De kaart voor 29-9-2020 is om op 29-9 01:27 uur op de bus gedaan, Ook deze zal dus zeker niet op tijd bezorgd worden. Waardeloos!

Alles is gegaan zoals het op de site stond en is niet moeilijk.

Super ervaring vooral in deze moeilijke Corona tijd.

Doordat ik in deze CORONATIJD aan huis gekluisterd ben kan ik toch mijn geliefden zo nu en dan een hart onder de riem steken met een kaart of kadotje. DANK

Ruime keus, leuke ontwerpen maken

Super service, snelle bezorging, leuke acties. Met greetz is er altijd een verassing.

Andere bezorgdatum

Tijdens het bestellen leverdatum 29 september.........op bevestiging 30 september.........dus te laat........ben daarover heel ontevreden!

Handig

Je zoek de kaart uit adres erop betalen klaar. Niet naar de winkel voor kaart en postzegel. Brievenbus hoef je ook niet naartoe. Super handig voor als je wat ouder wordt. Ook handig voor mensen die werken en geen tijd hebben om naar de winkel te gaan. Prijs is ook goed voor kaart en postzegel.

Gemakkelijk, duidelijk, optijd.

Makkelijk nu in coronatijd, vooral voor de risicogroepen. Je kan anderen laten weten dat je aan ze denkt vanuit je luie stoel. Duidelijk wanneer en hoelaat het geleverd wordt en wat het kost. Netjes en optijd bezorgd

Toppie .....

Twee bestellingen, Tony Chocolonely mini's laten bezorgen, incl. klein kaartje......keurig conform afspraak de volgende dag tijdig afgeleverd.

Chocolade hart niet aangekomen

Dit heb ik nog nooit bij jullie meegemaakt Mijn ordernummer is :1 VHP9JG3DYA 3 OKTOBER zou het bezorgd worden maar niets ontvangen.

Top service! Veel keuze

Veel keuze uit verschillende soorten kaarten en cadeaus. Top service! Snelle bezorging. Fijne handelingen op de website zoals je eigen adres boek etc.

Wel mail geen kaart

Heb extra betaalt voor snelle bezorging. Heb een mailtje met dat de kaart is afgeleverd maar zelf de kaart niet gezien... Wel extra betaalt. Al de tweede keer dat er iets zo ontzettend mis gaat (eerste keer werdt mijn product niet bezorgd omdat hij uitverkocht was hebben vrij genomen voor de bezorging) nooit meer hier bestellen dus...

dik tevreden

mijn pakketjes zijn op 1x na altijd netjes bezorgd op de aangegeven datum. Toen dit 1x mis is gegaan(mijn pakje was kwijt)is het direct goed opgelost. Dus prima geregeld bij Greetz.

Erg leuk, origineel en persoonlijk

Zoals mijn titel meld☺️: Erg leuk, en origineel en persoonlijk!!

Grote sortering kaarten

Veel keuze en het wordt op tijd bezorgd.

Erg mooie kaarten van kwalitatief goed papier

Erg goed bevallen, ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van Greetz

top

kan niet beter